Krauss Maffei KM 80-180 EX

Fabrikant Krauss Maffei
Model KM 80-180 EX
Categorie Spuitgietmachines

Hier vindt u een selectie van vergelijkbare machines

Klemkracht 80 T
Schroef diameter 35 mm
Afstand tussen trekstangen (H) 420 mm
Afstand tussen trekstangen (V) 420 mm
Schotvolume 115 cm³
Schot gewicht 104.5 g
Druk op materiaal 1488 bar
Lengte van de glasplaat 640 mm
Breedte van de glasplaat 640 mm
Robotinterface
Opening van de pers 790 mm
Grootte van de mal 150
-------------------
Lengte x breedte x hoogte 4900,0 × 1500,0 × 2100,0
Gewicht 6200 kg
De Krauss Maffei KM 80-180 EX staat als baken van innovatie op het gebied van elektrische spuitgietmachines en levert ongeëvenaarde precisie, energie-efficiëntie en snelheid. Dit model is gemaakt voor industrieën die hoogwaardige, ingewikkelde onderdelen met snelle cyclustijden eisen, zoals de productie van elektronica, medische apparatuur en precisiecomponenten. De KM 80-180 EX blinkt uit in toepassingen waarbij de grootst mogelijke nauwkeurigheid en herhaalbaarheid van het grootste belang zijn, en biedt fabrikanten de flexibiliteit om met een breed scala aan materialen te werken, van standaard thermoplasten tot polymeren van technische kwaliteit.

Belangrijkste technische specificaties:

Elektrische injectie-eenheid: De elektrische injectie-eenheid van de KM 80-180 EX zorgt voor nauwkeurige controle over het injectieproces en levert een uitzonderlijke onderdeelkwaliteit en materiaalefficiëntie.
Klemkracht: Uitgerust met een robuust klemsysteem, biedt deze machine een stabiele en uniforme krachtverdeling, cruciaal voor het produceren van consistente en hoogwaardige onderdelen.
Besturingssysteem: Beschikt over een geavanceerd besturingssysteem, dat intuïtieve bediening en realtime monitoringmogelijkheden biedt, waardoor operators de productieparameters kunnen optimaliseren voor maximale efficiëntie.
Energie-efficiëntie: Ontworpen met het oog op duurzaamheid, vermindert de KM 80-180 EX het energieverbruik aanzienlijk in vergelijking met conventionele hydraulische machines, waardoor de operationele kosten en de impact op het milieu worden verlaagd.
Compact ontwerp: Dankzij het compacte formaat is het een ideale keuze voor faciliteiten met beperkte ruimte, zonder concessies te doen aan kracht en functionaliteit.

Technische data:

De KM 80-180 EX is een technisch meesterwerk, ontworpen om met gemak de uitdagingen van het moderne spuitgieten aan te gaan. De focus op energie-efficiëntie, gekoppeld aan een snelle werking en precisie, maakt het een uitstekende optie voor fabrikanten die de productiviteit willen verhogen en de kosten willen verlagen. De geavanceerde kenmerken van de machine zorgen ervoor dat deze kan worden aangepast aan verschillende productievereisten, waardoor een veelzijdige en betrouwbare oplossing wordt geboden voor hightechindustrieën.

Houd er rekening mee dat deze beschrijving mogelijk automatisch is vertaald. Neem contact met ons op voor meer informatie. De gegevens van deze rubrieksadvertentie zijn slechts indicatief. Exapro raadt aan om vóór een aankoop de gegevens bij de verkoper te controleren


Hier vindt u een selectie van vergelijkbare machines


Soortgelijke machines verkocht op Exapro

Verkocht

Jaar:

Prijs op aanvraag

PL Polen


Verkocht

Jaar: 2011

Prijs op aanvraag

GR Griekenland


Verkocht

Jaar: 2015

Prijs op aanvraag

ZA Zuid-Afrika


Verkocht

Jaar: 2007

Prijs op aanvraag

DE Duitsland


Verkocht

Jaar: 2007

Prijs op aanvraag

DE Duitsland


Verkocht

Jaar: 2005

Prijs op aanvraag

DE Duitsland


Verkocht

Jaar: 2013

Prijs op aanvraag

GR Griekenland


Verkocht

Jaar: 2008

Prijs op aanvraag

DE Duitsland


Verkocht

Jaar: 2007

Prijs op aanvraag

PL Polen


Verkocht

Jaar: 2009

Prijs op aanvraag

DE Duitsland

Bent u op zoek naar deze machine?

Neem contact met ons op