Demag erGotech 125 -320h /80v system

Fabrikant Demag
Model erGotech 125 -320h /80v system
Categorie Spuitgietmachines

Hier vindt u een selectie van vergelijkbare machines

Klemkracht 125 T
Schroef diameter 300 mm
Afstand tussen trekstangen (H) 475 mm
Afstand tussen trekstangen (V) 450 mm
Lengte van de glasplaat 690 mm
Breedte van de glasplaat 690 mm
Robotinterface
Opening van de pers 1100 mm
Grootte van de mal
-------------------
Lengte x breedte x hoogte 3600,0 × 1400,0 × 1800,0
Gewicht 3100 kg
Het Demag erGotech 125-320h/80v-systeem is het hoogtepunt van precisietechniek, veelzijdige functionaliteit en onwrikbare duurzaamheid. Dit systeem, afkomstig uit de gerenommeerde Demag-lijn, is een toonbeeld van industriële bekwaamheid en richt zich op professionals die op zoek zijn naar efficiëntie en betrouwbaarheid in spuitgietprocessen. Het is specifiek ontworpen voor hoogwaardige spuitgiettoepassingen en kan worden gebruikt voor het met uiterste precisie produceren van ingewikkelde componenten in sectoren variërend van de automobielsector tot de medische sector en consumentengoederen. De machine zorgt voor een optimale weekmaker, consistente cyclustijden en een superieure productkwaliteit, waardoor het een aanwinst van onschatbare waarde is voor elke productiefaciliteit.

Belangrijkste technische specificaties:

Klemkracht: De robuuste klemeenheid zorgt voor een formidabele kracht en zorgt voor stabiele en consistente vormprocessen.
Injectie-eenheid: Uitgerust met geavanceerde technologie, zorgt de injectie-eenheid voor nauwkeurige dosering en optimale smelthomogeniteit.
Besturingssysteem: Een geavanceerd besturingssysteem, dat gebruiksvriendelijk en intuïtief is en een eenvoudige bediening en monitoring van processen mogelijk maakt.
Energie-efficiëntie: De machine werkt met een hoge mate van energie-efficiëntie, wat zorgt voor lagere operationele kosten en milieuvriendelijkheid.
Cyclustijd: Het erGotech-systeem is gebouwd voor snelheid en beschikt over korte cyclustijden zonder concessies te doen aan de productkwaliteit.
Technische data:

De machine beschikt over een geavanceerd hydraulisch systeem, dat zorgt voor een soepele en consistente werking.
Het modulaire ontwerp maakt eenvoudig maatwerk mogelijk, waarbij wordt voldaan aan specifieke productie-eisen.
De robuuste bouwkwaliteit zorgt voor minimaal onderhoud en een lange levensduur, zelfs onder zware bedrijfsomstandigheden.
Het erGotech-systeem kan naadloos worden geïntegreerd met hulpapparatuur, waardoor een gestroomlijnd productieproces wordt gegarandeerd.
Er zijn geavanceerde veiligheidsvoorzieningen aanwezig die de bescherming van zowel de operator als het product garanderen.

Houd er rekening mee dat deze beschrijving mogelijk automatisch is vertaald. Neem contact met ons op voor meer informatie. De gegevens van deze rubrieksadvertentie zijn slechts indicatief. Exapro raadt aan om vóór een aankoop de gegevens bij de verkoper te controleren


Hier vindt u een selectie van vergelijkbare machines


Soortgelijke machines verkocht op Exapro

Verkocht

Jaar: 1997

Prijs op aanvraag

CZ Tsjechische Republiek


Verkocht

Jaar: 1998

Prijs op aanvraag

GB Verenigd Koninkrijk


Verkocht

Jaar: 1997

Prijs op aanvraag

CZ Tsjechische Republiek


Verkocht

Jaar: 1997

Prijs op aanvraag

CZ Tsjechische Republiek


Verkocht

Jaar: 1998

Prijs op aanvraag

GB Verenigd Koninkrijk


Verkocht

Jaar: 1996

Prijs op aanvraag

BE België


Verkocht

Jaar: 1997

Prijs op aanvraag

CZ Tsjechische Republiek

Bent u op zoek naar deze machine?

Neem contact met ons op