Bij Exapro bieden we een divers aanbod van gebruikte snij- en wikkelmachines, essentieel voor een efficiënte productie in de snoep- en zoetwarenindustrie. Deze machines zijn ontworpen om snoep, chocolade en andere zoetwarenproducten met precisie en snelheid te snijden en in te pakken, zodat ze een consistente kwaliteit en aantrekkelijke verpakking garanderen. Onze snij- en wikkelmachines variëren in prijs van €5,000 voor basismodellen tot €70,000 voor geavanceerde, hoge-capaciteit-eenheden van toonaangevende merken zoals Bosch, Theegarten-Pactec, SIG en Lareka. Elke machine heeft unieke specificaties zoals snijsnelheid, compatibiliteit van het wikkelmateriaal, productafmetingen en automatiseringsniveau, zodat ze aan uw specifieke productiebehoeften voldoen.

Bij het kiezen van een snij- en wikkelmachine moet u rekening houden met belangrijke factoren zoals het type snoep dat verwerkt wordt, de gewenste wikkelstijl (bijv. twist wrap, vouwwikkel, flowpack), de snelheid en efficiëntie van de machine en het gebruiks- en onderhoudsgemak. Deze elementen zijn cruciaal voor het verkrijgen van uniforme producten van hoge kwaliteit, het optimaliseren van de productie-efficiëntie en het minimaliseren van stilstand. Investeren in onze gebruikte snij- en wikkelmachines biedt niet alleen toegang tot eersteklas apparatuur tegen sterk gereduceerde prijzen, maar ondersteunt ook duurzame praktijken door de levensduur van duurzame machines te verlengen. Vertrouw op Exapro's toewijding aan een uitstekende klantenservice en vind de perfecte machine om uw snoepproductie te verbeteren.

Bekijk vandaag nog Exapro&rsquo's aanbiedingen om betrouwbare snij- en wikkelmachines te ontdekken die uitzonderlijke prestaties en waarde leveren voor uw zoetwarenverwerkingsbehoeften.

Tabakuni EE3

Jaar: 1970

Uitvoer 4800 u/h
Wikkel maximale breedte 90 mm
Wikkel maximale lengte 180 mm

Sapal TD

Jaar: 1970

Beschrijving: - voor het verpakken van chocoladerepen in envelopverpakking - formaat van het verpakte product 72 x 153 mm (tablet van 100 g) - Buitenverpakking en converteerbaar naar karton - bouwjaar 1970 maar in topconditie, permanent onderhouden - Van 2015 tot 2016 is de machine volledig gereviseerd en gemoderniseerd door GR Servitech. - 2017 nieuwe vacuümpomp en - Elektriciteit gereviseerd …

Auto Wrappers (Norwich) S 2000

Jaar: 1975

Rolverpakking voor druppels, Jaar van productie - 1975. Serienummer - 4241. Technische staat - goed. Het is voor een vierkante drop, niet voor een standaard snoepje

ACMA GD5000B

Jaar: 1985

Uitvoer 1950 u/h

Nagema EB1

Jaar: 1989

Uitvoer 4800 u/h
Wikkel maximale breedte 96 mm
Wikkel maximale lengte 180 mm

NAGEMA EL 5 Wienerfaltung

Jaar: 1990

Uitvoer 180 u/h
Wikkel maximale breedte 25 mm
Wikkel maximale lengte 40 mm

Nagema EU 4 Uitsnijder en wikkel voor snoep

Jaar: 1990

Nagema EU 4 snoepwikkelsnijder 1030kg Jaar van fabricage 1990

Nagema EL 5 Wienerfaltung

Jaar: 1990

Uitvoer 180 u/h
Wikkel maximale breedte 25 mm
Wikkel maximale lengte 40 mm

Nagema EU 4

Jaar: 1990

Uitvoer 24000 u/h

STEPHAN TK 150

Jaar: 1990

uitsteker voor marsepein, tweedehands Fabrikant: STEPHAN Type: TK 150 Branche van industrie: marsepein noten amandelen Beschrijving: om diverse producten te verpletteren, b.v. noten, amandelen voor de productie van vullingen, pasta's, crèmes, enz. volume 150 lts, ​​nuttige capaciteit tot 120 kg enkelwandig, roestvrij staal horizontaal model met set messen en schraper mengelement loopt vooruit/achteruit opladen vanaf de bovenkant, met deksel Uitlaat …

Ipac AFC2 DF

Jaar: 1993

Uitvoer 7800 u/h
Wikkel maximale breedte 20 mm
Wikkel maximale lengte 35 mm

Freudenberg FSM1

Jaar: 1993

Uitvoer 3000 u/h
Wikkel maximale breedte 90 mm
Wikkel maximale lengte 160 mm

Ipak AFC2 DF

Jaar: 1993

Uitvoer 7800 u/h
Wikkel maximale breedte 32 mm
Wikkel maximale lengte 50 mm

Aquarius F600

Jaar: 1996

Uitvoer 36000 u/h

Aquarius F600 lollymachine

Jaar: 1996

Waterman F600 Lollipopmachine 4 kW 1996 Bevat ook: Een 3-baans koudetunnel met een koudegroep van de F600 lijn, bouwjaar 2011 Een Reig batoneermachine en kalibrator die bij de F600 hoort, bouwjaar 2011

ULMA 19 mm aluminium chocoladewikkel

Jaar: 1997

Gebruikt ULMA aluminium chocoladewikkelaar Jaar: 1997 In perfecte staat Diameter basis van chocolaatjes: 19 mm

Spomasz CKA 31

Jaar: 1997

Snijmachine CKA 31 (in de lengte snijden): - productie: Spomasz - Pleszew - wordt in de zoetwarenindustrie gebruikt voor het versnijden van fudgemassa - gewicht: 620 kg - de aandrijving is een traploze motorreductor - mesrotatie: 6,8 tpm - huidig ​​aantal messen: 19 stuks - maximaal aantal messen: 27 stuks met een afstand tussen de messen gelijk aan 17 mm …

TECNO-PACK FP 080 / 0745

Jaar: 1998

Voor inactiviteit verkopen wij een Tecno-Pack model FP 080 horizontale verpakkingsmachine, door ons gebruikt voor het flowpacken van smeltlasfolies van zoetwaren (cakes, donuts). Bouwjaar: 1998 Lijn bestaande uit productlaadband en uitvoerband. Printcentreerfotocel. Gemotoriseerde assen voor labelrolhouders. Individueel gemotoriseerde naaischachten. Stalen lasspatels. Geïntegreerde temperatuurregeling. Compleet bedieningspaneel.

Autowrappers S2000

Jaar: 2000

Uitvoer 120 u/hZoet succes uitpakken: Een uitgebreide gids voor snij- en wikkelmachines voor snoep en snoep

Snij- en wikkelmachines zijn essentieel in de snoep- en snoepindustrie. Ze zorgen ervoor dat producten precies gesneden en verpakt worden en klaar zijn voor distributie. Deze machines verbeteren de productie-efficiëntie, behouden de productkwaliteit en zorgen voor consistentie in de verpakking, waardoor ze onmisbaar zijn voor snoepfabrikanten. Een goed begrip van de types, kenmerken en belangrijkste overwegingen voor de aankoop van snij- en wikkelmachines kan de productiemogelijkheden aanzienlijk verbeteren en de activiteiten stroomlijnen. Exapro, een toonaangevende online marktplaats voor gebruikte industriële machines, biedt een breed scala aan snij- en wikkelmachines, waardoor bedrijven toegang hebben tot apparatuur van hoge kwaliteit tegen concurrerende prijzen.

Soorten snij- en wikkelmachines

Snij- en wikkelmachines zijn er in verschillende configuraties om te voldoen aan specifieke productiebehoeften en -schalen. De belangrijkste types zijn:

Batch snij- en wikkelmachines

Batch snij- en wikkelmachines zijn ontworpen voor kleine tot middelgrote productieschalen. Deze machines snijden en wikkelen snoep in batches, waardoor ze geschikt zijn voor ambachtelijke en speciale snoepproducenten.

 • Handmatige batch machines: Vereisen handmatige invoer voor het snijden en wikkelen, ideaal voor kleinschalige activiteiten waar precisie en maatwerk essentieel zijn.
 • halfautomatische batchmachines: Combineren handmatige invoer met geautomatiseerde functies voor verhoogde efficiëntie met behoud van controle over het productieproces.

Continu snij- en wikkelmachines

Continue snij- en wikkelmachines zijn ontworpen voor productie van grote volumes en werken continu om de verwerkingscapaciteit te maximaliseren. Deze machines zijn essentieel voor grootschalige snoepfabrieken.

 • Volledig automatische continue machines: Automatiseren het hele proces, van snijden tot verpakken, voor een hoge snelheid en consistentie.
 • Hoge snelheid continue machines: Deze machines zijn ontworpen voor maximale efficiëntie en kunnen grote hoeveelheden snoep aan, waardoor ze ideaal zijn voor massaproductie.

Specifieke productmachines

Sommige machines zijn gespecialiseerd in bepaalde soorten snoep, zoals chocolade, toffees of harde snoepjes. Deze machines zijn afgestemd op de unieke vereisten van elk soort snoep, zodat ze optimaal verwerkt en verpakt kunnen worden.

 • Chocoladesnijmachines: Ontworpen om delicate chocolaatjes te verwerken, om nauwkeurig te snijden en voorzichtig te wikkelen om de productkwaliteit te behouden.
 • Snij- en wikkelmachines voor toffees: Gebouwd om kleverige toffees te verwerken, voor nauwkeurig snijden en effectief wikkelen om plakken te voorkomen.
 • snij- en wikkelmachines voor hard snoep: Robuuste machines die harde snoepjes kunnen snijden en verpakken, voor duurzaamheid en precisie.

Exapro biedt een verscheidenheid aan snij- en wikkelmachines, zodat bedrijven apparatuur kunnen vinden die voldoet aan hun specifieke productiebehoeften.

Key Features en Specificaties

Bij het selecteren van een snij- en wikkelmachine is het van cruciaal belang om rekening te houden met specifieke kenmerken en specificaties om er zeker van te zijn dat de machine voldoet aan uw operationele eisen. Belangrijke factoren zijn onder andere:

snijprecisie

De precisie van het snijmechanisme is essentieel om uniformiteit en consistentie in de grootte en vorm van snoepjes te garanderen. Zoek naar machines met instelbare snij-instellingen om verschillende snoepafmetingen aan te passen en de hoge kwaliteit te handhaven.

Snelheid en efficiëntie

De snelheid waarmee de machine snoep verpakt, beïnvloedt de algehele productie-efficiëntie. Machines met hoge snelheid zijn ideaal voor grootschalige operaties, terwijl langzamere machines kunnen volstaan voor kleinere productieruns. Exapro&rsquo's lijsten geven gedetailleerde specificaties over de wikkelsnelheid, zodat je een machine kunt vinden die bij jouw productievolume past.

Materiaalcompatibiliteit

Zorg ervoor dat de machine compatibel is met de materialen die in uw verpakkingsproces worden gebruikt, zoals verschillende soorten wikkelfolie of folie. Machines die met verschillende materialen overweg kunnen, bieden meer flexibiliteit en veelzijdigheid in verpakkingsopties.

Automatisering en besturing

Geavanceerde automatiserings- en besturingssystemen verbeteren de precisie en consistentie bij het snijden en wikkelen. Functies zoals programmeerbare instellingen, touch-screen interfaces en realtime bewakingsmogelijkheden kunnen de productiviteit aanzienlijk verhogen en zorgen voor een consistente productkwaliteit. Het platform van Exapro&rsquo omvat machines met verschillende automatiseringsniveaus, zodat je de juiste balans kunt vinden tussen functionaliteit en gebruiksgemak.

Duurzaamheid en onderhoud

De duurzaamheid van de machine en de onderhoudsvereisten zijn cruciaal voor de operationele efficiëntie op lange termijn. Machines gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals roestvrij staal, zijn beter bestand tegen slijtage. Eenvoudig te reinigen ontwerpen en toegankelijke componenten vereenvoudigen het onderhoud, waardoor de stilstandtijd en de operationele kosten afnemen. Exapro biedt informatie over de conditie en onderhoudsgeschiedenis van gebruikte machines, wat helpt bij het nemen van geïnformeerde beslissingen.

Vooraanstaande merken in snij- en wikkelmachines

Reputabele merken en fabrikanten staan vaak synoniem voor hogere kwaliteit en betere ondersteuning. Enkele toonaangevende merken in de markt van snij- en wikkelmachines zijn:

 • ACMA: ACMA staat bekend om hun zeer nauwkeurige en innovatieve machines en biedt robuuste oplossingen die geschikt zijn voor verschillende soorten snoep.
 • Theegarten-Pactec: Theegarten-Pactec machines staan bekend om hun duurzame en geavanceerde technologie en zijn populair bij grootschalige snoepfabricage.
 • Bosch: Bosch biedt een reeks machines met hoge prestaties, bekend om hun betrouwbaarheid en precisie in veeleisende toepassingen.
 • LoeschPack: LoeschPack’s machines worden gekenmerkt door efficiëntie en veelzijdigheid, en bieden betrouwbare prestaties voor grootschalige operaties.

Exapro biedt apparatuur van deze en andere gerenommeerde merken, zodat u verzekerd bent van toegang tot betrouwbare en goed ondersteunde machines.

Prijzen van gebruikte snij- en wikkelmachines

De kosten van gebruikte snij- en wikkelmachines variëren sterk op basis van factoren zoals leeftijd, conditie, merk en specifieke kenmerken. Over het algemeen variëren de prijzen van enkele duizenden tot enkele tienduizenden dollars. Zo kan een gebruikte ACMA batchmachine rond de $10.000 tot $20.000 geprijsd zijn, terwijl een hoogwaardige Bosch continuwikkelmachine tussen de $30.000 en $50.000 kan kosten. Exapro's marktplaats biedt een scala aan prijsopties en zorgt voor transparantie en concurrerende deals voor kopers.

Conclusie

Snij- en wikkelmachines zijn essentiële hulpmiddelen in de snoep- en snoepindustrie en bieden efficiënte en betrouwbare oplossingen voor het verwerken en verpakken van snoepproducten. Door de verschillende soorten machines en de belangrijkste factoren bij de aankoop te begrijpen, kunnen bedrijven weloverwogen beslissingen nemen die aansluiten bij hun productiebehoeften. Exapro biedt een uitgebreid platform voor het vinden van hoogwaardige gebruikte machines, met gedetailleerde lijsten en concurrerende prijzen. Of je nu een handmatige batchmachine, een volautomatische continue machine of een gespecialiseerde snoepwikkelaar nodig hebt, Exapro&rsquo's uitgebreide inventaris en gebruiksvriendelijke interface maken het gemakkelijk om de juiste apparatuur voor je snoepproductie te vinden.