Krauss Maffei KM 50-190 C2

Fabrikant Krauss Maffei
Model KM 50-190 C2
Categorie Spuitgietmachines

Hier vindt u een selectie van vergelijkbare machines

Klemkracht 50 T
Schroef diameter 30 mm
Afstand tussen trekstangen (H) 321 mm
Afstand tussen trekstangen (V) 321 mm
Schotvolume 74 cm³
Schot gewicht 76 g
Druk op materiaal 2025 bar
Lengte van de glasplaat 540 mm
Breedte van de glasplaat 540 mm
Robotinterface
Aantal kernen 1
Opening van de pers 920 mm
Grootte van de mal
-------------------
Lengte x breedte x hoogte 6200,0 × 1900,0 × 2380,0
Gewicht 2500 kg
De Krauss Maffei KM 50-190 C2 staat symbool voor innovatie en uitmuntendheid in de compacte klasse van spuitgietmachines. Het is ontworpen om te voldoen aan de strenge eisen van precisieproductie en is bijzonder geschikt voor toepassingen die een hoge mate van nauwkeurigheid en afwerking vereisen, zoals in de sectoren medische apparatuur, elektronica en kleine auto-onderdelen. De veelzijdigheid van de KM 50-190 C2 strekt zich uit tot zijn vermogen om een ​​breed scala aan materialen te verwerken, van standaard thermoplasten tot geavanceerde technische polymeren, waardoor fabrikanten een breed scala aan producten met de grootst mogelijke efficiëntie en betrouwbaarheid kunnen produceren.

Belangrijkste technische specificaties:

Klemkracht: Ontworpen met een nauwkeurige en robuuste klemeenheid, zorgt deze machine voor een stabiele en uniforme matrijsvergrendeling, cruciaal voor het bereiken van hoogwaardige afwerkingen op de eindproducten.
Injectie-eenheid: De machine beschikt over een geavanceerde injectie-eenheid die materiaal met hoge precisie en consistentie levert, essentieel voor het produceren van onderdelen met ingewikkelde details en nauwe toleranties.
Besturingssysteem: Bevat een geavanceerd besturingssysteem, waardoor de verwerkingsparameters eenvoudig kunnen worden aangepast voor geoptimaliseerde cyclustijden en verbeterde productie-efficiëntie.
Energie-efficiëntie: De KM 50-190 C2 is gebouwd met het oog op energie-efficiëntie en maakt gebruik van innovatieve technologieën om het energieverbruik te verminderen zonder concessies te doen aan de prestaties, en bevordert duurzame productiepraktijken.
Automatiseringscompatibiliteit: Dit model is volledig compatibel met een reeks automatiseringssystemen, waardoor het ideaal is voor integratie in geautomatiseerde productielijnen voor hogere productiviteit en lagere arbeidskosten.

Technische data:

De KM 50-190 C2 is ontworpen voor hoge prestaties en bevat functies die de nadruk leggen op gebruiksvriendelijkheid, een lange levensduur en operationele flexibiliteit. Zonder zich op specifieke metingen te concentreren, is het duidelijk dat de bouwkwaliteit en technologische vooruitgang van de machine betrouwbaarheid en consistente output garanderen onder uiteenlopende productieomstandigheden. Het modulaire ontwerp maakt eenvoudig onderhoud en toekomstige upgrades mogelijk, waardoor de machine een waardevol bezit blijft naarmate de productievereisten evolueren.

Houd er rekening mee dat deze beschrijving mogelijk automatisch is vertaald. Neem contact met ons op voor meer informatie. De gegevens van deze rubrieksadvertentie zijn slechts indicatief. Exapro raadt aan om vóór een aankoop de gegevens bij de verkoper te controleren


Hier vindt u een selectie van vergelijkbare machines


Soortgelijke machines verkocht op Exapro

Verkocht

Jaar: 1995

Prijs op aanvraag

US hert


Verkocht

Jaar: 1993

Prijs op aanvraag

DE Duitsland


Verkocht

Jaar: 1993

Prijs op aanvraag

PL Polen


Verkocht

Jaar:

Prijs op aanvraag

PL Polen


Verkocht

Jaar: 1993

Prijs op aanvraag

DE Duitsland


Verkocht

Jaar: 1996

Prijs op aanvraag

DE Duitsland


Verkocht

Jaar: 1993

Prijs op aanvraag

GB Verenigd Koninkrijk


Verkocht

Jaar: 1993

Prijs op aanvraag

DE Duitsland


Verkocht

Jaar: 1993

Prijs op aanvraag

DE Duitsland

Bent u op zoek naar deze machine?

Neem contact met ons op