Beschrijving
Stressvrije L-vorm productielijn
Fabrikant: Rheon
Jaar: 2009
Voor de productie van croissants, Deens gebak, bladerdeeg en ambachtelijk brood
Deze lijn werd gebruikt voor de productie van croissants met een gewicht van 65-95 gram, capaciteit 3.000 tot 4.000 stuks per uur.
Capaciteit: afhankelijk van het type product
Buiten productie, te zien in werkende staat (zonder deeg)
Rheon productielijn bestaande uit:
Rheon HM + Universele tafellijn
Sectie I
Rheon HM lijn, werkbreedte 450 mm
Deegblokken handmatige invoer
Deegcalibrator HM, model HM 101
Lamineren door zwenken
Sectie II
Meel strooier
Transportband
Meelafstrijker
Deegkalibrator HM, model HM 101
Sectie III
Universele tafellijn
Universele vormband, model MC 121
Croissantsnijder (70×120-3 rijen) of (130×133-3 rijen)
Croissantkeerder, model TF 211
Krultang WD 400, model CR021 (Jaar 1997)
Krultoestel standaard
Drukplaat
Zijwinder L, model MF 111
Vouwunit, model FF031
AD continu doseerapparaat, model KD701, 2 rijen
Hefapparaat voor WD 400 eenheden
Gereedschap om verschillende variaties croissants en gebak te maken
Elektrisch detail: 3×380 V - 50 HZ
Bestuurd door Mitsubishi PLC, model Fx 3u-64M
Houd er rekening mee dat deze beschrijving mogelijk automatisch is vertaald. Neem contact met ons op voor meer informatie. De gegevens van deze rubrieksadvertentie zijn slechts indicatief. Exapro raadt aan om vóór een aankoop de gegevens bij de verkoper te controleren