Demag Ergotech 150T

Fabrikant Demag
Model Ergotech 150T
Categorie Spuitgietmachines

Hier vindt u een selectie van vergelijkbare machines

Klemkracht 150 T
Schroef diameter 45 mm
Afstand tussen trekstangen (H) 500 mm
Afstand tussen trekstangen (V) 500 mm
Schotvolume 323 cm³
Schot gewicht 210 g
Druk op materiaal 1973 bar
Lengte van de glasplaat 750 mm
Breedte van de glasplaat 750 mm
Robotinterface
Opening van de pers 1160 mm
Grootte van de mal 250*660
-------------------
Lengte x breedte x hoogte 5400,0 × 1600,0 × 2100,0
Gewicht 8000 kg
De Demag Ergotech 150T spuitgietmachine is een topper op het gebied van precisie spuitgietmachines. Dit model is ontworpen voor hoge prestaties en efficiëntie en is bijzonder geschikt voor fabrikanten die gespecialiseerd zijn in auto-onderdelen, consumentenelektronica en medische apparatuur met hoge precisie. De 150T combineert de robuustheid die verwacht wordt van Demag machines met innovatieve kenmerken die de productiviteit en productkwaliteit verhogen. Het relatief compacte formaat maakt het een uitstekende keuze voor faciliteiten die hun productiemogelijkheden willen maximaliseren binnen beperkte ruimtes.

Belangrijkste technische specificaties:

Klemkracht: Het 150T model heeft een klemkracht van 150 ton, wat de nodige kracht levert om middelgrote onderdelen met ingewikkelde details en hoge precisie te produceren.
Injectie-eenheid: Uitgerust met een geavanceerde injectie-eenheid zorgt deze machine voor soepele, gecontroleerde injectiecycli, die cruciaal zijn voor het bereiken van een superieure productkwaliteit en materiaalefficiëntie.
Besturingssysteem: Heeft een gebruiksvriendelijke bedieningsinterface die de bediening van de machine vereenvoudigt, zodat de machine snel kan worden ingesteld, het proces nauwkeurig kan worden gestuurd en de productieparameters gemakkelijk kunnen worden bewaakt.
Energiezuinig: De Ergotech 150T is ontworpen met energiebesparende technologie en minimaliseert het elektriciteitsverbruik, waardoor de operationele kosten dalen en duurzame productiepraktijken worden ondersteund.

Technische gegevens:

De Demag Ergotech 150T is gebouwd voor duurzaamheid en betrouwbaarheid en garandeert consistente prestaties, zelfs in veeleisende productieomgevingen. De veelzijdige injectie-eenheid kan een breed scala aan materialen verwerken, van standaard thermoplasten tot gespecialiseerde technische polymeren, wat flexibiliteit biedt voor verschillende toepassingen. Bovendien optimaliseert het precisiebesturingssysteem van de machine de cyclustijden en verbetert het de algehele productkwaliteit, terwijl het ergonomische ontwerp het onderhoud vereenvoudigt en de veiligheid van de operator garandeert.

Houd er rekening mee dat deze beschrijving mogelijk automatisch is vertaald. Neem contact met ons op voor meer informatie. De gegevens van deze rubrieksadvertentie zijn slechts indicatief. Exapro raadt aan om vóór een aankoop de gegevens bij de verkoper te controleren


Hier vindt u een selectie van vergelijkbare machines


Soortgelijke machines verkocht op Exapro

Verkocht

Jaar: 2001

Prijs op aanvraag

FR Frankrijk


Verkocht

Jaar: 2004

Prijs op aanvraag

ES Spanje


Verkocht

Jaar: 1997

Prijs op aanvraag

XX Onbekend land


Verkocht

Jaar: 1997

Prijs op aanvraag

ES Spanje


Verkocht

Jaar: 2000

Prijs op aanvraag

PT Portugal


Verkocht

Jaar: 2001

Prijs op aanvraag

FR Frankrijk


Verkocht

Jaar: 1998

Prijs op aanvraag

FR Frankrijk


Verkocht

Jaar: 1999

Prijs op aanvraag

ES Spanje


Verkocht

Jaar: 1996

Prijs op aanvraag

IT Italië


Verkocht

Jaar: 1998

Prijs op aanvraag

PL Polen

Bent u op zoek naar deze machine?

Neem contact met ons op