Specificaties

-------------------
Gewerkte uren
Uur onder stroom
Staat Goed
Volgens lokale normen ---------
Toestand

Beschrijving

De PXW-X400 schoudercamcorderbody van Sony is voorzien van drie-chip 2/3-inch Exmor CMOS-beeldsensoren voor een hoge beeldkwaliteit en S/N-verhouding. De PXW-X400 Camcorder ondersteunt de Sony XAVC-codec tot 1080/59.94p en 50p opname, naast MPEG- en DVCAM-formaten. De geoptimaliseerde en gebruikersgerichte balans van het lichaamsgewicht vermindert de last van het dragen van deze camcorder. In combinatie met het optionele PWS-100RX1 Network RX Station maakt deze camcorder een eenvoudige maar hoogwaardige draadloze ENG-workflow mogelijk, waarbij op QoS (Quality of Service) gebaseerde livestreaming wordt geboden die veel tijd zal besparen.

De PXW-X400-camcorder biedt een verscheidenheid aan AV- en IT-interfaces, waaronder twee HD/SD-SDI-, HDMI-, composietuitgangen, RJ45 en USB3.0. De ingebouwde draadloze functie en een HD/SD-SDI-ingang die een pool-feed-functie ondersteunt, maken het nog handiger in gebruik. Deze gebruikersgerichte camcorder uit de XDCAM-serie voldoet aan een breed scala aan ENG- en studiotoepassingen.

Beeldsensor

Deze camcorder is uitgerust met drie 2/3″ Full-HD Exmor CMOS-sensoren (1920 x 1080) en bereikt een hoge resolutie, hoge gevoeligheid (F12 bij 60 Hz / F13 bij 50 Hz), weinig ruis (62 dB) en een breed dynamisch bereik om meer vrijheid van meningsuiting te geven voor creatieve opnamen.

Opname in meerdere formaten

De PXW-X400-camcorder biedt een breed scala aan opnameformaten voor uiteenlopende toepassingen, waaronder ENG, EFP en studiogebruik. De XAVC-codec is ontwikkeld met MPEG-4 AVC/H.264-compressie en biedt ondersteuning voor het Full HD-formaat van XAVC lange 4:2:2 1080/50p- en 59.94p-formaten.

Ingebouwde draadloze module en ONLINE-knop

Om effectieve draadloze nieuwsproductieworkflows te ondersteunen, bevat de PXW-X400-camcorder een ingebouwde draadloze functie. Het biedt ook een 'ONLINE'-knop, die zich op het binnenpaneel bevindt, waarmee u direct functies zoals Network Client Mode, Auto Proxy Upload en Live Streaming kunt inschakelen.

Ingebouwde RJ45-connector

Deze Ethernet-connector biedt een robuuste en snelle verbinding met het netwerk en kan worden gebruikt voor bestandsoverdracht, livestreaming en camerabesturing vanuit een webbrowser

NFC (Near Field Communication) voor eenvoudige draadloze LAN-verbinding

Een NFC-functie ondersteunt een eenvoudige verbinding voor het starten van de CBM-applicatie (Content Browser Mobile) op een smartphone of tablet. Dit betekent dat u omslachtige installatieprocedures kunt overslaan.

Geoptimaliseerde gewichtsbalans

Deze camcorder minimaliseert uw fysieke belasting, zelfs tijdens de langste opnamesessies, omdat het zwaartepunt naar de achterkant van het lichaam is verplaatst voor een optimale gewichtsbalans en stabiele beeldopnamen.

I/O-interface

Dubbele 3G-SDI-uitvoer maakt gelijktijdige uitvoer van maximaal twee 1080p50/59.94-signalen mogelijk. Multifunctionele audio-ingang accepteert zowel analoge audiosignalen als AES/EBU digitale audiosignalen. SDI-ingang voor poolvoeding, zodat u 1,5 GB HD/SD-SDI gedistribueerde signalen van een andere camera kunt invoeren en opnemen. Elke connector bevindt zich apart en u hoeft dus niet te schakelen tussen invoer en uitvoer.

Laag energieverbruik

Deze camcorder heeft een stroomverbruik van slechts 22 W in de normale opnamemodus. Dit maakt continu opnemen mogelijk gedurende ongeveer 240 minuten met Sony's BP-GL95A (apart verkrijgbaar) standaardbatterij.

Ondersteunt Full HD OLED-zoeker

Uitgerust met twee soorten connectoren voor een zoekerinterface, ondersteunt de PXW-X400-camcorder een verscheidenheid aan zoekers van Sony, waaronder de Full HD OLED HDVF-EL30 en HDVF-EL20, evenals de QHD LCD CBK-VF02. De HDVF-EL30 heeft een sub-LCD-paneel met een resolutie van 960 x 540.

ONLINE-knop voor eenvoudige netwerkverbinding

De PXW-X400 Camcorder is uitgerust met een speciale ONLINE-knop op het binnenpaneel. Dit zorgt voor een eenvoudige one-touch-bediening van AAN/UIT-schakeling voor drie netwerkverbindingsfuncties.

Inhoudsbrowser mobiel (CBM)

CBM-toepassingssoftware bestuurt de camcorder op afstand en is beschikbaar voor zowel Android als iOS.

Netwerkclientmodus

U kunt Sony's PWS-100RX1 Network RX Station (afzonderlijk verkrijgbaar) aansluiten om proxy-clips te verzenden of live te streamen met Sony's QoS-technologie. De PXW-X400 Camcorder kan ook op afstand worden bediend door het RX-station.

Automatisch uploaden (proxy)

Clipbestanden die op de camcorder zijn opgenomen, kunnen automatisch via een netwerk worden verzonden wanneer de opname is voltooid. XAVC 4:2:0 Lange GOP-clips worden ondersteund.

Live streaming

Deze camcorder kan MPEG2-TS (UDP/RTP) overbrengen naar een decoder van derden

Driekleurige LED-indicator

De ONLINE-knop geeft de status (Uitgeschakeld, Gereed, Ingeschakeld) op drie manieren aan (uit, oranje, blauw).

Sony's QoS-technologie

De unieke QoS-technologie (Quality of Service) van Sony minimaliseert het risico op verslechtering van de beeldkwaliteit, bevriezing van het beeld of verstoring van het geluid, en helpt de video- en audio-integriteit tijdens communicatie te behouden. Het PWS-100RX1 Network RX Station wordt geleverd met originele algoritmen van Sony die automatisch bandbreedtes en buffergroottes aanpassen aan de kenmerken van draadloze communicatie.

Sony geavanceerde streaming met QoS

De Sony QoS-technologie verbetert de duidelijkheid die mogelijk is op een enkel 3G/4G/LTE mobiel kanaal of uw eigen draadloze LAN-netwerk, of beperkte communicatieband van Ethernet. U krijgt betere foto's, zelfs gezien de beperkingen van real-world netwerken. Het eindpunt van Sony's QoS-streaming is het veelzijdige PWS-100RX1-ontvangerstation.

Opmerking:

Mobiele streaming vereist de juiste dongel en service van de provider.

Conventionele MPEG2-TS-streaming

Voor maximale flexibiliteit ondersteunen de draadloze XDCAM-oplossingen van Sony ook conventionele MPEG-TS-streaming, zodat u kunt streamen naar een breed scala aan ontvangers, waaronder compatibele ontvangers en decoders van derden. Draadloze oplossingen van Sony streamen via een draadloos LAN-netwerk of via een 3G/4G/LTE mobiel netwerk, met de juiste carrier-dongle en -service. U kunt ook genieten van bekabelde streaming via Ethernet, met behulp van de ingebouwde RJ45-connector, via een router/hub.

Flexibele bestandsoverdracht

Tijdens veldopnamenieuws of andere tijdgevoelige inhoud kunt u bestanden draadloos overdragen, zodat u niet hoeft te wachten op de levering van fysieke media. De ontvangende server krijgt een bit-voor-bit kloon van het originele camerabestand, met alle originele audio, video en metadata.

Gelijktijdige opname op twee SxS-kaarten

De PXW-X400-camcorder biedt de mogelijkheid om gelijktijdig op te nemen voor gemoedsrustproducties. Gelijktijdige opname is beschikbaar op beide SxS-kaarten als back-upmaatregel. Dit is binnen dezelfde codec en met hetzelfde werkingspunt in de opnameformaten zoals XAVC-Intra, XAVC-Long, MPEG HD422 of MPEG HD (420). U kunt ook gelijktijdig opnemen met een proxybestand in alle combinaties met de bovenstaande formaten met behulp van SD-kaarten.

GPS-functionaliteit

Bij activering registreert de ingebouwde GPS-ontvangermodule GPS-gegevens in een MXF-bestand en een proxybestand en legt deze automatisch op aan het live streaming-signaal. Het is ook handig voor het volgen van opnamelocaties in postproductie en wanneer medewerkers op stations de locatie van een crew in kaart moeten brengen met de PWS-100RX1-ontvanger voor streaming.

Flexibele bediening van het camerasysteem

De CA-FB70 optische vezelcamera-adapter of de CA-TX70 digitale triax-camera-adapter (beide afzonderlijk verkrijgbaar) kunnen worden aangesloten op de PXW-X400-camcorder voor live camerabediening. Met de CA-FB70-adapter kan de camcorder signalen verzenden via een glasvezelkabel tot 250 meter tussen de CA-FB70 en de HXCU-FB70 Optical Fiber Camera Control Unit (CCU) met voeding en signaaloverdracht. De CA-TX70-adapter verzendt signalen via een Triax-kabel tot 1968′ tussen de CATX70 en de HXCU-TX70 Digital Triax Camera Control Unit.

RGB kleuren LCD-scherm

De PXW-X400-camcorder is uitgerust met een RGB-kleuren-lcd-scherm aan de binnenkant. Naast miniatuur- en menuweergaven kunt u videoreproductie in QHD-resolutie (960 x 540 pixels) bekijken en controleren.

Andere mogelijkheden

De nieuw ontwikkelde ALAC-functie (Automatic Lens Aberration Compensation) vermindert specifieke patronen van chromatische aberratie die door de lens worden veroorzaakt. De camcorder ondersteunt gebruikersgamma en Focus Assist-functie voor gemakkelijker scherpstellen op de zoeker en biedt een grafische balkindicator, terwijl de zoeker golfvorm, vectorbereik of histogram kan aangeven. Met de Digital Extender-functie kunnen beelden twee tot vier keer zo groot digitaal worden vergroot zonder verlies van F-drop-beeldgevoeligheid.

Houd er rekening mee dat deze beschrijving mogelijk automatisch is vertaald. Neem contact met ons op voor meer informatie. De gegevens van deze rubrieksadvertentie zijn slechts indicatief. Exapro raadt aan om vóór een aankoop de gegevens bij de verkoper te controleren


Type klant Dealer
Actief sinds 2022
Aanbiedingen online 69
Laatste Activiteit 10 juli 2024

Beschrijving

De PXW-X400 schoudercamcorderbody van Sony is voorzien van drie-chip 2/3-inch Exmor CMOS-beeldsensoren voor een hoge beeldkwaliteit en S/N-verhouding. De PXW-X400 Camcorder ondersteunt de Sony XAVC-codec tot 1080/59.94p en 50p opname, naast MPEG- en DVCAM-formaten. De geoptimaliseerde en gebruikersgerichte balans van het lichaamsgewicht vermindert de last van het dragen van deze camcorder. In combinatie met het optionele PWS-100RX1 Network RX Station maakt deze camcorder een eenvoudige maar hoogwaardige draadloze ENG-workflow mogelijk, waarbij op QoS (Quality of Service) gebaseerde livestreaming wordt geboden die veel tijd zal besparen.

De PXW-X400-camcorder biedt een verscheidenheid aan AV- en IT-interfaces, waaronder twee HD/SD-SDI-, HDMI-, composietuitgangen, RJ45 en USB3.0. De ingebouwde draadloze functie en een HD/SD-SDI-ingang die een pool-feed-functie ondersteunt, maken het nog handiger in gebruik. Deze gebruikersgerichte camcorder uit de XDCAM-serie voldoet aan een breed scala aan ENG- en studiotoepassingen.

Beeldsensor

Deze camcorder is uitgerust met drie 2/3″ Full-HD Exmor CMOS-sensoren (1920 x 1080) en bereikt een hoge resolutie, hoge gevoeligheid (F12 bij 60 Hz / F13 bij 50 Hz), weinig ruis (62 dB) en een breed dynamisch bereik om meer vrijheid van meningsuiting te geven voor creatieve opnamen.

Opname in meerdere formaten

De PXW-X400-camcorder biedt een breed scala aan opnameformaten voor uiteenlopende toepassingen, waaronder ENG, EFP en studiogebruik. De XAVC-codec is ontwikkeld met MPEG-4 AVC/H.264-compressie en biedt ondersteuning voor het Full HD-formaat van XAVC lange 4:2:2 1080/50p- en 59.94p-formaten.

Ingebouwde draadloze module en ONLINE-knop

Om effectieve draadloze nieuwsproductieworkflows te ondersteunen, bevat de PXW-X400-camcorder een ingebouwde draadloze functie. Het biedt ook een 'ONLINE'-knop, die zich op het binnenpaneel bevindt, waarmee u direct functies zoals Network Client Mode, Auto Proxy Upload en Live Streaming kunt inschakelen.

Ingebouwde RJ45-connector

Deze Ethernet-connector biedt een robuuste en snelle verbinding met het netwerk en kan worden gebruikt voor bestandsoverdracht, livestreaming en camerabesturing vanuit een webbrowser

NFC (Near Field Communication) voor eenvoudige draadloze LAN-verbinding

Een NFC-functie ondersteunt een eenvoudige verbinding voor het starten van de CBM-applicatie (Content Browser Mobile) op een smartphone of tablet. Dit betekent dat u omslachtige installatieprocedures kunt overslaan.

Geoptimaliseerde gewichtsbalans

Deze camcorder minimaliseert uw fysieke belasting, zelfs tijdens de langste opnamesessies, omdat het zwaartepunt naar de achterkant van het lichaam is verplaatst voor een optimale gewichtsbalans en stabiele beeldopnamen.

I/O-interface

Dubbele 3G-SDI-uitvoer maakt gelijktijdige uitvoer van maximaal twee 1080p50/59.94-signalen mogelijk. Multifunctionele audio-ingang accepteert zowel analoge audiosignalen als AES/EBU digitale audiosignalen. SDI-ingang voor poolvoeding, zodat u 1,5 GB HD/SD-SDI gedistribueerde signalen van een andere camera kunt invoeren en opnemen. Elke connector bevindt zich apart en u hoeft dus niet te schakelen tussen invoer en uitvoer.

Laag energieverbruik

Deze camcorder heeft een stroomverbruik van slechts 22 W in de normale opnamemodus. Dit maakt continu opnemen mogelijk gedurende ongeveer 240 minuten met Sony's BP-GL95A (apart verkrijgbaar) standaardbatterij.

Ondersteunt Full HD OLED-zoeker

Uitgerust met twee soorten connectoren voor een zoekerinterface, ondersteunt de PXW-X400-camcorder een verscheidenheid aan zoekers van Sony, waaronder de Full HD OLED HDVF-EL30 en HDVF-EL20, evenals de QHD LCD CBK-VF02. De HDVF-EL30 heeft een sub-LCD-paneel met een resolutie van 960 x 540.

ONLINE-knop voor eenvoudige netwerkverbinding

De PXW-X400 Camcorder is uitgerust met een speciale ONLINE-knop op het binnenpaneel. Dit zorgt voor een eenvoudige one-touch-bediening van AAN/UIT-schakeling voor drie netwerkverbindingsfuncties.

Inhoudsbrowser mobiel (CBM)

CBM-toepassingssoftware bestuurt de camcorder op afstand en is beschikbaar voor zowel Android als iOS.

Netwerkclientmodus

U kunt Sony's PWS-100RX1 Network RX Station (afzonderlijk verkrijgbaar) aansluiten om proxy-clips te verzenden of live te streamen met Sony's QoS-technologie. De PXW-X400 Camcorder kan ook op afstand worden bediend door het RX-station.

Automatisch uploaden (proxy)

Clipbestanden die op de camcorder zijn opgenomen, kunnen automatisch via een netwerk worden verzonden wanneer de opname is voltooid. XAVC 4:2:0 Lange GOP-clips worden ondersteund.

Live streaming

Deze camcorder kan MPEG2-TS (UDP/RTP) overbrengen naar een decoder van derden

Driekleurige LED-indicator

De ONLINE-knop geeft de status (Uitgeschakeld, Gereed, Ingeschakeld) op drie manieren aan (uit, oranje, blauw).

Sony's QoS-technologie

De unieke QoS-technologie (Quality of Service) van Sony minimaliseert het risico op verslechtering van de beeldkwaliteit, bevriezing van het beeld of verstoring van het geluid, en helpt de video- en audio-integriteit tijdens communicatie te behouden. Het PWS-100RX1 Network RX Station wordt geleverd met originele algoritmen van Sony die automatisch bandbreedtes en buffergroottes aanpassen aan de kenmerken van draadloze communicatie.

Sony geavanceerde streaming met QoS

De Sony QoS-technologie verbetert de duidelijkheid die mogelijk is op een enkel 3G/4G/LTE mobiel kanaal of uw eigen draadloze LAN-netwerk, of beperkte communicatieband van Ethernet. U krijgt betere foto's, zelfs gezien de beperkingen van real-world netwerken. Het eindpunt van Sony's QoS-streaming is het veelzijdige PWS-100RX1-ontvangerstation.

Opmerking:

Mobiele streaming vereist de juiste dongel en service van de provider.

Conventionele MPEG2-TS-streaming

Voor maximale flexibiliteit ondersteunen de draadloze XDCAM-oplossingen van Sony ook conventionele MPEG-TS-streaming, zodat u kunt streamen naar een breed scala aan ontvangers, waaronder compatibele ontvangers en decoders van derden. Draadloze oplossingen van Sony streamen via een draadloos LAN-netwerk of via een 3G/4G/LTE mobiel netwerk, met de juiste carrier-dongle en -service. U kunt ook genieten van bekabelde streaming via Ethernet, met behulp van de ingebouwde RJ45-connector, via een router/hub.

Flexibele bestandsoverdracht

Tijdens veldopnamenieuws of andere tijdgevoelige inhoud kunt u bestanden draadloos overdragen, zodat u niet hoeft te wachten op de levering van fysieke media. De ontvangende server krijgt een bit-voor-bit kloon van het originele camerabestand, met alle originele audio, video en metadata.

Gelijktijdige opname op twee SxS-kaarten

De PXW-X400-camcorder biedt de mogelijkheid om gelijktijdig op te nemen voor gemoedsrustproducties. Gelijktijdige opname is beschikbaar op beide SxS-kaarten als back-upmaatregel. Dit is binnen dezelfde codec en met hetzelfde werkingspunt in de opnameformaten zoals XAVC-Intra, XAVC-Long, MPEG HD422 of MPEG HD (420). U kunt ook gelijktijdig opnemen met een proxybestand in alle combinaties met de bovenstaande formaten met behulp van SD-kaarten.

GPS-functionaliteit

Bij activering registreert de ingebouwde GPS-ontvangermodule GPS-gegevens in een MXF-bestand en een proxybestand en legt deze automatisch op aan het live streaming-signaal. Het is ook handig voor het volgen van opnamelocaties in postproductie en wanneer medewerkers op stations de locatie van een crew in kaart moeten brengen met de PWS-100RX1-ontvanger voor streaming.

Flexibele bediening van het camerasysteem

De CA-FB70 optische vezelcamera-adapter of de CA-TX70 digitale triax-camera-adapter (beide afzonderlijk verkrijgbaar) kunnen worden aangesloten op de PXW-X400-camcorder voor live camerabediening. Met de CA-FB70-adapter kan de camcorder signalen verzenden via een glasvezelkabel tot 250 meter tussen de CA-FB70 en de HXCU-FB70 Optical Fiber Camera Control Unit (CCU) met voeding en signaaloverdracht. De CA-TX70-adapter verzendt signalen via een Triax-kabel tot 1968′ tussen de CATX70 en de HXCU-TX70 Digital Triax Camera Control Unit.

RGB kleuren LCD-scherm

De PXW-X400-camcorder is uitgerust met een RGB-kleuren-lcd-scherm aan de binnenkant. Naast miniatuur- en menuweergaven kunt u videoreproductie in QHD-resolutie (960 x 540 pixels) bekijken en controleren.

Andere mogelijkheden

De nieuw ontwikkelde ALAC-functie (Automatic Lens Aberration Compensation) vermindert specifieke patronen van chromatische aberratie die door de lens worden veroorzaakt. De camcorder ondersteunt gebruikersgamma en Focus Assist-functie voor gemakkelijker scherpstellen op de zoeker en biedt een grafische balkindicator, terwijl de zoeker golfvorm, vectorbereik of histogram kan aangeven. Met de Digital Extender-functie kunnen beelden twee tot vier keer zo groot digitaal worden vergroot zonder verlies van F-drop-beeldgevoeligheid.

Houd er rekening mee dat deze beschrijving mogelijk automatisch is vertaald. Neem contact met ons op voor meer informatie. De gegevens van deze rubrieksadvertentie zijn slechts indicatief. Exapro raadt aan om vóór een aankoop de gegevens bij de verkoper te controleren


Specificaties

-------------------
Gewerkte uren
Uur onder stroom
Staat Goed
Volgens lokale normen ---------
Toestand

Over deze verkoper

Type klant Dealer
Actief sinds 2022
Aanbiedingen online 69
Laatste Activiteit 10 juli 2024

Hier vindt u een selectie van vergelijkbare machines

Sony PMW-400