Hier vindt u een selectie van vergelijkbare machines

Plaatdiameter 250 mm
Werk hoogte 175 mm
CNC-type FANUC 32i Model A
Maximaal stukgewicht 175 kg
Rotatiesnelheid 4500 rpm
Motorkracht 8.5 kW
Gereviseerd Nee
-------------------
Lengte x breedte x hoogte 3500,0 × 2000,0 × 2800,0
Gewicht 7000 kg
De Emag VL5i staat symbool voor geavanceerde bewerkingstechnologie en biedt ongeëvenaarde prestaties op het gebied van verticaal draaien. Geboren uit Emag's rijke erfgoed van precisietechniek, is de VL5i niet zomaar een machine, maar een alomvattende oplossing die is afgestemd op de steeds evoluerende eisen van moderne industrieën. Deze apparatuur is zorgvuldig ontworpen voor de precisiebewerking van componenten zoals tandwielen, lagers en andere cruciale onderdelen, en vindt zijn relevantie in sectoren als de automobielsector, de lucht- en ruimtevaart, zware machines en meer. Met de VL5i kunnen professionals uiterst nauwkeurig draaien, onberispelijke oppervlakteafwerkingen en efficiënte bewerkingssequenties verwachten, zelfs voor de meest complexe componenten.

Belangrijkste technische specificaties:

Spindeltechnologie: De VL5i beschikt over een geavanceerd spindelmechanisme, dat snelle en nauwkeurige bewerkingscycli garandeert.
Gereedschapsrevolver: Een snelle en robuuste gereedschapsrevolver maakt meerdere bewerkingen in één enkele opstelling mogelijk, waardoor de totale bewerkingstijd wordt verkort.
Besturingssysteem: Een intuïtief besturingssysteem zorgt niet alleen voor een soepele werking, maar biedt ook verbeterde monitoringmogelijkheden voor kwaliteitsborging.
Werkstukhantering: Uitgerust met geavanceerde automatisering, zorgt de VL5i voor een efficiënte en veilige behandeling van werkstukken, zelfs die met ingewikkelde geometrieën.
Chassis en constructie: Een robuuste en trillingsbestendige machineconstructie garandeert precisie, zelfs tijdens werkzaamheden op hoge snelheid.
Technische data:

Geïntegreerd met geavanceerde CNC-technologie, belooft de VL5i herhaalbare nauwkeurigheid over batches heen.
Het energiezuinige ontwerp zorgt ervoor dat de machine op een optimaal energieverbruik werkt, waardoor de operationele kosten worden geminimaliseerd.
De machine is gebouwd voor een lange levensduur en beschikt over componenten die zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor slijtage minimaal is.
De VL5i kan naadloos worden geïntegreerd met verschillende hulpsystemen, waardoor hij aanpasbaar is aan diverse productielijnen.
De machine geeft prioriteit aan de veiligheid van de machinist en is voorzien van verschillende veiligheidsmaatregelen en ergonomische ontwerpen.

Houd er rekening mee dat deze beschrijving mogelijk automatisch is vertaald. Neem contact met ons op voor meer informatie. De gegevens van deze rubrieksadvertentie zijn slechts indicatief. Exapro raadt aan om vóór een aankoop de gegevens bij de verkoper te controleren


Hier vindt u een selectie van vergelijkbare machines


Soortgelijke machines verkocht op Exapro

Verkocht

Jaar: 2014

Prijs op aanvraag

PL Polen


Verkocht

Jaar: 2007

Prijs op aanvraag

CZ Tsjechische Republiek


Verkocht

Jaar: 2011

Prijs op aanvraag

LT Litouwen


Verkocht

Jaar: 2011

Prijs op aanvraag

DE Duitsland


Verkocht

Jaar: 2007

Prijs op aanvraag

CZ Tsjechische Republiek


Verkocht

Jaar: 2007

Prijs op aanvraag

CZ Tsjechische Republiek


Verkocht

Jaar: 2011

Prijs op aanvraag

LT Litouwen

Bent u op zoek naar deze machine?

Neem contact met ons op