Okuma LB3000EX

Fabrikant Okuma
Model LB3000EX
Categorie Draaibanken - cnc-draaibanken

Hier vindt u een selectie van vergelijkbare machines

Draailengte 500 mm
Ø draaien 408.9 mm
Ø boven het bed 580 mm
Ø boven dwarsschuif 469.9 mm
Lengte tussen de middelpunten 500 mm
Type CNC-machine OSP-P200L
X-as 260 mm
Z-as 565 mm
Spindel conisch A2-6
Spindel boring 62 mm
Aantal torentjes 12
Aantal gereedschappen op torentje 12
Draaisnelheid 5000 rpm
Vermogen van de spindelmotor 22.4 kW
Losse kop Nee
Bar-feeder Nee
-------------------
Lengte x breedte x hoogte 2200,0 × 1734,0 × 1839,0
Gewicht 4000 kg
De Okuma LB3000EX vertegenwoordigt het toppunt van CNC-draaibanktechnologie en weerspiegelt Okuma's toewijding aan precisie, betrouwbaarheid en innovatie. Dit model is ontworpen voor een breed scala aan bewerkingstaken en is bijzonder bedreven in het uitvoeren van complexe draaibewerkingen, waardoor het perfect geschikt is voor sectoren als de automobielsector, de lucht- en ruimtevaart en de algemene productie. De LB3000EX wordt geprezen vanwege zijn vermogen om uiterst nauwkeurige bewerkingen te leveren, gekoppeld aan zijn veelzijdigheid bij het hanteren van zowel eenvoudige als ingewikkelde onderdelen, waardoor hij tegemoetkomt aan een breed spectrum aan industriële vereisten.

Belangrijkste technische specificaties
Besturingssysteem: De LB3000EX is uitgerust met het geavanceerde OSP-P-besturingssysteem, bekend om zijn intuïtieve interface en veelzijdige programmeermogelijkheden.
Spindeltechnologie: Dit model is voorzien van een krachtige spil met hoog koppel, ontworpen voor uitzonderlijke nauwkeurigheid en oppervlakteafwerking.
Turret-configuratie: Het beschikt over een robuuste turret, die een brede gereedschapscapaciteit biedt die de insteltijden aanzienlijk verkort en de operationele efficiëntie verbetert.
Constructie: De stijve en stabiele constructie van de LB3000EX zorgt voor superieure bewerkingsprecisie, zelfs tijdens langdurige bewerkingen.

Technische data
Hoogtepunten van de Okuma LB3000EX zijn onder meer:

Precisie en nauwkeurigheid: De LB3000EX staat bekend om zijn uitzonderlijke bewerkingsprecisie en is in staat onderdelen met zeer nauwe toleranties te produceren.
Duurzaamheid en betrouwbaarheid: De duurzaamheid van de machine is gebouwd om continu industrieel gebruik te weerstaan ​​en zorgt voor consistente prestaties in de loop van de tijd.
Gebruiksvriendelijke bediening: Het geavanceerde OSP-P-besturingssysteem vereenvoudigt complexe bewerkingstaken, waardoor de machine toegankelijk wordt voor operators met verschillende vaardigheidsniveaus.

Houd er rekening mee dat deze beschrijving mogelijk automatisch is vertaald. Neem contact met ons op voor meer informatie. De gegevens van deze rubrieksadvertentie zijn slechts indicatief. Exapro raadt aan om vóór een aankoop de gegevens bij de verkoper te controleren


Hier vindt u een selectie van vergelijkbare machines


Soortgelijke machines verkocht op Exapro

Verkocht

Jaar: 2013

Prijs op aanvraag

US hert


OKUMA LB3000EX II cnc-draaibank
OKUMA LB3000EX II cnc-draaibank Verkocht

Jaar: 2014

De OKUMA LB3000EX II CNC draaibank, geproduceerd in 2014 in Japan, is ontworpen met de meest veeleisende productie-uitdagingen in gedachten. Deze technologisch zeer geavanceerde machine onderscheidt zich door brede bewerkingsmogelijkheden die efficiënt draaien, frezen, boren, draadsnijden en sleuven maken van details met de hoogste precisie en nauwkeurigheid. - voeding in de X/Y/Z-as: 260/120/510 mm - indexering in de C-as: elke 0,001° - maximale spindelsnelheid: 5000 tpm - spilboring: ⌀ 80 mm - spindelkoppel: 427 Nm - maximaal toerental aangedreven gereedschap …

Prijs op aanvraag

PL Polen


Verkocht

Jaar: 2007

Prijs op aanvraag

JP Japan


Verkocht

Jaar: 2010

Prijs op aanvraag

JP Japan


Verkocht

Jaar: 2012

Prijs op aanvraag

US hert


Verkocht

Jaar: 2015

Prijs op aanvraag

JP Japan


Verkocht

Jaar:

Prijs op aanvraag

IT Italië


Verkocht

Jaar: 2011

Prijs op aanvraag

US hert


Verkocht

Jaar: 2014

Prijs op aanvraag

IT Italië

Bent u op zoek naar deze machine?

Neem contact met ons op