Welkom bij Exapro, uw bestemming voor hoogwaardige gebruikte industriële machines. Ons assortiment omvat veelzijdige en krachtige videobandrecorders (VTR), perfect voor diverse toepassingen in de omroep-, film- en audio-industrie.

Onze VTR's, met een prijs tussen €1.000 en €20.000, zijn ideaal voor het opnemen, afspelen en archiveren van video-inhoud met uitzonderlijke kwaliteit. De belangrijkste kenmerken zijn onder meer meerdere tapeformaten, geavanceerde bewerkingsmogelijkheden, betrouwbare weergave en een robuuste constructie.

Met trots presenteren wij machines van topfabrikanten zoals Sony, Panasonic en JVC. Elk apparaat ondergaat strenge tests en inspecties om topprestaties en een lange levensduur te garanderen.

Met Exapro betekent het kiezen van gebruikte industriële machines dat u de beste waarde voor uw investering krijgt, zonder concessies te doen aan de kwaliteit of prestaties. Vertrouw erop dat wij uw uitzendings-, film- en audioactiviteiten in staat stellen nieuwe productiviteitsniveaus te bereiken. Ontdek vandaag nog ons brede assortiment en laat ons u helpen de beste keuze te maken voor uw industriële behoeften.

Sony SRW1

Jaar:

1 x Sony SRW1 HDCAM SR draagbare digitale recorder 1 x Sony SRPC-1 HD-videoprocessor 1 x bedieningspaneel voor Sony SRW1 1 x Kabel 9pin Lemo naar 9pin Lemo

Codex CDX-3010

Jaar:

1 x CODEX-recorderstation (CDX-3010) 1 x Recorder CODEX Handleiding Display CDX-PO65 1 x Codex Desktop Transfer Station voor datapakket 1 x Codex Onboard M Datapakket 256 Gb 1 x Codex Onboard M Datapakket 256 Gb 1 x Codex Onboard M Datapakket 256 Gb 1 x Codex Onboard M Datapakket 256 Gb 1 x Codex Onboard M Datapakket 256 Gb 1 …

Panasonic AV-HS410

Jaar:

Multi-formaat HD-switcher met 8 HDSDI- en 1 x DVI-ingangen. M uitbreidbaar tot 13 ingangen

Codex CDX-3010 Videorecorder

Jaar:

1 x recorder CODEX-station (CDX-3010) 1 x Recorder CODEX Handleiding Display CDX-PO65 1 x ingebouwde handgreep en houder voor ARRI ALEXA 1 x koffer voor blokfluit CODEX ARRI RAW

Codex CDX-3010 Videorecorder

Jaar:

1 x recorder CODEX-station (CDX-3010) 1 x Recorder CODEX Handleiding Display CDX-PO65 1 x Codex Desktop Transfer Station voor datapakket 1 x Codex Onboard M Datapakket 480Gb 1 x Codex Onboard M Datapakket 480Gb 1 x Codex Onboard M Datapakket 480Gb 1 x Codex Onboard M Datapakket 480Gb 1 x ingebouwde handgreep en houder voor ARRI ALEXA 1 x koffer …

Sony HDW-M2000P Videorecorder

Jaar:

De Sony HDW-M2000P is een HDCAM-studio-VTR die 1080 HD-signalen opneemt en opnieuw afspeelt en Betacam-, Digital Betacam- en MPEG IMX-formaten afspeelt. De M2000P is verkrijgbaar in gebruikte staat, wordt volledig onderhouden door het technisch laboratorium en wordt gedekt door een garantie van 3 maanden. Belangrijkste kenmerken van de HDW-M2000P Professionele HDCAM digitale VTR 1080/50i Weergave van 25P en 29.97P Betacam-, …

Sony BVH 3100PS 1" Machine Videorecorder

Jaar:

Sony BVH 3100PS 1"-machine - volledig onderhouden en opnieuw ontworpen voor het afspelen van archieven. Geweldige machine, kan indien nodig worden geleverd met Dolby-optie en monitoring.

Sony SRW-5800 Videorecorder

Jaar:

De Sony SRW-5800 is een professionele HD digitale videocassettestudiorecorder die in gebruikte staat wordt verkocht, volledig is onderhouden door het technisch laboratorium en wordt gedekt door een garantie van 3 maanden. Optionele kaartenserie HKSR zijn afzonderlijk verkrijgbaar. Belangrijkste kenmerken van de Sony SRW-5800 Digitale videocassettestudiorecorder met weergave van HDCAM- en Digital Betacam-videobanden Opnemen in 1080- en 720-formaten (tot 59,94p) met …

Sony HDW-M2000

Jaar:

Deze HDCAM Studio Editing Recorder speelt Digital Betacam, Betacam/SP, Betacam SX, MPEG IMX. Het neemt HDCAM op en speelt het af met framesnelheden: 1080/59.94i, 50i, 29.97PsF en 25 PsF. Het kan ook banden afspelen die zijn opgenomen met 24 PsF en 23,98 PsF.

Sony VO-9800P

Jaar:

Sony VO-9800P U-Matic-machines volledig opnieuw ontworpen volgens de hoogste standaard. Compleet met garantie.

For.A FVW-700

Jaar:

We hebben meerdere van deze FOR.A units beschikbaar, allemaal in uitstekende staat! De FVW-700 van FOR.A is een nieuwe, hoogwaardige telestrator voor videoschrijvers, ontworpen voor de uitzendvideo-industrie. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze FOR.A units! FVW-700 alles-in-één-model Ontworpen voor SDI-uitvoer. Een 1U stand-alone unit voor uitzendstudio's en kabeltelevisiestations. Annoteer of teken op video met …


Inzicht in videobandrecorders (VTR's) in de Exapro markt voor uitzend-, film- en audiomachines

Bij Exapro verbinden we professionals met hoogwaardige industriële machineoplossingen. Binnen ons uitgebreide aanbod omvat de categorie uitzending, film en audio essentiële apparatuur zoals videorecorders (VTR's). Laten we onderzoeken wat deze machines inhouden, hun belang, en waarom Exapro de ideale marktplaats is om ze te kopen of verkopen.

Wat zijn videobandrecorders (VTR's)?

Videobandrecorders (VTR's) zijn apparaten die worden gebruikt voor het opnemen, opslaan en afspelen van video- en audiosignalen op magneetband. Deze machines zijn van fundamenteel belang geweest in de uitzend-, film- en videoproductie-industrie en bieden een betrouwbare methode voor het vastleggen en afspelen van video-inhoud. Ondanks de opkomst van digitale technologie blijven videorecorders relevant voor archivering, afspelen en bepaalde soorten productiewerk.

Typen videobandrecorders (VTR's)

  1. VTR's uitzenden: geavanceerde machines die in televisiestudio's worden gebruikt voor het opnemen en afspelen van video van uitzendkwaliteit.
  2. Productie-VTR's: gebruikt in film- en videoproductieomgevingen voor opname- en bewerkingsdoeleinden.
  3. Draagbare videorecorders: lichtgewicht, draagbare apparaten ontworpen voor veldopnamen, vaak gebruikt bij nieuwsgaring en productie op afstand.
  4. Archief-VTR's: Gespecialiseerd voor het bewaren en afspelen van historische video-opnamen.
  5. Digitale videorecorders: neem digitale videosignalen op, waardoor een hogere kwaliteit en meer veelzijdigheid wordt geboden in vergelijking met analoge videorecorders.
  6. Analoge VTR's: Neem analoge videosignalen op, die worden gebruikt in traditionele videoproductieomgevingen.

Het Exapro-voordeel: kopen & Videorecorders verkopen

Navigeren door de wereld van gebruikte industriële machines kan complex zijn, maar Exapro vereenvoudigt het proces. Voor degenen die willen kopen, zijn de belangrijkste voordelen talrijk.

Kosteneffectiviteit

Het aanschaffen van nieuwe videorecorders kan een aanzienlijke financiële verplichting zijn, vooral voor kleine studio's of productiehuizen. Via Exapro kunnen professionals deze machines aanschaffen tegen een fractie van de kosten van nieuwe, waardoor een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding wordt gegarandeerd. Op ons platform ligt de prijsklasse voor gebruikte VTR's doorgaans tussen €1.000 en €10.000, wat de beschikbare variëteit weerspiegelt in termen van leeftijd, merk, slijtage en extra functies.

Kwaliteitsgarantie

Bij Exapro ondergaat elke aanbieding een grondig evaluatieproces om ervoor te zorgen dat elk apparaat in uitstekende staat verkeert en klaar is voor het volgende operationele hoofdstuk. Dit strenge controleproces garandeert dat zelfs gebruikte machines voldoen aan hoge normen op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Marktbereik

VTR's zijn cruciaal voor efficiënte en betrouwbare video-opname en weergave in verschillende industrieën. Of u er nu in wilt investeren of het wilt verkopen, Exapro biedt een platform dat gemak, betrouwbaarheid en waarde garandeert. Beleef de toekomst van uitzending, film en audio met Exapro – waar traditie en innovatie samenkomen.

Belangrijkste voordelen van VTR's

VTR's zijn onmisbaar in de uitzend- en videoproductie-industrie vanwege hun talrijke voordelen. Dit zijn de belangrijkste voordelen:

Betrouwbare opname

VTR's bieden een betrouwbare methode voor het opnemen van video- en audiosignalen, waardoor hoogwaardige opnames zonder gegevensverlies worden gegarandeerd.

Veelzijdigheid bij afspelen

Deze machines kunnen video-inhoud in verschillende formaten afspelen, waardoor ze veelzijdige hulpmiddelen zijn voor het bekijken en bewerken van beeldmateriaal.

Archiefkwaliteit

VTR's zijn essentieel voor het archiveren van video-inhoud, waarbij historische beelden in de oorspronkelijke kwaliteit worden bewaard voor toekomstig gebruik.

Bewerkingsmogelijkheden

Veel videorecorders bieden functies voor bewerking in de machine, waardoor nauwkeurige controle over de opgenomen inhoud mogelijk is.

Compatibiliteit

VTR's zijn compatibel met een breed scala aan videoformaten en mediatypen, waardoor flexibiliteit in verschillende productieomgevingen wordt gegarandeerd.

Belangrijkste machineparameters van VTR's

Bij het evalueren of begrijpen van VTR's wordt rekening gehouden met verschillende belangrijke parameters om ervoor te zorgen dat ze aan specifieke vereisten voldoen. Dit zijn de belangrijkste machineparameters:

Bandformaat

Het type tapeformaat dat de VTR ondersteunt (bijvoorbeeld Betacam, VHS, U-matic, Digital Betacam), wat de compatibiliteit met bestaande media beïnvloedt.

Opnamekwaliteit

De resolutie en kwaliteit van de opgenomen video, die van invloed zijn op de helderheid en details van de beelden.

Afspeelfuncties

De reeks afspeelfuncties, zoals slow motion, stilstaand beeld en variabele snelheid, vergroten de veelzijdigheid van de VTR.

Connectiviteit

De soorten invoer- en uitvoerverbindingen die beschikbaar zijn (bijvoorbeeld SDI, HDMI, composiet), die de compatibiliteit met andere apparatuur beïnvloeden.

Bewerkingsmogelijkheden

Ingebouwde bewerkingsfuncties, zoals invoegbewerking en montagemontage, voor meer controle over de video-inhoud.

Opslagcapaciteit

De lengte van de opnametijd die de VTR per band aankan, wat van invloed is op de geschiktheid ervan voor verschillende productiebehoeften.

Toepassingsgebied van videorecorders

VTR's vinden, gezien hun veelzijdigheid en capaciteit voor opnemen en afspelen van hoge kwaliteit, toepassing op een groot aantal gebieden. Hier is een overzicht van de belangrijkste gebruiksgebieden:

Televisiestudio's

Gebruikt voor het opnemen en afspelen van video van uitzendkwaliteit, waardoor hoge normen bij televisieproductie worden gegarandeerd.

Filmproductie

Toegepast bij het vastleggen en beoordelen van beeldmateriaal op de set, wat een betrouwbare methode biedt voor opnames op locatie.

Nieuwsbijeenkomst

Draagbare videorecorders worden door journalisten en nieuwsploegen gebruikt voor veldopnamen, waardoor video-opnamen van hoge kwaliteit op afgelegen locaties worden gegarandeerd.

Archiefwerk

Essentieel voor het behoud van historische beelden en om ervoor te zorgen dat deze in de oorspronkelijke kwaliteit kunnen worden afgespeeld.

Onderwijsinstellingen

Gebruikt in mediatrainingen en productiecursussen om studenten te leren over traditionele en moderne video-opnametechnieken.

Bedrijfsvideoproductie

Toegepast bij het maken van bedrijfsvideo's, trainingsmateriaal en promotionele inhoud, waardoor betrouwbare opname- en afspeeloplossingen worden geboden.

Fabrikanten van videorecorders

Verschillende gerenommeerde fabrikanten in de broadcast- en videoproductie-industrie staan ​​bekend om hun kwaliteit en innovatie. Hier zijn enkele prominente fabrikanten van videorecorders:

Sony

Sony is een toonaangevende leverancier van uitzend- en professionele videoapparatuur en biedt geavanceerde VTR's die bekend staan ​​om hun betrouwbaarheid en opnamekwaliteit van hoge kwaliteit.

Panasonic

Panasonic staat bekend om zijn hoogwaardige industriële machines en levert efficiënte en veelzijdige videorecorders voor diverse toepassingen.

JVC

Gespecialiseerd in professionele videoapparatuur en biedt robuuste en nauwkeurige VTR's die zijn ontworpen voor hoogwaardige toepassingen.

Ampex

Ampex staat bekend om hun uitgebreide assortiment VTR's en levert betrouwbare en efficiënte apparatuur voor de omroepindustrie.

Philips

Biedt geavanceerde videotechnologie en levert hoogwaardige videorecorders die zijn ontworpen voor precisie en efficiëntie bij opnemen en afspelen.

Ikegami

Gespecialiseerd in uitzend- en professionele videoapparatuur en biedt veelzijdige en efficiënte VTR's die geschikt zijn voor verschillende productieomgevingen.

Wanneer u een aankoop overweegt of onderzoek doet naar videorecorders, is het essentieel om naar de specifieke modellen, recensies en after-sales service van deze fabrikanten te kijken. Elk merk heeft zijn sterke punten, specialiteiten en technologische innovaties die tegemoetkomen aan verschillende opname- en afspeelvereisten.

Conclusie

VTR's zijn van onschatbare waarde in de uitzend-, film- en videoproductie-industrie en bieden hoogwaardige, kosteneffectieve en efficiënte oplossingen voor het opnemen en afspelen van video-inhoud. Of het nu gaat om televisiestudio's, filmproductie, nieuwsgaring, archiefwerk, onderwijsinstellingen of bedrijfsvideoproductie, deze machines garanderen een superieure opnamekwaliteit en voldoen aan de industrienormen. Met de steun van Exapro wordt het verwerven of verkopen van VTR's een eenvoudig en betrouwbaar proces, waardoor bedrijven zich kunnen concentreren op waar ze het beste in zijn: het produceren van uitzonderlijke video-inhoud.