Welkom bij Exapro, uw bestemming voor hoogwaardige gebruikte industriële machines. Ons assortiment omvat veelzijdige en krachtige kaardmachines, perfect voor diverse toepassingen in de textielspinnerij.

Onze kaardmachines, met een prijs tussen €10.000 en €50.000, zijn ideaal voor het verwerken van vezels tot een doorlopend web of lont, waardoor kwaliteit en efficiëntie bij de garenproductie worden gegarandeerd. Belangrijke kenmerken zijn onder meer een hoge productiesnelheid, nauwkeurige vezeluitlijning, robuuste constructie en automatiseringsopties.

Met trots presenteren wij machines van topfabrikanten als Rieter, Trützschler en Marzoli. Elk apparaat ondergaat strenge tests en inspecties om topprestaties en een lange levensduur te garanderen.

Met Exapro betekent het kiezen van gebruikte industriële machines dat u de beste waarde voor uw investering krijgt, zonder concessies te doen aan de kwaliteit of prestaties. Vertrouw erop dat wij uw textielspinnerij in staat stellen nieuwe productiviteitsniveaus te bereiken. Ontdek vandaag nog ons brede assortiment en laat ons u helpen de beste keuze te maken voor uw industriële behoeften.

COSMOPOL C70 Kaardmachine

Jaar:

COSMOPOL C70 Kaardmachine Opanka zolen Opanka zoolkaart voor binnenkaarden.

BEFAMA AC 40 textielvernietiger recycleermachine

Jaar: 1982

Textielvernietiger BEFAMA AC 40 Befama AC 40 / 2 trommelhakselaar (Versnipperaar, papiervernietiger, kledingrecyclingsmachine) De machine is volledig gerenoveerd Volledig functioneel en compleet Invoer en ontvangst op banden De schakelkast na modernisering Werkbreedte van de tafel 80cm, trommelbreedte 100cm Productiviteit 100-250 kg/uur Voedingssnelheid 1-2.5m/min Totaal verbruik max. 60 kW met twee vaten en accessoires 2 trommels met duigen in zeer goede …

MAK 1800 MM Kaardmachine

Jaar: 1978

Vlieskaardenset - MAK-model (oorsprong Duitsland) De machine wordt gebruikt voor het verwerken van een web dat op een wikkelcilinder is verzameld Het non-woven web in verdere verwerking wordt momenteel gebruikt als materiaal bij de vulling/productie van dekbedden en kussens. De machine bestaat uit de volgende subeenheden: Hopper Feeder, invoerrollen met Lickerin, transferrol, hoofdcilinder 1250 mm diameter met 5 paar arbeiders …

BEFAMA CR 600 Kaardmachine

Jaar: 1988

BEFAMA CR 600 productielijn voor niet-geweven stof Productiejaar 1988 2-trommel kaardmachine 220 cm AG weegvoeding 5W stapelaar 250cm TEXTIMA MALIMO naaimachine 250cm De machine na renovatie Volledig operationeel en compleet, constant in beweging De schakelkast na modernisering De gehele machine heeft een metalen zaagbekleding Veel verschillende reserveonderdelen Originele handleiding Mogelijkheid tot laden of transport naar een aangewezen plaats Mogelijkheid om …

Schlafhorsst 238 G

Jaar: 1997

Nr. 01 Autonomer Schlafhorst 238 G van 12 tot 40 spindels, invoer met buizen van 600 mm, uitvoer in 6/8/10 inch. Thermo-lasapparaat. Automatisch uittrekken. Reinigingsapparaat Uster MK30 of Loepfe TK 770.

Cormatex 3000

Jaar: 1986

CORMATEX INGANG 3000 MM MET UTILITY-OUTPUT 4200 MM MET ELEKTRISCH PANEEL VOLGENS NORMEN MET DE PLC VOOR VOUWINSTELLINGEN VAN UITGANGSHOOGTEN.

Befama 1989

Jaar: 1989

Werkbreedte 180 cm
Breedte 1800 mm

Ramella 2800

Jaar: 1986

Werkbreedte 2800 cm
Ø van trommels 2000 mm
Breedte 3500 mm

Befama T5 - 2000

Jaar:

Werkbreedte 200 cm
Breedte 2000 mm

BEFAMA 600 Kaardmachine

Jaar: 1994

BEFAMA KAARDMACHINE, 2 DOFFER, MODEL 600, 1994 De machine is na een kapitaalrenovatie voorzien van nieuwe GRAF bedrading. Algemene staat is zeer goed, elektrische kast nieuw met stering. Werkbreedte is 2000 mm. Maximale productiviteit is 300 kg/u. Voersectie inbegrepen. Bij vragen, aarzel niet om contact op te nemen ;). Er is ook een mengkamer, nieuw met elektrische kast voor 10 …

Kaardmachine Bonino Carding Machine - faldatore 2N CC160-T - 98056

Jaar: 1998

Werkbreedte 200 cm
Ø van trommels 150 mm
Breedte 2000 mm

Complete kaardlijn voor thermogebonden watten FOR

Jaar: 1980

Ik verkoop een mooie en complete lijn voor de verwerking van synthetische en andere vezels voorlader met poederterugwinning lader met strooier VOOR h2.500 kaart met trommel 1.500 4 paar arbeiders randomisers Lamineermachine van het merk MECAP 60 meter/minuut met een capaciteit van 3 mt MECAP oven 10 meter met koeling MECAP snijmachine MET 13 messen plus horizontaal en verticaal voorsnijsysteem …

BEFAMA CU 641

Jaar: 1980

Werkbreedte 220 cm
Aantal drums 2
Breedte 2200 mm
Ø van trommels 1300 mm

DELL'ORCO & VILLANI CO1000 Kaardmachine

Jaar: 2010

Werkbreedte 1000 cm
Ø van trommels 515 mm
Aantal drums 3

Casajuana M02.04.004 Kaardmachine

Jaar:

Werkbreedte 70 cm
Aantal drums 1
Breedte 700 mm
Ø van trommels 1000 mm

Bonino H 2500

Jaar:

Breedte 2500 mm
Ø van trommels 2000 mm
Aantal drums 8


Kaarmachines begrijpen op de Exapro-markt voor textielmachines

Bij Exapro verbinden we professionals met hoogwaardige industriële machineoplossingen. Binnen ons uitgebreide aanbod omvat de categorie Textielmachines essentiële apparatuur zoals Kaardmachines. Laten we onderzoeken wat deze machines inhouden, hun belang, en waarom Exapro de ideale marktplaats is om ze te kopen of verkopen.

Wat zijn kaardmachines?

Kaardmachines zijn essentiële onderdelen van het spinproces van de textielproductie. Ze worden gebruikt om vezels te ontwarren, schoon te maken en te vermengen om een ​​continu web of strookje te produceren dat geschikt is voor daaropvolgende verwerking. Kaarden is een cruciale stap die de kwaliteit van het uiteindelijke garen beïnvloedt en ervoor zorgt dat de vezels gelijkmatig verdeeld zijn en vrij zijn van onzuiverheden.

Soorten kaardmachines

  1. Rolkaardmachines: gebruik een reeks rollen om de vezels te openen en te kaarden, geschikt voor verwerking van grote volumes.
  2. Platte kaardmachines: hebben een plat oppervlak met draadtanden die door de vezels kammen, gebruikt voor specifieke soorten vezelvoorbereiding.
  3. Ronde platte kaardmachines: bevatten draaiende platte kaarten voor continue verwerking en hoge efficiëntie.
  4. Kaardeermachines met hoge productie: ontworpen voor grootschalige operaties en bieden mogelijkheden voor kaarden met hoge snelheid en grote volumes.
  5. Kaardmachines met dubbele doffer: Uitgerust met twee doffers om de vezeloverdracht te verbeteren en de kwaliteit van het gekaarde web te verbeteren.

Het Exapro-voordeel: kopen & Kaardmachines verkopen

Navigeren door de wereld van gebruikte industriële machines kan complex zijn, maar Exapro vereenvoudigt het proces. Voor degenen die willen kopen, zijn de belangrijkste voordelen talrijk.

Kosteneffectiviteit

Het aanschaffen van nieuwe kaardmachines kan een aanzienlijke financiële verplichting zijn, vooral voor kleine bedrijven of start-ups. Via Exapro kunnen professionals deze machines aanschaffen tegen een fractie van de kosten van nieuwe, waardoor een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding wordt gegarandeerd. Op ons platform ligt de prijsklasse voor gebruikte kaardmachines doorgaans tussen €10.000 en €100.000, wat de beschikbare variëteit weerspiegelt in termen van leeftijd, merk, slijtage en extra functies.

Kwaliteitsgarantie

Bij Exapro ondergaat elke aanbieding een grondig evaluatieproces om ervoor te zorgen dat elk apparaat in uitstekende staat verkeert en klaar is voor het volgende operationele hoofdstuk. Dit strenge controleproces garandeert dat zelfs gebruikte machines voldoen aan hoge normen op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Marktbereik

Kaardmachines zijn cruciaal voor een efficiënte en nauwkeurige vezelverwerking in de textielindustrie. Of u er nu in wilt investeren of het wilt verkopen, Exapro biedt een platform dat gemak, betrouwbaarheid en waarde garandeert. Ga aan de slag met de toekomst van de textielproductie met Exapro – waar traditie en innovatie samenkomen.

Belangrijkste voordelen van kaardmachines

Kaardmachines zijn onmisbaar in de textielindustrie vanwege hun talrijke voordelen. Dit zijn de belangrijkste voordelen:

Hoge efficiëntie

Deze machines maken het supersnel kaarden van vezels mogelijk, waardoor de productie aanzienlijk wordt verhoogd en de productiekosten worden verlaagd.

Consistente kwaliteit

Kaardmachines zorgen voor uniforme en consistente resultaten en garanderen een garenproductie van hoge kwaliteit met minimale onzuiverheden.

Veelzijdigheid

Moderne kaardmachines kunnen verschillende soorten vezels verwerken, waaronder katoen, wol, synthetische en gemengde vezels, waardoor ze waardevolle hulpmiddelen zijn voor diverse textielprojecten.

Verbeterde vezeluitlijning

Kaardmachines lijnen de vezels op een parallelle manier uit, waardoor de sterkte en kwaliteit van het resulterende garen worden verbeterd.

Minder afval

Door vezels efficiënt te reinigen en te scheiden, helpen kaardmachines materiaalverspilling te minimaliseren en de kostenefficiëntie te verbeteren.

Belangrijkste machineparameters van kaardmachines

Bij het evalueren of begrijpen van kaardmachines wordt rekening gehouden met verschillende belangrijke parameters om ervoor te zorgen dat ze aan specifieke eisen voldoen. Dit zijn de belangrijkste machineparameters:

Productiecapaciteit

Het volume vezels dat de machine per uur kan verwerken, bepaalt de geschiktheid voor verschillende productieschalen.

Werkbreedte

De breedte van het kaardgebied, die van invloed is op het vermogen van de machine om verschillende vezeltypen en productievolumes te verwerken.

Snelheidsregeling

De mogelijkheid om de snelheid van de kaardcomponenten aan te passen, wat invloed heeft op de kwaliteit en efficiëntie van het kaardproces.

Kaardoppervlak

Het ontwerp en de kwaliteit van de kaardoppervlakken (bijvoorbeeld rollen, platte oppervlakken) die van invloed zijn op de effectiviteit van het scheiden en reinigen van vezels.

Automatiseringsfuncties

De aanwezigheid van geautomatiseerde functies zoals programmeerbare bedieningselementen, automatisch opschonen en realtime monitoring, waardoor de efficiëntie wordt verbeterd en handmatige tussenkomst wordt verminderd.

Vezelcompatibiliteit

De soorten vezels die de machine kan verwerken, inclusief natuurlijke vezels zoals katoen en wol, maar ook synthetische vezels.

Toepassingsgebied van kaardmachines

Kaardmachines vinden, gezien hun veelzijdigheid en capaciteit voor hoogwaardige vezelverwerking, toepassing op een groot aantal gebieden. Hier is een overzicht van de belangrijkste gebruiksgebieden:

Garenproductie

Gebruikt voor het voorbereiden van vezels voor het spinnen, waardoor een consistente kwaliteit en prestatie in de uiteindelijke garenproducten wordt gegarandeerd.

Niet-geweven stoffen

Essentieel voor de productie van non-woven textiel door vezels voor te bereiden op verbindings- en laagvormingsprocessen.

Wolmolens

Toegepast bij de verwerking van wolvezels, waardoor een soepele en efficiënte voorbereiding voor het spinnen tot garen wordt gegarandeerd.

Katoenfabrieken

Gebruikt voor de verwerking van katoenvezels, waardoor een hoogwaardige voorbereiding voor daaropvolgende textielproductieprocessen wordt gegarandeerd.

Gemengd textiel

Ideaal voor het bereiden van gemengde vezels, waardoor een gelijkmatige verdeling en kwaliteit in de uiteindelijke textielproducten wordt gegarandeerd.

Fabrikanten van kaardmachines

Verschillende gerenommeerde fabrikanten in de textielmachine-industrie staan ​​bekend om hun kwaliteit en innovatie. Hier zijn enkele vooraanstaande fabrikanten van kaardmachines:

Trützschler

Trützschler, een toonaangevende leverancier van textielmachines, biedt geavanceerde kaardmachines die bekend staan ​​om hun precisie en betrouwbaarheid.

Rieter

Rieter staat bekend om zijn hoogwaardige industriële machines en levert efficiënte en veelzijdige kaardmachines voor verschillende toepassingen.

Saurer

Gespecialiseerd in textielmachines en biedt robuuste en nauwkeurige kaardmachines die zijn ontworpen voor hoogwaardige bewerkingen.

Marzoli

Marzoli staat bekend om hun uitgebreide assortiment textielmachines en levert betrouwbare en efficiënte kaardmachines voor de textielindustrie.

Lakshmi Machinefabriek (LMW)

Biedt geavanceerde kaardtechnologie en levert hoogwaardige machines die zijn ontworpen voor precisie en efficiëntie bij de textielproductie.

Cormatex

Gespecialiseerd in kaard- en spinmachines en biedt veelzijdige en efficiënte kaardmachines die geschikt zijn voor verschillende productieomgevingen.

Wanneer u een aankoop overweegt of onderzoek doet naar kaardmachines, is het essentieel om te kijken naar de specifieke modellen, recensies en after-sales service van deze fabrikanten. Elk merk heeft zijn sterke punten, specialiteiten en technologische innovaties die tegemoetkomen aan verschillende textielproductievereisten.

Conclusie

Kaardmachines zijn van onschatbare waarde in de textielindustrie en bieden hoogwaardige, kosteneffectieve en efficiënte oplossingen voor het voorbereiden van vezels voor spinnen en andere processen. Of het nu gaat om de productie van garen, niet-geweven stoffen of de verwerking van wol en katoen, deze machines garanderen een superieure productkwaliteit en naleving van industrienormen. Met de steun van Exapro wordt het aanschaffen of verkopen van kaardmachines een eenvoudig en betrouwbaar proces, waardoor bedrijven zich kunnen concentreren op waar ze het beste in zijn: uitzonderlijke textielproducten produceren.