Welkom bij Exapro, uw bestemming voor hoogwaardige gebruikte industriële machines. Ons assortiment omvat veelzijdige en hoogwaardige snij- en op maat gesneden lijnen, perfect voor diverse toepassingen in de plaatmetaalindustrie.

Onze slit- en op maat gesneden lijnen, met een prijs tussen €20.000 en €150.000, zijn ideaal voor nauwkeurig snijden, efficiënte materiaalbehandeling en hoge productiviteit. Belangrijke kenmerken zijn onder meer snijcapaciteit, automatiseringsmogelijkheden, lijnsnelheid en precisiecontrole.

Met trots presenteren wij machines van topfabrikanten zoals FIMI, Salico en Braner. Elk apparaat ondergaat strenge tests en inspecties om topprestaties en een lange levensduur te garanderen.

Met Exapro betekent het kiezen van gebruikte industriële machines dat u de beste waarde voor uw investering krijgt, zonder concessies te doen aan de kwaliteit of prestaties. Vertrouw erop dat wij uw plaatbewerkingsbedrijf in staat stellen nieuwe productiviteitsniveaus te bereiken. Ontdek vandaag nog ons brede assortiment en laat ons u helpen de beste keuze te maken voor uw industriële behoeften.


Haskar 700 mm width

Jaar: 2023

Type Snijden
Lijnsnelheid 80 m/min
Dikte van de spoelplaat 3 mm
Gewicht van de spoel 5000 kg

Coiltech Decoiler Snijlijn / Op lengte gesneden lijn

Jaar: 2022

Laadvermogen van de rol: 6 000 KG Hydraulische eenheid BOSCHTurkish 1550 X 0.40 MM -3.00 MM Goede waarde

Jaar: 2017

Type Op lengte gesneden
Gewicht van de spoel 15000 kg
Dikte van de spoelplaat 3 mm

SARONNI N019-A38-AL64-C89 Snijlijn / Op lengte gesneden lijn

Jaar: 2015

Type Op lengte gesneden
Lijnsnelheid 60 m/min
Dikte van de spoelplaat 1.2 mm
Gewicht van de spoel 3500 kg

German 10 mm thickness Snijlijn / Op lengte gesneden lijn

Jaar: 2015

Type Op lengte gesneden
Dikte van de spoelplaat 10 mm

China 1250x1.2

Jaar: 2014

Lijnsnelheid 20 m/min

Prijs op aanvraag

Bekijk product

CZ Tsjechische Republiek


Turkish made 3 mm - 1800 mm

Jaar: 2014

Type Snijden
Lijnsnelheid 25 m/min
Dikte van de spoelplaat 3 mm
Gewicht van de spoel 20 kg

CINCINNATI Bremasgerust 2777

Jaar: 2013

Type Snijden
Externe diameter 610 mm
Interne diameter 2000 mm

Poland ACW1

Jaar: 2010

Dikte van de spoelplaat 1.5 mm
Gewicht van de spoel 5000 kg
Externe diameter 1000 mm
Lijnsnelheid 25 m/min
Interne diameter 508 mm

BIGWOOD Cut to lenght line 2,000 x 12.5 mm

Jaar: ~ 2008

Type Op lengte gesneden
Lijnsnelheid 15 m/min
Interne diameter 850 mm
Dikte van de spoelplaat 12.5 mm
Gewicht van de spoel 30000 kg
Externe diameter 2000 mm

Esmaes / Indeco CTL 1510 x 3

Jaar: 2008

Type Op lengte gesneden
Lijnsnelheid 40 m/min
Interne diameter 810 mm
Dikte van de spoelplaat 3 mm
Gewicht van de spoel 28000 kg
Externe diameter 1800 mm

Hermak 0,3 mm-3 mm dikte op lengte gesneden lijn

Jaar: 2008

Type Op lengte gesneden
Dikte van de spoelplaat 3 mm

Hermak 1600x03,mm-3mm Snijlijn / Op lengte gesneden lijn

Jaar: 2007

Type Op lengte gesneden
Gewicht van de spoel 20000 kg
Dikte van de spoelplaat 3 mm

Koryeo 3.2T snijlijn

Jaar: 2006

Type Snijden
Lijnsnelheid 150 m/min
Interne diameter 508 mm
Dikte van de spoelplaat 3.2 mm
Gewicht van de spoel 20000 kg

KORYEO 3,2T Op lengte snijden

Jaar: 2006

Type Op lengte gesneden
Lijnsnelheid 80 m/min
Interne diameter 508 mm
Dikte van de spoelplaat 3.2 mm
Gewicht van de spoel 2000 kg

Gebruikte Gabella - Snijlijn / Op lengte gesneden lijn

Jaar: 2005

Dikte van de spoelplaat 2 mm
Gewicht van de spoel 5000 kg
Lijnsnelheid 20 m/min

Dimeco S2395 JFPS/44-MO and 1676HVV and 1125H Goede waarde

Jaar: 2005

Dikte van de spoelplaat 6.35 mm
Interne diameter 620 mm
Gewicht van de spoel 15000 kg


Inzicht in snij- en op lengte gesneden lijnen in de Exapro plaatwerkmachinemarkt

Bij Exapro verbinden we professionals met hoogwaardige industriële machineoplossingen. Binnen ons uitgebreide aanbod omvat de categorie plaatwerkmachines essentiële apparatuur zoals snijlijnen en op lengte gesneden lijnen. Laten we onderzoeken wat deze machines inhouden, hun belang, en waarom Exapro de ideale marktplaats is om ze te kopen of verkopen.

Wat zijn slit- en op lengte gesneden lijnen?

Snijlijnen en op lengte gesneden lijnen zijn gespecialiseerde machines die in de plaatmetaalindustrie worden gebruikt om grote rollen metaal te verwerken tot kleinere, beter hanteerbare formaten. Deze lijnen zijn cruciaal voor het voorbereiden van metalen platen voor verschillende productietoepassingen door ze op precieze afmetingen te snijden.

Lijnen splitsen

Snijlijnen zijn ontworpen om brede rollen metaal in smallere stroken te snijden. Bij dit proces wordt de spoel door een reeks roterende messen geleid die het materiaal op de gewenste breedte snijden. De resulterende strips worden vervolgens opgerold tot spoelen voor verdere verwerking of verzending.

Op lengte gesneden lijnen

Op maat gesneden lijnen zijn ontworpen om metalen spoelen af ​​te rollen, recht te trekken en te snijden tot vlakke platen met een specifieke lengte. Dit proces houdt in dat de spoel door een leveller wordt gevoerd om eventuele kromming te elimineren, en deze vervolgens op de gewenste lengte wordt afgesneden met behulp van een schaar of een ander snijmechanisme. De losse vellen worden vervolgens gestapeld en klaargemaakt voor verder gebruik of verzending.

Het Exapro-voordeel: kopen & Verkoop van snijlijnen en op maat gesneden lijnen

Navigeren door de wereld van gebruikte industriële machines kan complex zijn, maar Exapro vereenvoudigt het proces. Voor degenen die iets willen kopen, zijn de belangrijkste voordelen talrijk.

Kosteneffectiviteit

Het aanschaffen van nieuwe slit- en op maat gesneden lijnen kan een aanzienlijke financiële verplichting zijn, vooral voor kleine bedrijven of start-ups. Via Exapro kunnen professionals deze machines aanschaffen tegen een fractie van de kosten van nieuwe, waardoor een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding wordt gegarandeerd. Op ons platform ligt de prijsklasse voor gebruikte slit- en op maat gesneden lijnen doorgaans tussen €20.000 en €200.000, wat de beschikbare variëteit weerspiegelt in termen van leeftijd, merk, slijtage en extra functies.</p >

Kwaliteitsgarantie

Bij Exapro ondergaat elke aanbieding een grondig evaluatieproces om ervoor te zorgen dat elk apparaat in uitstekende staat verkeert en klaar is voor het volgende operationele hoofdstuk. Dit strenge controleproces garandeert dat zelfs gebruikte machines voldoen aan hoge normen op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Marktbereik

Snij- en op maat gesneden lijnen zijn cruciaal voor een efficiënte en nauwkeurige plaatbewerking. Of u er nu in wilt investeren of het wilt verkopen, Exapro biedt een platform dat gemak, betrouwbaarheid en waarde garandeert. Duik in de toekomst van plaatbewerking met Exapro – waar traditie en innovatie samenkomen.

Belangrijkste voordelen van snijden en op lengte knippen

Snij- en op maat gesneden lijnen zijn vanwege hun talrijke voordelen onmisbaar in de plaatmetaalindustrie. Dit zijn de belangrijkste voordelen:

Hoge precisie

Deze machines zorgen voor het nauwkeurig snijden en verwerken van metalen spoelen, wat essentieel is voor het bereiken van hoogwaardige afwerkingen en nauwkeurige afmetingen in metalen producten.

Verhoogde efficiëntie

Geautomatiseerd snij- en op maat gesneden lijnen verhogen de productiesnelheid aanzienlijk, waardoor grote volumes kunnen worden geproduceerd met minimale handmatige tussenkomst. Deze efficiëntie vertaalt zich in een hogere productiviteit en lagere arbeidskosten.

Consistente kwaliteit

Snij- en op maat gesneden lijnen zorgen voor uniforme en consistente resultaten, waardoor de variabiliteit wordt verminderd en hoogwaardige resultaten voor alle productiebatches worden gegarandeerd.

Veelzijdigheid

Deze machines zijn in staat verschillende soorten metalen en diktes te verwerken en zijn waardevolle aanwinsten voor diverse metaalbewerkingsprojecten.

Minder afval

Door de rollen nauwkeurig op de vereiste afmetingen te snijden, minimaliseren deze lijnen materiaalverspilling en verbeteren ze de kostenefficiëntie.

Belangrijkste machineparameters voor het snijden en op lengte knippen van lijnen

Bij het evalueren of begrijpen van slit- en op maat gesneden lijnen wordt rekening gehouden met verschillende belangrijke parameters om ervoor te zorgen dat ze aan specifieke eisen voldoen. Dit zijn de belangrijkste machineparameters:

Spoelbreedte en -dikte

De maximale en minimale breedte en dikte van de metaalrollen die de machine kan verwerken, bepalend voor de geschiktheid ervan voor verschillende projecten.

Snijsnelheid

De snelheid waarmee de machine het metaal kan snijden en verwerken, meestal gemeten in meter per minuut (MPM), wat de productiesnelheid en efficiëntie beïnvloedt.

Aantal stroken

Voor het snijden van lijnen is dit het aantal stroken dat de machine uit één spoel kan snijden, wat de capaciteit en veelzijdigheid beïnvloedt.

Lengtenauwkeurigheid

Voor op maat gesneden lijnen heeft de precisie van de gesneden lengtes invloed op de kwaliteit en consistentie van de afgewerkte vellen.

Materiaalverwerkingscapaciteit

Het maximale gewicht van de rollen die de machine kan verwerken, waardoor de geschiktheid voor verschillende productieschalen wordt beïnvloed.

Automatiseringsfuncties

De aanwezigheid van geautomatiseerde functies zoals programmeerbare bedieningselementen, automatisch voeren en realtime monitoring, waardoor de efficiëntie wordt verbeterd en handmatige tussenkomst wordt verminderd.

Toepassingsgebied van snijlijnen en op lengte gesneden lijnen

Snij- en op lengte gesneden lijnen vinden, gezien hun veelzijdigheid en capaciteit voor hoogwaardige verwerking, toepassing op een groot aantal gebieden. Hier is een overzicht van de belangrijkste gebruiksgebieden:

Metaalproductie

Gebruikt voor het snijden van metalen spoelen in specifieke maten voor verdere fabricageprocessen, essentieel voor het maken van op maat gemaakte onderdelen en componenten in metaalbewerkingswinkels.

Auto-industrie

Essentieel voor de productie van auto-onderdelen, waaronder carrosseriepanelen en structurele onderdelen, waarbij nauwkeurige afmetingen en gladde afwerkingen worden gegarandeerd.

Constructie

Gebruikt bij het snijden van metalen platen voor bouwprojecten, waaronder dakbedekking, bekleding en structurele componenten.

Productie

Toegepast in verschillende productieprocessen voor het snijden van metalen spoelen, waaronder de productie van apparaten, machines en uitrusting.

Elektriciteit en elektronica

Gebruikt voor het produceren van metalen onderdelen voor elektrische en elektronische apparaten, waardoor precisie en kwaliteit worden gegarandeerd.

Lucht- en ruimtevaartindustrie

Essentieel voor het bewerken van uiterst nauwkeurige onderdelen voor vliegtuigen, waarbij betrouwbaarheid en naleving van strikte industrienormen worden gegarandeerd.

Fabrikanten van snijlijnen en op maat gesneden lijnen

Verschillende gerenommeerde fabrikanten in de plaatbewerkingsmachinebranche staan ​​bekend om hun kwaliteit en innovatie. Hier zijn enkele vooraanstaande fabrikanten van snijlijnen en op maat gesneden lijnen:

FIMI

FIMI, een toonaangevende leverancier van plaatbewerkingsmachines, biedt geavanceerde snij- en op maat gesneden lijnen die bekend staan ​​om hun precisie en betrouwbaarheid.

Andritz Sundwig

Andritz Sundwig staat bekend om zijn hoogwaardige industriële machines en biedt efficiënte en veelzijdige snij- en op maat gesneden lijnen voor verschillende toepassingen.

Bradbury Groep

Gespecialiseerd in metaalverwerkingsmachines en biedt robuuste en nauwkeurige snij- en op maat gesneden lijnen die zijn ontworpen voor hoogwaardige bewerkingen.

Salico

Salico staat bekend om hun uitgebreide assortiment metaalbewerkingsmachines en biedt betrouwbare en efficiënte slit- en op maat gesneden lijnen voor diverse industrieën.

Heinrich Georg GmbH

Biedt geavanceerde snijtechnologie en levert hoogwaardige machines die zijn ontworpen voor precisie en efficiëntie bij de plaatbewerking.

KOHLER Maschinenbau

Gespecialiseerd in heavy-duty snij- en op maat gesneden lijnen en biedt veelzijdige en efficiënte machines die geschikt zijn voor verschillende productieomgevingen.

Wanneer u een aankoop overweegt of onderzoek doet naar slit- en op maat gesneden lijnen, is het essentieel om te kijken naar de specifieke modellen, recensies en after-sales service van deze fabrikanten. Elk merk heeft zijn sterke punten, specialiteiten en technologische innovaties die tegemoetkomen aan de verschillende eisen op het gebied van plaatbewerking.

Conclusie

Snij- en op lengte gesneden lijnen zijn van onschatbare waarde in de plaatmetaalindustrie en bieden hoogwaardige, kosteneffectieve en efficiënte oplossingen voor het snijden en verwerken van metalen rollen. Of het nu gaat om metaalbewerking, de automobielsector, de bouw of productietoepassingen, deze machines garanderen een superieure productkwaliteit en naleving van industrienormen. Met de steun van Exapro wordt het verwerven of verkopen van snij- en op maat gesneden lijnen een eenvoudig en betrouwbaar proces, waardoor bedrijven zich kunnen concentreren op waar ze het beste in zijn: het produceren van uitzonderlijke metaalproducten.