Hier vindt u een selectie van vergelijkbare machines

Opening in cm 78
Max. papier lengte 12 cm
Max. papier breedte 780 cm
Lucht tafel Ja
Bijzettafel links Ja
Bijzettafel rechts Ja
Fotocellen Ja
-------------------
Lengte x breedte x hoogte 1915,0 × 1550,0 × 1700,0
Gewicht 1300 kg
De Polar 78 XT is een ultramoderne papiersnijmachine die precisie, efficiëntie en betrouwbaarheid belichaamt, waardoor het een ideale keuze is voor professionele drukkerijen, boekbinders en digitale drukkers. De Polar 78 XT is ontworpen voor productieomgevingen met middelgrote tot grote volumes en is bedreven in het snijden van een breed scala aan materialen, waaronder papier, karton en zelfs delicate substraten, met een ongeëvenaarde nauwkeurigheid. Het compacte ontwerp, gecombineerd met geavanceerde technologische kenmerken, zorgt ervoor dat hij goed past in toepassingen waar de ruimte schaars is, maar de vraag naar snijkwaliteit van hoge kwaliteit niet onderhandelbaar is. Van digitale opdrachten op klein formaat tot grootschalige commerciële snijtaken: de Polar 78 XT is veelzijdig genoeg om aan diverse snijvereisten te voldoen, waardoor hij van onschatbare waarde is voor bedrijven die hun afwerkingsprocessen willen stroomlijnen en de uitvoerkwaliteit willen verbeteren.

Belangrijkste technische specificaties:

Model: Polar 78XT
Maaibreedte: Maximaal 780 mm, perfect voor een breed scala aan materiaalformaten.
Maaihoogte: Tot 120 mm, geschikt voor aanzienlijke materiaalvolumes.
Minimale snede: 25 mm zonder valse klemplaat, waardoor precisie bij kleine sneden wordt gegarandeerd.
Achteraanslagsnelheid: snelle en nauwkeurige positionering van de achteraanslag voor efficiënte bediening.
Programmeerbaar besturingssysteem: Intuïtieve touchscreen-interface met de capaciteit om complexe snijprogramma's op te slaan en op te roepen.
Veiligheidsvoorzieningen: Uitgerust met veiligheidslichtschermen en een uitgebreide veiligheidsafdekking om de bescherming van de operator te garanderen.
Stroomvereisten: Efficiënt energieverbruik, ontworpen om te werken met standaard industriële voedingen.
Optiknife meswisselsysteem: Zorgt voor snelle, veilige en gemakkelijke meswissels, waardoor de uptime wordt gemaximaliseerd.

Technische data:

De Polar 78 XT bevat geavanceerde technologie om uitzonderlijke snijprecisie en operationele efficiëntie te garanderen. Het robuuste ontwerp garandeert duurzaamheid op lange termijn, zelfs in de meest veeleisende productieomgevingen. Het programmeerbare besturingssysteem vereenvoudigt het instellen van taken en verbetert de productiviteit van de machine doordat operators eenvoudig snijprogramma's voor terugkerende taken kunnen opslaan en ophalen. Bovendien maken de geavanceerde veiligheidsvoorzieningen en de energiezuinige werking de Polar 78 XT niet alleen tot een krachtig snijgereedschap, maar ook tot een veilige en kosteneffectieve keuze voor moderne printproductiefaciliteiten.

Houd er rekening mee dat deze beschrijving mogelijk automatisch is vertaald. Neem contact met ons op voor meer informatie. De gegevens van deze rubrieksadvertentie zijn slechts indicatief. Exapro raadt aan om vóór een aankoop de gegevens bij de verkoper te controleren


Hier vindt u een selectie van vergelijkbare machines


Soortgelijke machines verkocht op Exapro

Verkocht

Jaar: 2004

Prijs op aanvraag

IT Italië


Verkocht

Jaar: 2006

Prijs op aanvraag

DE Duitsland


Verkocht

Jaar: 2008

Prijs op aanvraag

DE Duitsland


Verkocht

Jaar: ~ 2004

Prijs op aanvraag

IT Italië


Verkocht

Jaar: 2010

Prijs op aanvraag

PL Polen


Verkocht

Jaar:

Prijs op aanvraag

NL Nederland


Verkocht

Jaar: 2005

Prijs op aanvraag

PL Polen


Verkocht

Jaar: 2008

Prijs op aanvraag

FR Frankrijk


Verkocht

Jaar: 2009

Prijs op aanvraag

DE Duitsland


Verkocht

Jaar: 2005

Prijs op aanvraag

DE Duitsland

Bent u op zoek naar deze machine?

Neem contact met ons op