Welkom bij Exapro, uw bestemming voor hoogwaardige gebruikte industriële machines. Ons assortiment omvat veelzijdige en krachtige omsnoeringsmachines, perfect voor diverse toepassingen in de verpakkingsindustrie.

Onze omsnoeringsmachines, met een prijs tussen €2.000 en €15.000, zijn ideaal voor het efficiënt en betrouwbaar vastzetten van pakketten, pallets en bundels. De belangrijkste kenmerken zijn onder meer instelbare spanning, snelle werking, compatibiliteit met verschillende bandmaterialen en automatiseringsopties.

Met trots presenteren wij machines van topfabrikanten zoals Signode, Mosca en Strapex. Elk apparaat ondergaat strenge tests en inspecties om topprestaties en een lange levensduur te garanderen.

Met Exapro betekent het kiezen van gebruikte industriële machines dat u de beste waarde voor uw investering krijgt, zonder concessies te doen aan de kwaliteit of prestaties. Vertrouw erop dat wij uw verpakkingsactiviteiten in staat stellen nieuwe productiviteitsniveaus te bereiken. Ontdek vandaag nog ons brede assortiment en laat ons u helpen de beste keuze te maken voor uw industriële behoeften.

Schneider&Ozga TV02 Omsnoeringsmachine

Jaar:

Slag / min 30 /min
Hoogte van de boog 650 mm
Breedte van de boog 600 mm

StraPack RQ-8xSUS Omsnoeringsmachine

Jaar: 2017

Slag / min 55 /min
Hoogte van de boog 500 mm
Breedte van de boog 650 mm

MOSCA RO-TRI-4 , RO-TR 600-4

Jaar: 2001

Slag / min 35 /min
Hoogte van de boog 420 mm
Breedte van de boog 480 mm

MOSCA ROM P4 Omsnoeringsmachine

Jaar: 2003

Slag / min 50 /min

MOSCA ROM P4 Omsnoeringsmachine

Jaar: 2001

Slag / min 50 /min

ATS US2100 AB-TTP Omsnoeringsmachine

Jaar: 2012

Breedte van de boog 440 mm
Hoogte van de boog 230 mm

Reisopack 2300

Jaar: 1999

Slag / min 30 /min
Hoogte van de boog 600 mm
Breedte van de boog 600 mm

Strapack RQ8 Omsnoeringsmachine

Jaar: 2007

Breedte van de boog 850 mm
Hoogte van de boog 600 mm

GETRA TP 201 YCES Omsnoeringsmachine

Jaar: 2008

Verpakkingsapparatuur GETRA semi-automatische omsnoeringsmachine Elektriciteit: 220 V / 50 Hz Maximale spanning: 45 kg Afmetingen mm: 1045 x 675 H 1625

band-a-matic f117s Omsnoeringsmachine

Jaar:

Breedte van de boog 500 mm
Hoogte van de boog 400 mm

Transpak TP 702 Omsnoeringsmachine

Jaar: 2010

Slag / min 55 /min
Hoogte van de boog 400 mm
Breedte van de boog 550 mm

Cyklop XZE-311 Omsnoeringsmachine

Jaar: 2003

Breedte van de boog 2200 mm
Hoogte van de boog 2200 mm

Strapex -

Jaar: 2000

Slag / min  /min
Hoogte van de boog  mm
Breedte van de boog  mm

-- EXS-206 Omsnoeringsmachine

Jaar: 2010

Halfautomatische tafelomsnoeringsmachine voor het sluiten van dozen of groepsverpakkingen. Voor het verpakken van lichte en middelzware ladingen. Voor kleine producties is het de juiste machine. Ontworpen voor een fijne afstelling van de bandspanning, zonder de lading te beschadigen. Maakt alle bediening met één enkele knop mogelijk. Het heeft wielen om het transport te vergemakkelijken. In hoogte verstelbare werktafel. Het heeft …

Strapack RQ8 Omsnoeringsmachine

Jaar:

Slag / min 45 /min
Hoogte van de boog 500 mm
Breedte van de boog 600 mm

Mosca ROM P2 Omsnoeringsmachine

Jaar:

Slag / min 45 /min
Hoogte van de boog 400 mm
Breedte van de boog 500 mm

OMS HORIZONTALE AUTOMATISCHE OMSLAGMACHINE

Jaar:

REF-0 Horizontale automatische omsnoeringsmachine. Merk: WIE. Totale afmetingen: lengte 2.700 mm, breedte 1.850 mm, hoogte 3.450 mm.

Sorma RMS 124 Omsnoeringsmachine

Jaar: 2004

SORMA RMS124 omsnoeringsmachine De SORMA RMS124 omsnoeringsmachine is een omsnoeringsapparaat voor het horizontaal en automatisch omsnoeren van pallets, kratten, vaten, zakken en dozen. Deze machine is daarom geschikt voor alle industrieën. Door het gebruiksgemak van de SORMA RMS124 omsnoeringsmachine bespaart u aanzienlijke tijd bij het omsnoeren van uw goederen. Bovendien kunt u rekenen op een stabiel en probleemloos transport van …

Signode GCU 3-24MHC Omsnoeringsmachine

Jaar: 2008

Signode omsnoeringspers GCU 3-24 MHC, MHC modulair omsnoeringssysteem, Lanceerbox gezien vanaf de invoer naar links, Bestaande uit: 1 pers 2 intelligente omsnoeringssystemen 3 bajonet (lansen) Invoerband met palletcentrering Omsnoeren mogelijk zonder centreerbord en pallet 1 persrollenbaan met geïntegreerd tourniquet Pallet centreerstation Siemens S7-314 PLC, incl. 1 centreerrollenbaan, 1 uitvoerrollenbaan en 1 reservesealmodule MHC Specificaties: Breedte: 3.580 mm Hoogte: 3.870 mm …

Strapex V 357.200.003 Omsnoeringsmachine

Jaar: 2002

Strapex omsnoeringsmachine compleet met twee rollenbanen Boog omsnoeringsmachine hoogte 14500mm breedte 800mm TYPE V JAAR 2002


Inzicht in omsnoeringsmachines op de Exapro-markt voor verpakkingsmachines

Bij Exapro verbinden we professionals met hoogwaardige industriële machineoplossingen. Binnen ons uitgebreide aanbod omvat de categorie Verpakking en Conditionering essentiële apparatuur zoals omsnoeringsmachines. Laten we onderzoeken wat deze machines inhouden, hun belang, en waarom Exapro de ideale marktplaats is om ze te kopen of verkopen.

Wat zijn omsnoeringsmachines?

Omsnoeringsmachines zijn essentiële hulpmiddelen in de verpakkingsindustrie. Ze worden gebruikt om producten of pakketten vast te zetten met omsnoeringsbanden, zodat ze stabiel, veilig en gemakkelijk te transporteren zijn. Deze machines brengen een band aan, meestal gemaakt van plastic of staal, rond een product of een groep producten, trekken deze strak en sluiten deze af om de integriteit tijdens verzending en verwerking te behouden.

Soorten omsnoeringsmachines

  1. Handmatige omsnoeringsmachines: vereisen handmatige bediening voor het spannen en afdichten van de omsnoeringsband, geschikt voor toepassingen met kleine volumes.
  2. Semi-automatische omsnoeringsmachines: combineer handmatig laden met automatisch spannen en sluiten, ideaal voor bewerkingen met gemiddelde volumes.
  3. Automatische omsnoeringsmachines: automatiseer het omsnoeringsproces volledig, inclusief aanvoeren, spannen en sealen, geschikt voor productielijnen met grote volumes.
  4. Horizontale omsnoeringsmachines: ontworpen om banden horizontaal rond producten aan te brengen, vaak gebruikt voor het vastzetten van pallets en grote artikelen.
  5. Verticale omsnoeringsmachines: Breng de omsnoeringsbanden verticaal aan, vaak gebruikt voor het vastzetten van dozen en andere individuele pakketten.
  6. Pallet omsnoeringsmachines: gespecialiseerde machines voor het omsnoeren van pallets, waardoor stabiliteit en veiligheid tijdens transport wordt gegarandeerd.
  7. Omsnoeringsmachines: voorzien van een boog waar het product doorheen gaat voor het omsnoeren, wat snelheid en efficiëntie biedt voor bewerkingen met grote volumes.

Het Exapro-voordeel: kopen & Omsnoeringsmachines verkopen

Navigeren door de wereld van gebruikte industriële machines kan complex zijn, maar Exapro vereenvoudigt het proces. Voor degenen die iets willen kopen, zijn de belangrijkste voordelen talrijk.

Kosteneffectiviteit

Het aanschaffen van nieuwe omsnoeringsmachines kan een aanzienlijke financiële verplichting zijn, vooral voor kleine bedrijven of start-ups. Via Exapro kunnen professionals deze machines aanschaffen tegen een fractie van de kosten van nieuwe, waardoor een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding wordt gegarandeerd. Op ons platform ligt de prijsklasse voor gebruikte omsnoeringsmachines doorgaans tussen €1.000 en €20.000, wat de beschikbare variëteit weerspiegelt in termen van leeftijd, merk, slijtage en extra functies.

Kwaliteitsgarantie

Bij Exapro ondergaat elke aanbieding een grondig evaluatieproces om ervoor te zorgen dat elk apparaat in uitstekende staat verkeert en klaar is voor het volgende operationele hoofdstuk. Dit strenge controleproces garandeert dat zelfs gebruikte machines voldoen aan hoge normen op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Marktbereik

Omsnoeringsmachines zijn cruciaal voor efficiënte en veilige verpakkingsactiviteiten in verschillende industrieën. Of u er nu in wilt investeren of het wilt verkopen, Exapro biedt een platform dat gemak, betrouwbaarheid en waarde garandeert. Ga aan de slag met de toekomst van verpakkingen met Exapro – waar traditie en innovatie samenkomen.

Belangrijkste voordelen van omsnoeringsmachines

Omsnoeringsmachines zijn onmisbaar in de verpakkingsindustrie vanwege hun talrijke voordelen. Dit zijn de belangrijkste voordelen:

Verhoogde efficiëntie

Deze machines verhogen de snelheid en efficiëntie van het omsnoeringsproces aanzienlijk, waardoor grote volumes kunnen worden geproduceerd met minimale handmatige tussenkomst.

Verbeterde beveiliging

Omsnoeringsmachines zorgen ervoor dat pakketten veilig worden omsnoerd, waardoor het risico op schade of manipulatie tijdens transport en opslag wordt verminderd.

Kostenbesparingen

Door het omsnoeringsproces te automatiseren, verlagen deze machines de arbeidskosten en verbeteren ze de algehele productiviteit, wat op de lange termijn tot kostenbesparingen leidt.

Consistente kwaliteit

Omsnoeringsmachines zorgen voor een uniforme en consistente spanning en afdichting, waardoor hoogwaardige verpakkingen voor alle pakketten worden gegarandeerd.

Veelzijdigheid

Moderne omsnoeringsmachines kunnen verschillende soorten en maten omsnoeringsbanden en pakketten verwerken, waardoor ze waardevolle hulpmiddelen zijn voor diverse verpakkingsprojecten.

Belangrijkste machineparameters van omsnoeringsmachines

Bij het evalueren of begrijpen van omsnoeringsmachines wordt rekening gehouden met verschillende belangrijke parameters om ervoor te zorgen dat ze aan specifieke eisen voldoen. Dit zijn de belangrijkste machineparameters:

Omsnoeringssnelheid

De snelheid waarmee de machine banden kan aanbrengen en sealen, meestal gemeten in cycli per minuut (CPM), wat van invloed is op de productiesnelheid en efficiëntie.

Type en maat band

De soorten en maten banden die de machine aankan, inclusief plastic (polypropyleen, polyester) en stalen banden, beïnvloeden de veelzijdigheid ervan.

Spanningsbereik

Het spanningsbereik dat de machine op de banden kan uitoefenen, waardoor de geschiktheid voor verschillende verpakkingsbehoeften wordt bepaald.

Automatiseringsniveau

De mate van automatisering, van handmatig tot volledig geautomatiseerd, die van invloed is op het gebruiksgemak, de herhaalbaarheid en de integratie in productielijnen.

Laadcapaciteit

De maximale afmetingen en het maximale gewicht van de pakketten die de machine kan verwerken, waardoor de compatibiliteit met verschillende producten wordt beïnvloed.

Verzegelingsmethode

Het type afdichtingsmethode dat wordt gebruikt, zoals hitteafdichting, wrijvingslassen of metalen afdichtingen, heeft invloed op de sterkte en duurzaamheid van de bandafdichting.

Toepassingsgebied van omsnoeringsmachines

Omsnoeringsmachines vinden, gezien hun veelzijdigheid en capaciteit voor hoogwaardige omsnoering, toepassing op een groot aantal gebieden. Hier is een overzicht van de belangrijkste gebruiksgebieden:

Productie

Gebruikt voor het vastzetten van producten tijdens productie- en assemblageprocessen, waardoor stabiliteit en bescherming wordt gegarandeerd.

Logistiek en verzending

Essentieel voor het omsnoeren van pakketten en pallets voor veilig transport en handling in magazijnen en distributiecentra.

Eten en drinken

Toegepast bij het verpakken van voedsel- en drankproducten, waardoor ze veilig worden vastgebonden en beschermd tijdens transport en opslag.

Detailhandel

Gebruikt voor het omsnoeren van producten en pakketten voor de detailhandel, waardoor de veiligheid en de manipulatiebestendigheid worden verbeterd.

Constructie

Essentieel voor het vastzetten van bouwmaterialen en componenten, zodat ze stabiel en beschermd zijn tijdens transport en opslag.

Farmaceutische producten

Wordt gebruikt voor het verpakken van farmaceutische producten, zodat ze veilig vastgebonden zijn en voldoen aan de industrienormen.

Fabrikanten van omsnoeringsmachines

Verschillende gerenommeerde fabrikanten in de verpakkingsmachinebranche staan ​​bekend om hun kwaliteit en innovatie. Hier vindt u enkele vooraanstaande fabrikanten van omsnoeringsmachines:

Signaal

Signode, een toonaangevende leverancier van omsnoeringsoplossingen, biedt geavanceerde omsnoeringsmachines die bekend staan ​​om hun precisie en betrouwbaarheid.

Strapex

Strapex staat bekend om zijn hoogwaardige industriële machines en biedt efficiënte en veelzijdige omsnoeringsmachines voor verschillende toepassingen.

Mosca

Gespecialiseerd in omsnoeringstechnologie en biedt robuuste en nauwkeurige machines die zijn ontworpen voor hoogwaardige activiteiten.

Van

Fromm staat bekend om hun uitgebreide assortiment omsnoeringsmachines en levert betrouwbare en efficiënte apparatuur voor de verpakkingsindustrie.

Cyklop

Biedt geavanceerde verpakkingstechnologie en levert hoogwaardige omsnoeringsmachines die zijn ontworpen voor precisie en efficiëntie bij verpakkingstoepassingen.

Transpak

Gespecialiseerd in omsnoerings- en verpakkingsmachines en biedt veelzijdige en efficiënte machines die geschikt zijn voor verschillende productieomgevingen.

Wanneer u een aanschaf overweegt of onderzoek doet naar omsnoeringsmachines, is het essentieel om naar de specifieke modellen, recensies en after-sales service van deze fabrikanten te kijken. Elk merk heeft zijn sterke punten, specialiteiten en technologische innovaties die tegemoetkomen aan verschillende verpakkingsvereisten.

Conclusie

Omsnoeringsmachines zijn van onschatbare waarde in de verpakkingsindustrie en bieden hoogwaardige, kosteneffectieve en efficiënte oplossingen voor het beveiligen van pakketten en producten. Of het nu gaat om productie, logistiek, voedingsmiddelen en dranken, detailhandel, bouw of farmaceutische producten, deze machines zorgen voor superieure productveiligheid en naleving van industriële normen. Met de steun van Exapro wordt het verwerven of verkopen van omsnoeringsmachines een eenvoudig en betrouwbaar proces, waardoor bedrijven zich kunnen concentreren op waar ze het beste in zijn: uitzonderlijke producten leveren in een veilige en betrouwbare verpakking.