Welkom bij Exapro, uw bestemming voor hoogwaardige gebruikte industriële machines. Ons assortiment omvat veelzijdige en krachtige spinmachines, perfect voor diverse toepassingen in de textielindustrie.

Onze spinmachines, met een prijs tussen €20.000 en €100.000, zijn ideaal voor het omzetten van vezels in garen, waardoor een hoge efficiëntie en consistente kwaliteit worden gegarandeerd. De belangrijkste kenmerken zijn onder meer een snelle werking, precisiecontrole, energie-efficiëntie en geavanceerde automatiseringsopties.

Met trots presenteren wij machines van topfabrikanten zoals Murata, Schlafhorst en Saurer. Elk apparaat ondergaat strenge tests en inspecties om topprestaties en een lange levensduur te garanderen.

Met Exapro betekent het kiezen van gebruikte industriële machines dat u de beste waarde voor uw investering krijgt, zonder concessies te doen aan de kwaliteit of prestaties. Vertrouw erop dat wij uw textielproductiebedrijf in staat stellen nieuwe productiviteitsniveaus te bereiken. Ontdek vandaag nog ons brede assortiment en laat ons u helpen de beste keuze te maken voor uw industriële behoeften.

HDB 5438

Jaar:

HOUGET DUESBERG BOSSON nr. 5438 Spinmachine HDB Garenspinner Houget Duesberg -Bosson (HDB)

HOUGET DUESBERG BOSSON No. 3633

Jaar:

HOUGET DUESBERG BOSSON nr. 3633 Spinmachine Draadspinmachine Houget Duesberg-Bosson (HDB) Nee. 3633

Murata Muratec 7-5

Jaar: 1998

Aantal spindels 35
Ø ringen 152 mm

Suessen Plyfil

Jaar: 2000

Aantal spindels 60

Zinser ( SAURER) 50024262 - 50024264 Spinmachine

Jaar: 2014

Aantal spindels 960
Ø ringen 40 mm

Zinser ( SAURER) 50024261 - 5002463 Spinmachine

Jaar: 2014

Aantal spindels 960
Ø ringen 40 mm

Zinser ( SAURER) 50020601 - 50020604 Spinmachine

Jaar: 2012

Aantal spindels 960
Ø ringen 40 mm

Zinser ( SAURER) 50020602 - 50020603 Spinmachine

Jaar: 2012

Aantal spindels 960
Ø ringen 40 mm

Barmag MPS

Jaar: 2005

Aantal spindels 120


Rieter C 50

Jaar: 1996

Ø ringen 600 mm
Buis lengte 1200 mm

Zinser 320SL

Jaar: 1988

Aantal spindels 640
Buis lengte 260 mm
Ø ringen 48 mm

RIETER (Швейцария), TRUTZSCHLER (Германия) По запросу Spinmachine

Jaar:

Productielijn voor garen van katoen, chemische vezels en mengsels daarvan 1. Installatie voor het losmaken van chemische vezels TRTZSCHLER. 1.1. Universele balenopener BO-E 1.2. Ontvangsttafel uitbreidingseenheid BR-TE1 1.3. Bakpoeder TUFTOMAT TO-T1 1200 1.4. Magnetische deeltjesafscheider BR-MT 1.5. Ventilator BR-FD425 1.6. Luchtverdeler BR-ASI 1.7. Besturing van de LC-I 4 eenheid Productiejaar 2011. Heeft 15 dagen gewerkt, apparatuur is als nieuw! 2. …

SKF -

Jaar: ~ 1970

Aantal spindels 6
Buis lengte 240 mm
Ø ringen 52 mm


Simet SES/6

Jaar: 2008

Aantal spindels 6

Talleres Galan CR 70 72

Jaar: 1980

Aantal spindels 80
Buis lengte 600 mm
Ø ringen 160 mm

NSC GC12

Jaar: 1986

Aantal spindels 4
Buis lengte 1000 mm
Ø ringen 700 mm

Prijs op aanvraag

Bekijk product

CZ Tsjechische Republiek


HOUGET DUESBERG BOSSON CBY

Jaar: 1977

Aantal spindels 90
Buis lengte 600 mm
Ø ringen 180 mm

Parafil-Hollowspindle Parafil PL 2000-3

Jaar: 1983

Süssen, bouwjaar 1983, type Parafil PL 2000-3, 70 spindels, steek 360 mm, levering: 10“ cilindrische buizen 290 mm, gemoderniseerd ca. 1995 met motoren elke spindel 25.000 t/min, variabele snelheid door omvormer.


Inzicht in spinmachines op de Exapro-markt voor textielmachines

Bij Exapro verbinden we professionals met hoogwaardige industriële machineoplossingen. Binnen ons uitgebreide aanbod omvat de categorie Textielmachines essentiële apparatuur zoals Spinmachines. Laten we onderzoeken wat deze machines inhouden, hun belang, en waarom Exapro de ideale marktplaats is om ze te kopen of verkopen.

Wat zijn spinmachines?

Spinmachines zijn cruciale apparaten in de textielindustrie die worden gebruikt om voorbereide vezels om te zetten in garen. Deze machines draaien vezels samen tot een doorlopende streng, die vervolgens tot stof kan worden geweven of gebreid. Het spinproces is van fundamenteel belang voor het bepalen van de kwaliteit, sterkte en uniformiteit van het geproduceerde garen.

Soorten spinmachines

  1. Ringspinmachines: het meest voorkomende type spinmachine, bekend om het produceren van hoogwaardige en fijne garens via een continu twistproces.
  2. Open-End (Rotor) Spinmachines: Deze machines gebruiken een rotor om vezels samen te draaien, wat hoge productiesnelheden en kostenefficiëntie biedt voor medium tot grove garens.
  3. Air-Jet-spinmachines: gebruik lucht om vezels te draaien, waardoor garen op hoge snelheid en consistente kwaliteit wordt geproduceerd, geschikt voor medium tot fijne garens.
  4. Wrijvingsspinmachines: gebruik wrijving om vezels te draaien, ideaal om snel grove garens te produceren.
  5. Compacte spinmachines: Verbeter het ringspinproces door vezels te condenseren vóór het spinnen, wat resulteert in sterker en gelijkmatiger garen.
  6. Zelfdraaiende spinmachines: Produceer garen met verschillende twistniveaus door gebruik te maken van een heen en weer bewegend draaimechanisme, dat vaak wordt gebruikt voor garens met speciale effecten.
  7. Dref-spinmachines: Produceer garen met behulp van wrijvingsspinmethode, geschikt voor technisch textiel en niet-traditionele vezels.
  8. Vortex-spinmachines: gebruik een luchtvortex om garen te spinnen, bekend om het produceren van hoogwaardige, sterke en uniforme garens.

Het Exapro-voordeel: kopen & Spinmachines verkopen

Navigeren door de wereld van gebruikte industriële machines kan complex zijn, maar Exapro vereenvoudigt het proces. Voor degenen die willen kopen, zijn de belangrijkste voordelen talrijk.

Kosteneffectiviteit

Het aanschaffen van nieuwe spinmachines kan een aanzienlijke financiële verplichting zijn, vooral voor kleine bedrijven of start-ups. Via Exapro kunnen professionals deze machines aanschaffen tegen een fractie van de kosten van nieuwe, waardoor een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding wordt gegarandeerd. Op ons platform ligt de prijsklasse voor gebruikte spinmachines doorgaans tussen €10.000 en €200.000, wat de beschikbare variëteit weerspiegelt in termen van leeftijd, merk, slijtage en extra functies.

Kwaliteitsgarantie

Bij Exapro ondergaat elke aanbieding een grondig evaluatieproces om ervoor te zorgen dat elk apparaat in uitstekende staat verkeert en klaar is voor het volgende operationele hoofdstuk. Dit strenge controleproces garandeert dat zelfs gebruikte machines voldoen aan hoge normen op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Marktbereik

Spinmachines zijn cruciaal voor een efficiënte en nauwkeurige garenproductie in de textielindustrie. Of u er nu in wilt investeren of het wilt verkopen, Exapro biedt een platform dat gemak, betrouwbaarheid en waarde garandeert. Ga aan de slag met de toekomst van de textielproductie met Exapro – waar traditie en innovatie samenkomen.

Belangrijkste voordelen van spinmachines

Spinmachines zijn onmisbaar in de textielindustrie vanwege hun talrijke voordelen. Dit zijn de belangrijkste voordelen:

Hoge efficiëntie

Deze machines maken het spinnen van vezels op hoge snelheid mogelijk, waardoor de productie aanzienlijk wordt verhoogd en de productiekosten worden verlaagd.

Consistente kwaliteit

Spinmachines bieden een uniforme en consistente garenkwaliteit, waardoor hoogwaardige resultaten in de eindproducten van textiel worden gegarandeerd.

Veelzijdigheid

Moderne spinmachines kunnen verschillende soorten vezels verwerken, waaronder katoen, wol, synthetische en gemengde vezels, waardoor ze waardevolle hulpmiddelen zijn voor diverse textielprojecten.

Verbeterde gareneigenschappen

Spinmachines verbeteren de sterkte, gelijkmatigheid en het uiterlijk van het garen, waardoor de algehele kwaliteit van de textielproducten wordt verbeterd.

Minder afval

Door vezels efficiënt om te zetten in garen, helpen spinmachines materiaalverspilling te minimaliseren en de kostenefficiëntie te verbeteren.

Belangrijkste machineparameters van spinmachines

Bij het evalueren of begrijpen van spinmachines wordt rekening gehouden met verschillende belangrijke parameters om ervoor te zorgen dat ze aan specifieke eisen voldoen. Dit zijn de belangrijkste machineparameters:

Spilsnelheid

De snelheid waarmee de spil draait, meestal gemeten in omwentelingen per minuut (RPM), die de productiesnelheid en kwaliteit van het garen beïnvloedt.

Tekensysteem

Het mechanisme dat wordt gebruikt om het uitrekken van de vezels vóór het spinnen te controleren, waardoor de uniformiteit en sterkte van het garen wordt beïnvloed.

Garentellingbereik

Het bereik aan garendiktes (aantal) dat de machine kan produceren, wat de veelzijdigheid ervan voor verschillende textieltoepassingen bepaalt.

Automatiseringsfuncties

De aanwezigheid van geautomatiseerde functies zoals programmeerbare bedieningselementen, uitschakelsystemen en realtime monitoring, waardoor de efficiëntie wordt verbeterd en handmatige tussenkomst wordt verminderd.

Energieverbruik

De hoeveelheid energie die de machine verbruikt, wat van invloed is op de operationele kosten en duurzaamheid.

Aantal spindels

Het aantal spindels dat de machine heeft, wat van invloed is op de productiecapaciteit en efficiëntie.

Toepassingsgebied van spinmachines

Spinnermachines vinden, gezien hun veelzijdigheid en capaciteit voor hoogwaardige garenproductie, toepassing op een groot aantal gebieden. Hier is een overzicht van de belangrijkste gebruiksgebieden:

Garenproductie

Gebruikt voor de productie van verschillende soorten garen, waardoor consistente kwaliteit en prestaties in de eindproducten van textiel worden gegarandeerd.

Stofproductie

Essentieel voor het spinnen van vezels tot garens die worden geweven of gebreid tot stoffen voor kleding, huishoudtextiel en industriële toepassingen.

Technisch Textiel

Toegepast bij de productie van garens voor technisch textiel, waaronder geotextiel, medisch textiel en autotextiel, waardoor betrouwbaarheid en prestaties worden gegarandeerd.

Gemengd textiel

Ideaal voor het spinnen van gemengde vezels, waardoor een gelijkmatige verdeling en kwaliteit van de uiteindelijke garenproducten wordt gegarandeerd.

Speciale garens

Gebruikt voor de productie van speciale en effectgarens, wat veelzijdigheid en creativiteit in textielontwerp biedt.

Fabrikanten van spinmachines

Verschillende gerenommeerde fabrikanten in de textielmachine-industrie staan ​​bekend om hun kwaliteit en innovatie. Hier zijn enkele prominente fabrikanten van spinmachines:

Rieter

Als toonaangevende leverancier van textielmachines biedt Rieter geavanceerde spinmachines die bekend staan ​​om hun precisie en betrouwbaarheid.

Murata Machinery, Ltd. (Muratec)

Muratec staat bekend om zijn hoogwaardige industriële machines en biedt efficiënte en veelzijdige spinmachines voor verschillende toepassingen.

Trützschler

Gespecialiseerd in textielmachines en biedt robuuste en nauwkeurige spinmachines die zijn ontworpen voor hoogwaardige bewerkingen.

Saurer

Saurer staat bekend om hun uitgebreide assortiment textielmachines en levert betrouwbare en efficiënte spinmachines voor de textielindustrie.

Lakshmi Machinefabriek (LMW)

Biedt geavanceerde spintechnologie en levert hoogwaardige machines die zijn ontworpen voor precisie en efficiëntie bij de textielproductie.

Marzoli

Gespecialiseerd in spinmachines en biedt veelzijdige en efficiënte machines die geschikt zijn voor verschillende productieomgevingen.

Wanneer u een aankoop overweegt of onderzoek doet naar spinmachines, is het essentieel om naar de specifieke modellen, recensies en after-sales service van deze fabrikanten te kijken. Elk merk heeft zijn sterke punten, specialiteiten en technologische innovaties die tegemoetkomen aan verschillende textielproductievereisten.

Conclusie

Spinmachines zijn van onschatbare waarde in de textielindustrie en bieden hoogwaardige, kosteneffectieve en efficiënte oplossingen voor het omzetten van vezels in garen. Of het nu gaat om garenproductie, stoffenproductie, technisch textiel of speciale garens, deze machines garanderen een superieure productkwaliteit en naleving van industrienormen. Met de steun van Exapro wordt het verwerven of verkopen van spinmachines een eenvoudig en betrouwbaar proces, waardoor bedrijven zich kunnen concentreren op waar ze het beste in zijn: uitzonderlijke textielproducten produceren.