Exapro, een toonaangevende online marktplaats, biedt een indrukwekkend assortiment gebruikte ovens, fornuizen en roterende ovens met meerdere verdiepingen, die tegemoetkomen aan diverse behoeften in de voedselverwerkingssector . Deze machines, afkomstig van gerenommeerde fabrikanten als Bongard, Rational en MIWE, staan ​​garant voor topprestaties en betrouwbaarheid. Ze variëren in prijs van €6.000 tot €19.000 en bieden een kosteneffectieve oplossing voor bedrijven, waarbij aanzienlijke besparingen worden gerealiseerd ten opzichte van gloednieuwe apparatuur.

Deze machines zijn cruciaal in bakkerijen, restaurants, hotels en industriële voedselproductie en tonen hun veelzijdigheid en efficiëntie. Een gebruikte machine van Exapro zorgt voor een snelle installatie, geteste betrouwbaarheid en biedt vaak extra voordelen, zoals upgrades of renovaties. Met gedetailleerde informatie over machineparameters kunnen potentiële kopers weloverwogen beslissingen nemen, zodat de machines aansluiten bij hun operationele vereisten.

Of u nu een startende bakkerij bent die op zoek is naar een oven met meerdere verdiepingen, een restaurant dat op zoek is naar een stevig fornuis, of een grootschalige producent die een roterende oven overweegt, Exapro biedt een platform dat kwaliteit met waarde combineert. Duik in het aanbod van Exapro en ontdek de perfecte match voor uw culinaire inspanningen!

Noten roostermachine - Roestvrij staal - 24kg/h

Jaar: 2023

Het is een elektrisch verwarmde batch oven die 6kg/partij kan roosteren. (Gemeten in pindavolume) Merk: Pisto Maschinenbau Gemaakt in Duitsland De geleide luchtstroom in combinatie met de vorm en snelheid van de roerstaaf zorgt voor een gelijkmatige roostering van alle soorten noten. Door de unieke manier van roosteren komt alle smaak van de noten naar boven en blijft deze lang …

Koenig Passat Roterende oven

Jaar: 2021

Type Gas

25.000 €

Bekijk product

CZ Tsjechische Republiek


Bongard 8.64E

Jaar: 2021

Breedte lade 600 mm
Type Elektrisch

Retigo RP262011IA

Jaar: 2020

Type Gas
Stroom 45 kW

Hein Shopstone

Jaar: 2019

Breedte lade 800 mm
Type Elektrisch

Unox ChefTop Mindmaps Plus Roterende oven

Jaar: 2018

Ik verkoop Unox ChefTop Mindmaps Plus combi oven GN 1/1 bak jaar 2018 compleet met ontharder. Functies droog, stoom, gecombineerd, frituren compleet met touchscreen. Oven in perfecte staat zeer weinig gebruikt voor laboratorium testen.

Unox XEBPC-08EU-C, XEBC-06EU-EPR, XEBDC-01EU-C

Jaar: 2018

Breedte lade 600 mm
Type Elektrisch

7.200 €

Bekijk product

CZ Tsjechische Republiek


Miwe Ideal deck oven

Jaar: 2017

Breedte lade 1800 mm
Type Gas

Wiesheu DIBAS 64S 64L BJ Shop zelfreinigende oven

Jaar: 2017

Wiesheu DIBAS 64S + 64L + afzuigkap Gebouwd in 2017 wegens sluiting van een echte markt ideaal voor het bakken van broodjes en krakelingen deuren elektrisch, verdwijnen in de oven, dus niet storend DIBAS 64S boven met 9,6kW en DIBAS 64L onder met 19kW, beide met zelfreiniging het rek onder ontbreekt zeer goede staat

Panasonic NE-3240 Roterende oven

Jaar: 2017

Ik verkoop Panasonic NE-3240 magnetron van 2017 voor GN 1/1 bakformaat. Volledig roestvrijstalen constructie. - 4 vermogensniveaus.(170 / 340 / 1600 / 3200 W) - 4 magnetrons x 800 W. 2 aan de bovenkant en 2 aan de onderkant van de oven, voor een perfecte en gelijkmatige verdeling van de microgolven. - Digitale timer 0÷60 minuten. - 44 Lt ovenkamer …

Tagliavini RVT 68 Roterende oven

Jaar: 2017

Als nieuwe Tagliavini rotatieoven. Deze oven is slechts een paar maanden in productie geweest. Inclusief trolleys nummer 3. Locatie Centrum Italië

Bongard Orion E 801/5 Draaioven

Jaar: 2017

Type Elektrisch

PAVESI PVP 150

Jaar: 2017

Type Gas
Stroom 34 kW

TURBOCHEF TECHNOLOGIES ENCORE2-EW

Jaar: 2017

Breedte lade 368 mm
Stroom 6.7 kW
Type Elektrisch

Eurofours FVE05A-10

Jaar: 2017

Oven Fabrikant: Eurofours Jaar: 2017 Model: FVE05A-10 Serienummer: FVE05AR017 Geventileerde oven met 5 plaatsen bakplaten 400x600mm Stoomproductie door waterinjectie in een stoomkast 8 ladelocaties buiten Oven op verrijdbaar onderstel 4 wielen waarvan 2 met rem Binnenafmetingen van de oven (BxDxH): 410x600x450mm Voeding: 400V 3-fasig N+T, 50Hz, 14,8A Vermogen: 10,2 kW Totale afmetingen (BxDxH): 800x1100x1700mm Nieuwe conditie Documentatie: aanwezig Incoterm: EXW

Agif forni 60/8

Jaar: 2016

Breedte lade 6080 mm
Type Gas

Fiorini MD

Jaar: 2016

Stroom 14 kW

Miwe ID 5216-B2 / RI 1.0608-Tl Roterende oven

Jaar: 2015

deze extra informatie is standaard voor dit model. Controleer de gegevens altijd dubbel tijdens een bezoek De in 2015 geïntroduceerde MIWE ID 5216-B2 / RI 1.0608-Tl roterende oven is een hoogwaardige bakoplossing die is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van commerciële bakkerijen en voedselproductiebedrijven. Deze roterende oven is ontwikkeld door MIWE, een gerenommeerde fabrikant van bakkerijapparatuur, en combineert …

Roterende oven Leventi You 8 Goede waarde

Jaar: 2015

Breedte lade 400 mm
Stroom 18 kW
Type ElektrischOvens, kachels en roterende ovens met meerdere verdiepingen op Exapro

Navigeren door het landschap van de markt voor industriële machines kan vaak een overweldigende taak zijn. Als het echter gaat om de aanschaf van de ideale apparatuur voor uw bedrijf, vooral binnen de voedselverwerkingssector, vereenvoudigt Exapro het proces, waardoor het naadloos en efficiënt verloopt. Als je je verdiept in de wereld van de voedselproductie, wordt het belang van betrouwbare en efficiënte ovens en fornuizen duidelijk. Hier laten we u kennismaken met de gebruikte multi-deck ovens, fornuizen en roterende ovens die verkrijgbaar zijn bij Exapro.

In het hart van veel bakkerijen, restaurants en voedselverwerkende industrieën bevinden zich ovens, fornuizen en roterende ovens met meerdere verdiepingen. Deze zijn specifiek ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van grootschalige productie zonder concessies te doen aan de kwaliteit van het product.

Ovens met meerdere verdiepingen: dit zijn in wezen een reeks ovens die op elkaar zijn gestapeld en elk afzonderlijk werken. Ze zijn ideaal voor bedrijven die verschillende producten tegelijkertijd op verschillende temperaturen willen bakken. Elk deck kan individueel worden bestuurd, wat een ongeëvenaarde veelzijdigheid biedt.

Kachels: Industriële kachels zijn robuust en ontworpen om de ontberingen van grootschalige voedselproductie aan te kunnen. Hun primaire functie is het leveren van consistente en gelijkmatige warmte, zodat gerechten elke keer weer tot in de perfectie worden bereid.

Rotatieovens: Rotatieovens, vereerd in de bakkerij-industrie, worden gekenmerkt door hun roterende bakplatforms. Deze rotatie zorgt ervoor dat producten gelijkmatig worden gebakken, wat resulteert in een consistente kwaliteit en textuur. Deze ovens zijn bijzonder geschikt voor het bakken van brood, gebak en andere soortgelijke producten.

Het Exapro-voordeel

Als u ervoor kiest om gebruikte industriële machines via Exapro te kopen of verkopen, biedt dit een scala aan voordelen. Een van de belangrijkste voordelen is het uitgebreide netwerk en bereik dat Exapro biedt. Omdat talloze professionals en bedrijven via het platform zijn verbonden, zorgt het ervoor dat verkopers de juiste zichtbaarheid krijgen, terwijl kopers een overvloed aan keuzes hebben om uit te kiezen.

Voor degenen die zich zorgen maken over de authenticiteit en kwaliteit van de machines: Exapro controleert elk vermeld product nauwgezet, om ervoor te zorgen dat wat u ziet precies is wat u krijgt. Dit robuuste kwaliteitsborgingsproces zorgt voor gemoedsrust voor kopers. Bovendien biedt Exapro een platform waar onderhandelingen transparant zijn en transacties veilig zijn, ondersteund door een team van experts die ondersteuning bieden bij elke stap.

Door gebruikte machines te kopen, kunnen bedrijven aanzienlijke kostenbesparingen realiseren zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Bij Exapro liggen de prijzen voor gebruikte ovens, fornuizen en roterende ovens doorgaans tussen €6.000 en €19.000. Dit assortiment is een bewijs van het gevarieerde aanbod aan machines, geschikt voor verschillende productieschalen, functionaliteiten en unieke kenmerken. 

Aangezien veel van deze machines zijn gebouwd om lang mee te gaan, is het economisch verstandig om ze tweedehands aan te schaffen. Aan de andere kant kunnen verkopers ervoor zorgen dat hun machines, die mogelijk stil staan ​​of onderbenut zijn, een nieuw thuis vinden waar ze worden gewaardeerd en optimaal worden benut.

In de ingewikkelde wereld van de voedselverwerking, waar precisie en consistentie voorop staan, kan het hebben van de juiste machines het verschil maken. Of u nu een bedrijf bent dat wil upgraden, inkrimpen of diversifiëren, of misschien een nieuwkomer bent die zijn intrede in de branche wil doen, de collectie gebruikte ovens, fornuizen en roterende ovens van Exapro biedt een oplossing die is afgestemd op uw behoeften. Duik in de wereld van Exapro en ontgrendel eindeloze mogelijkheden voor uw inspanningen op het gebied van voedselverwerking.

 

Belangrijkste voordelen van ovens, fornuizen en roterende ovens met meerdere verdiepingen

Gebruikte ovens, fornuizen en roterende ovens met meerdere verdiepingen zijn integrale componenten in de voedselverwerkende industrie, vooral in grootschalige bakkerijen, restaurants en andere culinaire omgevingen. Kiezen voor gebruikte apparatuur in deze categorieën brengt tal van voordelen met zich mee:

Kosteneffectiviteit: de aanschaf van gebruikte machines biedt aanzienlijke financiële besparingen vergeleken met het investeren in gloednieuwe apparatuur. Voor bedrijven met een beperkt budget of startups kan dit kostenverschil de kapitaaluitgaven aanzienlijk verminderen.

Snelle installatie: in tegenstelling tot nieuwe machines die lange doorlooptijden kunnen hebben voor productie en levering, is gebruikte apparatuur direct beschikbaar. Dit zorgt ervoor dat bedrijven ze snel kunnen integreren en gebruiken, zonder lange wachttijden.

Voordelen van afschrijvingen: Nieuwe machines worden sneller afgeschreven in de eerste jaren van hun levenscyclus. Door gebruikte apparatuur te kopen kunnen bedrijven deze steile afschrijvingscurve omzeilen, waardoor ze een beter rendement op hun investering krijgen als ze ervoor kiezen de machine later te verkopen.

Beproefd en getest: gebruikte machines zijn al operationeel geweest en daarom zijn hun prestaties en betrouwbaarheid getest in reële omstandigheden. Dit kan een koper meer vertrouwen geven in de mogelijkheden van de machine.

Milieuvoordelen: Kiezen voor gebruikte machines draagt ​​bij aan duurzaamheid. Het verlengt de levensduur van de apparatuur, zorgt ervoor dat er minder hulpbronnen worden gebruikt voor de productie van nieuwe machines en vermindert het afval dat naar stortplaatsen gaat.

Veelzijdigheid in operaties:

  • Ovens met meerdere verdiepingen: dankzij het gestapelde ontwerp kunnen verschillende producten tegelijkertijd bij verschillende temperaturen worden gebakken. Elk deck kan onafhankelijk werken, waardoor het ideaal is voor diverse productlijnen.
  • Kachels: kachels van industriële kwaliteit bieden een consistente en uniforme warmteverdeling, waardoor gerechten altijd goed gaar zijn.
  • Roterende ovens: het rotatiemechanisme zorgt voor een gelijkmatige baktijd, wat cruciaal is voor producten als brood en gebak, waarbij consistente kwaliteit essentieel is.

Upgrades & Revisies: Veel gebruikte machines zijn geüpgraded of opgeknapt door hun vorige eigenaren, waardoor waarde is toegevoegd in termen van verbeterde functies of verbeterde prestaties.

Wederverkoopwaarde: Kwaliteitsmachines behouden, zelfs als ze worden gebruikt, een behoorlijke inruilwaarde. Dit geldt vooral voor gerenommeerde merken of machines in goede staat. Als bedrijven hun activiteiten moeten upgraden of wijzigen, kunnen ze een deel van hun investering terugverdienen door de apparatuur te verkopen.

Hoewel de aantrekkingskracht van gloednieuwe machines onmiskenbaar is, maken de tastbare voordelen van de keuze voor gebruikte ovens, fornuizen en roterende ovens ze tot een haalbare en vaak verstandige keuze voor veel bedrijven in de voedselverwerkingssector.

 

Belangrijkste machineparameters van multidekovens, fornuizen en roterende ovens

Bij het kopen of verkopen van gebruikte ovens, fornuizen en roterende ovens op een marktplaats als Exapro, is het essentieel dat u goed op de hoogte bent van de belangrijkste machineparameters om ervoor te zorgen dat u een goede investering doet of een eerlijke verkoop veiligstelt . Dit zijn de belangrijkste parameters waarmee u rekening moet houden:

Capaciteit/grootte:

  • Voor ovens met meerdere verdiepingen: het aantal roosters en de grootte van elk rooster bepalen het totale beschikbare bakoppervlak.
  • Voor kachels: houd rekening met het aantal branders of kookzones.
  • Voor roterende ovens: kijk naar het formaat en hoeveel bakplaten of rekken er tegelijkertijd in passen.

Energiebron: deze machines kunnen worden aangedreven door elektriciteit, gas of andere brandstoffen. De energiebron kan van invloed zijn op de operationele kosten, efficiëntie en installatievereisten.

Temperatuurbereik en uniformiteit: controleer het temperatuurbereik dat de oven of het fornuis kan bereiken en hoe gelijkmatig dit over het hele kook- of bakgedeelte kan worden gehandhaafd.

Besturingsfuncties: moderne machines kunnen digitale besturingselementen, programmeerbare instellingen en automatiseringsfuncties hebben. Oudere modellen hebben mogelijk handmatige bediening.

Ventilatie- en uitlaatsysteem: vooral belangrijk voor units op gas; een robuust ventilatiesysteem zorgt voor een veilige en efficiënte werking.

Merken en modellen: Gevestigde merken hebben vaak een reputatie op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbare after-sales service. Het specifieke model kan ook inzicht geven in de kenmerken en prestaties van de machine.

Stroomverbruik: vooral bij elektrische eenheden kan inzicht in de stroomvereisten van de machine een idee geven van de operationele kosten.

Afmetingen en voetafdruk: de fysieke grootte van de machine bepaalt of deze comfortabel in de beoogde ruimte past.

Draagbaarheid: Sommige eenheden hebben wielen of kunnen gemakkelijk worden verplaatst, wat voor bepaalde opstellingen voordelig kan zijn.

Certificeringen: vooral belangrijk bij voedselverwerking: zorg ervoor dat de machine voldoet aan regionale of branchespecifieke veiligheids- en gezondheidsnormen.

Extra functies: Sommige ovens worden geleverd met stoominjectie, stenen bodems of andere unieke functies die nuttig kunnen zijn voor specifieke bakbehoeften.

Veiligheidsfuncties: controleer op veiligheidsmechanismen zoals automatische uitschakeling, veiligheidskleppen en andere beschermende maatregelen die een veilige werking garanderen.

Bij het aanbieden of kopen op een platform als Exapro zorgt het verstrekken of zoeken van gedetailleerde informatie over deze parameters voor transparantie en helpt het zowel kopers als verkopers weloverwogen beslissingen te nemen. Onthoud altijd: hoe gedetailleerder en nauwkeuriger de informatie, hoe soepeler de transactie zal verlopen.

 

Toepassingsgebied

Bij het bespreken van het gebruiksgebied van ovens, fornuizen en roterende ovens met meerdere verdiepingen, vooral in de context van kopen en verkopen op een marktplaats als Exapro, heeft het betrekking op de industrieën of sectoren waar deze machines gewoonlijk worden gebruikt. Als u het toepassingsgebied begrijpt, zorgt u ervoor dat de machine geschikt is voor het beoogde doel en voldoet aan de operationele vereisten. Dit zijn de belangrijkste toepassingsgebieden van deze machines:

Bakkerijen en patisserieën: dit zijn misschien wel de meest voorkomende gebruikers van multi-deck- en roterende ovens. Bakkerijen hebben deze machines nodig voor de bulkproductie van brood, gebak, cakes en andere bakkerijproducten. De mogelijkheid om meerdere batches of diverse producten tegelijkertijd te verwerken, maakt ze tot een belangrijk onderdeel in deze sector.

Restaurants en cafés: Zowel ovens als fornuizen met meerdere verdiepingen zijn een integraal onderdeel van commerciële keukens, waar verschillende gerechten gelijktijdig moeten worden bereid. Van bakken tot grillen, deze machines kunnen een scala aan culinaire taken aan.

Hotels en cateringdiensten: Grote hotels met eigen bak- of uitgebreide keukenactiviteiten maken vaak gebruik van deze machines. Cateringdiensten, vooral degenen die grote evenementen verzorgen, profiteren ook van de efficiëntie en capaciteit van deze ovens en fornuizen.

Industriële voedselproductie: Bedrijven die zich bezighouden met grootschalige voedselproductie, zoals fabrikanten van diepvriespizza's of voorverpakte bakproducten, gebruiken deze machines vanwege hun hoge output.

Gespecialiseerde verkooppunten: pizzeria's of speciaalbroodwinkels, die zich richten op specifieke producten maar op grotere schaal, investeren vaak in multi-deck- of roterende ovens om aan hun productiebehoeften te voldoen.

Onderzoeks- en ontwikkelingsfaciliteiten (R&D): voedingsmiddelen- en drankenbedrijven met R&D-afdelingen kunnen deze machines gebruiken voor het testen van nieuwe recepten of producten.

Detailhandel en supermarkten: Sommige grote winkelketens of supermarkten hebben eigen bakkerijen, die deze machines gebruiken voor de dagelijkse verse productie.

Inzicht in het gebruiksgebied is vooral cruciaal in de context van kopen en verkopen op Exapro, omdat het garandeert dat transacties doelgerichter zijn, waardoor beide partijen de maximale waarde uit de deal halen.

 

Fabrikanten van ovens, fornuizen en roterende ovens met meerdere verdiepingen

Er zijn verschillende gerenommeerde fabrikanten die bekend staan ​​om hun hoogwaardige ovens, fornuizen en roterende ovens met meerdere verdiepingen. Hoewel de beschikbaarheid van specifieke merken en modellen op Exapro op elk moment kan variëren, zijn hier enkele gerenommeerde fabrikanten waarvan u de apparatuur mogelijk tegenkomt:

Bongard: Bongard, een gerespecteerd Frans merk, is al tientallen jaren actief in de sector van bakapparatuur en produceert een breed scala aan bakkerijovens, waaronder multi-deck- en roterende ovens.

Rational: Rational staat bekend om hun combi-ovens en geavanceerde kooksystemen en is een belangrijke speler in de industrie, die voorziet in de behoeften van zowel restaurants als grootschalige voedselproductie.

Wachtel: Deze Duitse fabrikant staat bekend om zijn duurzame en efficiënte deckovens en rotatieovens, vooral in de ambachtelijke bakkerijsector.

Pavailler: een ander opmerkelijk Frans merk, Pavailler, produceert een reeks bakapparatuur, waaronder ovens met meerdere verdiepingen die geschikt zijn voor verschillende bakkerijformaten.

MIWE: MIWE, een wereldwijd erkend merk, biedt een breed scala aan bakapparatuur, waaronder dek- en rotatieovens, die bekend staan ​​om hun betrouwbaarheid en innovatie.

Polin: Polin, een Italiaans merk, produceert een reeks bakapparatuur, waaronder meerdeks- en rotatieovens die bekend staan ​​om hun vakmanschap en prestaties.

Baker Perkins: met een geschiedenis van meer dan een eeuw is dit Britse bedrijf gespecialiseerd in apparatuur voor de bakkerij-, koekjes- en zoetwarensector.

Sveba Dahlen: Sveba Dahlen, afkomstig uit Zweden, staat bekend om zijn innovatieve bakkerijapparatuur, waaronder dek- en rotatieovens die tegemoetkomen aan een verscheidenheid aan bakbehoeften.

Mondial Forni: een Italiaanse fabrikant die naam heeft gemaakt in het produceren van betrouwbare en technologisch geavanceerde meerdeks- en rotatieovens voor bakkerijen.

Revent: Revent, een wereldwijd merk in de bakindustrie, produceert hoogwaardige roterende ovens, deckovens en andere bakkerijapparatuur.

UNOX: UNOX staat bekend om zijn commerciële kookapparatuur en produceert een breed scala aan ovens, waaronder versies met meerdere verdiepingen, geschikt voor verschillende culinaire omgevingen.

Het is belangrijk op te merken dat hoewel deze fabrikanten in de branche worden erkend vanwege hun kwaliteit en innovatie, de specifieke beschikbaarheid van hun machines op platforms zoals Exapro op elk moment kan fluctueren op basis van vermeldingen. Of u nu koper of verkoper bent: inzicht in de reputatie en het productassortiment van deze fabrikanten kan u helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen op de markt.