Welkom bij Exapro, uw bestemming voor hoogwaardige gebruikte industriële machines. Ons assortiment omvat veelzijdige en krachtige schaafmachines, perfect voor diverse toepassingen in de metaalverwerkende industrie.

Onze schaafmachines, met een prijs tussen €10.000 en €50.000, zijn ideaal voor het creëren van vlakke oppervlakken, rechte randen en ingewikkelde contouren in metalen onderdelen. De belangrijkste kenmerken zijn onder meer hoge precisie, robuuste constructie, instelbare snijsnelheden en automatiseringsmogelijkheden.

Met trots presenteren wij machines van topfabrikanten zoals Ingersoll, Waldrich Coburg en Starrag. Elk apparaat ondergaat strenge tests en inspecties om topprestaties en een lange levensduur te garanderen.

Met Exapro betekent het kiezen van gebruikte industriële machines dat u de beste waarde voor uw investering krijgt, zonder concessies te doen aan de kwaliteit of prestaties. Vertrouw erop dat wij uw metaalbewerkingsactiviteiten in staat stellen nieuwe hoogten van productiviteit en precisie te bereiken. Ontdek vandaag nog ons brede assortiment en laat ons u helpen de beste keuze te maken voor uw industriële behoeften.

Pedrini 16 Schaafmachine

Jaar: 2002

Maximale schaafbreedte 600 mm
CNC-type

Weni Solution WS-G Schaafmachine

Jaar: 2024

CNC Ja
Tafel lengte 1500 mm
Motorkracht 3 kW
CNC-type laser
Tafelbreedte 3000 mm

Leistritz Polymat 70/1300

Jaar: 2013

Maximale schaaflengte 1300 mm
CNC Ja
Maximale schaafbreedte 70 mm
CNC-type Siemens

Belarus 7808

Jaar: 1979

Maximale schaaflengte 8000 mm
CNC-type
Tafelbreedte 2000 mm
Maximale schaafbreedte 2000 mm
Tafel lengte 8000 mm

MARIO CARNEGHI VITTORIA FP52/2000

Jaar: 1963

Maximale schaaflengte 6000 mm
CNC-type
Tafelbreedte 2500 mm
Maximale schaafbreedte 2500 mm
Tafel lengte 12000 mm

rusya rusya Schaafmachine

Jaar: 1975

Maximale schaaflengte 750 mm
CNC Nee
Tafel lengte 820 mm
Maximale schaafbreedte 750 mm
CNC-type
Tafelbreedte 820 mm

Chambon Euro 92

Jaar: 1992

Maximale schaaflengte 80 mm
CNC-type
Motorkracht 4 kW
Maximale schaafbreedte 100 mm
Tafel lengte 1700 mm

Schaafmachine Kovosvit HJ 8C/4000

Jaar: 1984

Maximale schaaflengte 4000 mm
CNC Nee
Maximale schaafbreedte 800 mm
CNC-type

Prijs op aanvraag

Bekijk product

CZ Tsjechische Republiek
TOS HULÍN HHP 6

Jaar: 1980

Maximale schaaflengte 12000 mm
CNC
Tafel lengte  mm
Maximale schaafbreedte  mm
CNC-type
Tafelbreedte  mm

Kovosvit HD 12B / 6

Jaar: 2008

Maximale schaaflengte 6000 mm
CNC-type

28.000 €

Bekijk product

CZ Tsjechische Republiek


Strojírna Rokycany DSM4

Jaar: 1997

CNC-type

Prijs op aanvraag

Bekijk product

CZ Tsjechische Republiek


Joop KH2-250

Jaar: 1966

CNC-type

ENZIO PENSOTTI PGF 125

Jaar: 1950

Maximale schaaflengte 5000 mm
CNC-type
Afstand tussen staanders 1260 mm
CNC Nee
De reis van de tafel 5000 mm/min


Inzicht in schaafmachines op de Exapro-marktplaats voor metaalbewerkingsmachines

Bij Exapro verbinden we professionals met hoogwaardige industriële machineoplossingen. Binnen ons uitgebreide aanbod omvat de categorie Metaalwerktuigmachines essentiële uitrusting zoals schaafmachines. Laten we onderzoeken wat deze machines inhouden, hun belang, en waarom Exapro de ideale marktplaats is om ze te kopen of verkopen.

Wat zijn schaafmachines?

Schaafmachines zijn industriële gereedschappen die worden gebruikt om de oppervlakken van metalen werkstukken glad en vlak te maken. In tegenstelling tot freesmachines die het snijgereedschap roteren, gebruiken schaafmachines een enkelpunts snijgereedschap om een ​​lineaire heen en weer gaande beweging te bereiken. Dit maakt schaafmachines bijzonder geschikt voor het creëren van vlakke vlakken, rechte lijnen en precieze hoeken op grote werkstukken.

Soorten schaafmachines

  1. Standaardschaafmachines: Deze machines worden gebruikt voor algemene schaaftaken en zijn veelzijdig en kunnen verschillende werkstukken verwerken.
  2. Dubbelkolomschaafmachines: voorzien van twee kolommen voor verbeterde stabiliteit en precisie, geschikt voor grote en zware werkstukken.
  3. Kantenschaafmachines: speciaal ontworpen voor het schaven van de randen van werkstukken, ideaal voor het maken van nauwkeurige randen en afschuiningen.
  4. schaafmachines met open zijde: hebben een ontwerp met open zijde, waardoor er bredere werkstukken kunnen worden geplaatst.
  5. Universele schaafmachines: veelzijdige machines die meerdere bewerkingen kunnen uitvoeren, waaronder schaven, groefsteken en gleuffrezen.

Het Exapro-voordeel: kopen & Schaafmachines verkopen

Navigeren door de wereld van gebruikte industriële machines kan complex zijn, maar Exapro vereenvoudigt het proces. Voor degenen die willen kopen, zijn de belangrijkste voordelen talrijk.

Kosteneffectiviteit

Het aanschaffen van nieuwe schaafmachines kan een aanzienlijke financiële verplichting zijn, vooral voor kleine bedrijven of start-ups. Via Exapro kunnen professionals deze machines aanschaffen tegen een fractie van de kosten van nieuwe, waardoor een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding wordt gegarandeerd. Op ons platform ligt de prijsklasse voor gebruikte schaafmachines doorgaans tussen €5.000 en €50.000, wat de beschikbare variëteit weerspiegelt in termen van leeftijd, merk, slijtage en extra functies.

Kwaliteitsgarantie

Bij Exapro ondergaat elke aanbieding een grondig evaluatieproces om ervoor te zorgen dat elk apparaat in uitstekende staat verkeert en klaar is voor het volgende operationele hoofdstuk. Dit strenge controleproces garandeert dat zelfs gebruikte machines voldoen aan hoge normen op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Marktbereik

Schaafmachines zijn cruciaal voor efficiënte en nauwkeurige metaalbewerkingen in verschillende industrieën. Of u er nu in wilt investeren of het wilt verkopen, Exapro biedt een platform dat gemak, betrouwbaarheid en waarde garandeert. Beleef de toekomst van metaalbewerking met Exapro – waar traditie en innovatie samenkomen.

Belangrijkste voordelen van schaafmachines

Schafmachines zijn vanwege hun talrijke voordelen onmisbaar in de metaalverwerkende industrie. Dit zijn de belangrijkste voordelen:

Hoge precisie

Deze machines bieden uitzonderlijke nauwkeurigheid en herhaalbaarheid, waardoor elk werkstuk aan de exacte specificaties en kwaliteitsnormen voldoet.

Veelzijdigheid

Moderne schaafmachines kunnen een breed scala aan taken aan, van het creëren van vlakke oppervlakken tot precieze hoeken en sleuven, waardoor ze waardevolle hulpmiddelen zijn voor diverse metaalbewerkingsprojecten.

Verhoogde efficiëntie

Door het automatiseren en stroomlijnen van het schaafproces verhogen deze machines de productiesnelheid aanzienlijk en verminderen ze de handmatige arbeid.

Kostenbesparingen

Door de productiviteit te verbeteren en materiaalverspilling te verminderen, helpen schaafmachines de productiekosten te verlagen en de algehele winstgevendheid te verhogen.

Verbeterde oppervlakteafwerking

Schafmachines bieden een superieure oppervlakteafwerking en vlakheid, waardoor de kwaliteit en het uiterlijk van het eindproduct worden verbeterd.

Belangrijkste machineparameters van schaafmachines

Bij het evalueren of begrijpen van schaafmachines wordt rekening gehouden met verschillende belangrijke parameters om ervoor te zorgen dat ze aan specifieke eisen voldoen. Dit zijn de belangrijkste machineparameters:

Planeerlengte

De maximale lengte van het werkstuk die de machine aankan, waardoor de geschiktheid voor verschillende productieschalen wordt bepaald.

Tabelgrootte

De afmetingen van de tafel van de machine, die van invloed zijn op de maximale grootte van het werkstuk dat kan worden geplaatst.

Snijsnelheid

De snelheid waarmee het snijgereedschap beweegt, wat de efficiëntie en precisie van de schaafbewerking beïnvloedt.

Voedingssnelheid

De snelheid waarmee het werkstuk in het snijgereedschap wordt ingevoerd, wat de gladheid en kwaliteit van het geschaafde oppervlak beïnvloedt.

Motorvermogen

De kracht van de motor van de machine, die het vermogen bepaalt om grotere en dichtere werkstukken te verwerken.

Besturingssysteem

Het gebruikte type besturingssysteem, dat van invloed is op het gebruiksgemak, de programmeermogelijkheden en de integratie met andere productiesystemen van de machine.

Toepassingsgebied van schaafmachines

Schaafmachines vinden, gezien hun veelzijdigheid en capaciteit voor hoogwaardige metaalbewerking, toepassing op een groot aantal gebieden. Hier is een overzicht van de belangrijkste gebruiksgebieden:

Productie van zware machines

Gebruikt voor het creëren van grote, vlakke oppervlakken op zware machineonderdelen, waardoor precisie en duurzaamheid worden gegarandeerd.

Lucht- en ruimtevaartindustrie

Toegepast bij de productie van vliegtuigonderdelen die hoge precisie en superieure oppervlakteafwerking vereisen.

Auto-industrie

Gebruikt voor het bewerken van auto-onderdelen zoals motorblokken, cilinderkoppen en andere kritische onderdelen.

Bouwmachines

Toegepast bij de productie van onderdelen van bouwmachines, waardoor wordt gegarandeerd dat ze voldoen aan strenge kwaliteits- en duurzaamheidsnormen.

Gereedschap- en matrijzenbouw

Gebruikt voor het creëren van nauwkeurige vlakke oppervlakken op gereedschappen en matrijzen, essentieel voor hoogwaardige productieprocessen.

Fabrikanten van schaafmachines

Verschillende gerenommeerde fabrikanten in de metaalbewerkingsmachinebranche staan ​​bekend om hun kwaliteit en innovatie. Hier zijn enkele vooraanstaande fabrikanten van schaafmachines:

Waldrich Coburg

Waldrich Coburg, een toonaangevende leverancier van metaalbewerkingsmachines, biedt geavanceerde schaafmachines die bekend staan ​​om hun precisie en betrouwbaarheid.

Ingersoll

Ingersoll staat bekend om zijn hoogwaardige industriële machines en biedt efficiënte en veelzijdige schaafmachines voor verschillende toepassingen.

UnionChemnitz

Gespecialiseerd in metaalbewerkingsmachines en biedt robuuste en nauwkeurige schaafmachines die zijn ontworpen voor hoogwaardige bewerkingen.

Schiess

Schiess staat bekend om hun uitgebreide assortiment metaalbewerkingsmachines en levert betrouwbare en efficiënte schaafmachines voor de metaalbewerkingsindustrie.

Toshiba-machine

Biedt geavanceerde metaalbewerkingstechnologie en levert hoogwaardige schaafmachines die zijn ontworpen voor precisie en efficiëntie bij metaalverwerking.

Niles-Simmons

Gespecialiseerd in metaalbewerkingsmachines en biedt veelzijdige en efficiënte schaafmachines die geschikt zijn voor verschillende productieomgevingen.

Wanneer u een aanschaf overweegt of onderzoek doet naar schaafmachines, is het essentieel om naar de specifieke modellen, recensies en after-sales service van deze fabrikanten te kijken. Elk merk heeft zijn sterke punten, specialiteiten en technologische innovaties die tegemoetkomen aan verschillende metaalbewerkingsvereisten.

Conclusie

Schaafmachines zijn van onschatbare waarde in de metaalbewerkingsindustrie en bieden hoogwaardige, kosteneffectieve en efficiënte oplossingen voor het creëren van vlakke oppervlakken, precieze hoeken en ingewikkelde sleuven in metalen werkstukken. Of het nu gaat om de productie van zware machines, de lucht- en ruimtevaart, de automobielsector, bouwapparatuur of de productie van gereedschappen en matrijzen, deze machines garanderen een superieure productkwaliteit en naleving van industrienormen. Met de steun van Exapro wordt het verwerven of verkopen van schaafmachines een eenvoudig en betrouwbaar proces, waardoor bedrijven zich kunnen concentreren op waar ze het beste in zijn: het produceren van uitzonderlijke metaalproducten.