Okuma MAC TURN 550

Fabrikant Okuma
Model MAC TURN 550
Categorie Draaibanken - cnc-draaibanken

Hier vindt u een selectie van vergelijkbare machines

Draailengte 2000 mm
Ø draaien 720 mm
Lengte tussen de middelpunten 3000 mm
Type CNC-machine OSP
X-as 660 mm
Z-as 2215 mm
Spindel conisch
Spindel boring 110 mm
Draaisnelheid 2800 rpm
Vermogen van de spindelmotor 22 kW
Losse kop Nee
Bar-feeder Nee
-------------------
Lengte x breedte x hoogte 9000,0 × 3500,0 × 3100,0
Gewicht 30000 kg
De Okuma MACTURN 550 is een zeer geavanceerde multitasking-machine die de samensmelting van geavanceerde technologie en precisie-engineering belichaamt. Dit model is ontworpen om een ​​ongeëvenaarde veelzijdigheid in de productie te bieden, waardoor het ideaal is voor industrieën die complexe en nauwkeurige bewerkingen vereisen, zoals de lucht- en ruimtevaart-, automobiel- en medische apparatuurproductie. De MACTURN 550 integreert verschillende bewerkingsprocessen, waaronder draaien, frezen, boren en draadsnijden, in één enkele opstelling, waardoor de productie wordt gestroomlijnd en de efficiëntie wordt verbeterd.

Belangrijkste technische specificaties
Besturingssysteem: Uitgerust met Okuma's ultramoderne OSP-besturingssysteem, zorgt de MACTURN 550 voor een intuïtieve bediening en complexe programmeermogelijkheden.
Spilconfiguratie: De machine beschikt over een krachtige hoofd- en subspil, waardoor gelijktijdige en nauwkeurige bewerking van complexe onderdelen mogelijk is.
Capaciteit gereedschapsmagazijn: Het omvat een uitgebreid gereedschapsmagazijn, waardoor een breed scala aan bewerkingstaken mogelijk is zonder de noodzaak van frequente gereedschapswisselingen.
Asconfiguratie: Verbeterd met mogelijkheden voor meerdere assen, biedt het superieure precisie bij 3D-contouren en complexe geometrieën.

Technische data
Onderscheidende aspecten van de Okuma MACTURN 550 zijn onder meer:

Geïntegreerde bewerkingsefficiëntie: Combineert draai- en freesmogelijkheden, waardoor er minder opstellingen en machines nodig zijn.
Geavanceerde thermische stabiliteit: Maakt gebruik van geavanceerde koel- en thermische compensatietechnologieën om de nauwkeurigheid te behouden tijdens langdurige werkzaamheden.
Robuust en duurzaam ontwerp: De constructie is ontworpen om rigoureus industrieel gebruik te weerstaan, waardoor betrouwbaarheid en prestaties op de lange termijn worden gegarandeerd.

Houd er rekening mee dat deze beschrijving mogelijk automatisch is vertaald. Neem contact met ons op voor meer informatie. De gegevens van deze rubrieksadvertentie zijn slechts indicatief. Exapro raadt aan om vóór een aankoop de gegevens bij de verkoper te controleren


Hier vindt u een selectie van vergelijkbare machines


Soortgelijke machines verkocht op Exapro

Verkocht

Jaar: 2001

Prijs op aanvraag

TW Taiwan


Verkocht

Jaar: 1998

Prijs op aanvraag

TW Taiwan


Verkocht

Jaar:

Prijs op aanvraag

IT Italië


Verkocht

Jaar: 2005

Prijs op aanvraag

PL Polen


Verkocht

Jaar: 2005

Prijs op aanvraag

GB Verenigd Koninkrijk


Verkocht

Jaar: 2006

Prijs op aanvraag

IT Italië


Verkocht

Jaar: 2008

Prijs op aanvraag

JP Japan


Verkocht

Jaar: 2005

Prijs op aanvraag

DE Duitsland


Verkocht

Jaar: 2007

Prijs op aanvraag

FR Frankrijk


Verkocht

Jaar: 2000

Prijs op aanvraag

TR Turkiye

Bent u op zoek naar deze machine?

Neem contact met ons op