Specificaties

-------------------
Gewerkte uren
Uur onder stroom
Staat Goed
Volgens lokale normen ---------
Toestand

Beschrijving

Samen bieden de NewTek TC1 Switcher, NC1 I/O-module en TC1LP Control Surface-pakket alles wat u nodig hebt om professionele videoproducties te maken, of u nu live-evenementen, bedrijfsvideo's of uitzendinhoud produceert. Neem geen genoegen met minder - upgrade uw productieworkflow vandaag nog met het NewTek TC1-pakket.
NewTek TC1-schakelaar
NewTek NC1 I/O-module
NewTek TC1LP bedieningsoppervlak

Produceer professionele live en opgenomen inhoud in SD, HD of UHD 4K met de NewTek TriCaster TC1. De 16 potentiële videobronnen kunnen tegelijkertijd worden gebruikt, ongeacht de resolutie. En met de Network Device Interface (NDI) van NewTek kunnen veel soorten videobronnen rechtstreeks worden aangesloten via een standaard netwerkinfrastructuur. Het apparaat zelf bevat vier SDI-ingangen en -uitgangen voor directe aansluiting van uitgezonden video- en audiobronnen. HDMI, DisplayPort en DVI kunnen worden gebruikt voor het weergeven van multiview-schermen. Geïntegreerde audio en lokale XLR of 1/4″ gebalanceerde audio kunnen worden gemixt en gemanipuleerd met behulp van de interne digitale audiomixer.
Alle prestaties van de TC1 zijn beschikbaar in een compacte 2 RU-vormfactor die kan worden vastgezet met andere apparatuur in een standaard apparatuurrek. Bedieningsoppervlakken, monitoren en NDI-videoconverters kunnen afzonderlijk worden aangeschaft om de functionaliteit van de TC1 uit te breiden. Of het nu gaat om het uitzenden van sport, talkshows, concerten, erediensten of iets anders, de TriCaster TC1 is een solide middelpunt om uw uitzendinfrastructuur samen te brengen.Snelle functies
Native softwaregestuurde verwerking, voor meer productiekracht en flexibiliteit.
Uitgebreide cameradekking en videomixing met meerdere bronnen, inclusief 16 externe ingangen en vier M/E-bussen.
Geïntegreerde videoservers die afspelen, opnieuw afspelen en live bewerken mogelijk maken zonder extra hardware.
Meerkanaals ISO-opname naar QuickTime- en H.264-bestanden met volledige resolutie voor VOD, postproductie en archivering.
Algemene kenmerken
UHD 4K-ondersteuning
Produceer programma's, optredens, evenementen en live sport in UHD (Ultra High-Definition) 4K-resolutie met ondersteuning voor native 2160p-video met 60 fps. Met TriCaster TC1 kunt u UHD-video schakelen, streamen en opnemen zonder afbreuk te doen aan de framesnelheid of het aantal beschikbare ingangen.
Ingebouwde videoservers
Geen decks nodig - voeg gewoon uw bestanden toe met twee ingebouwde videoservers voor on-demand en geautomatiseerd afspelen, inclusief automatisch voortschrijdende afspeellijsten, direct opnieuw afspelen op cue, live bewerkte hoogtepunten en nog veel meer. Met responsieve spelerbedieningen, presets, real-time bewerkingstools, selecteerbare overgangen en afspeellijsteffecten, heb je alles wat je nodig hebt om te cuen vanuit je opgeslagen media.
Videomixen met meerdere bronnen
Met 36 bronkanalen, waaronder 16 externe ingangen, kunt u eenvoudig content creëren met elke combinatie van compatibele videobronnen, waaronder 3G-SDI-, HD-SDI- en PTZ-camera's, mobiele apparaten, Skype TX-videogesprekken, computers, spelsystemen, streaming media, videobestanden, afbeeldingen, afbeeldingen, animaties en meer.
Meerkanaals Skype
Voer een live Skype-videogesprek met elke gast op afstand, waar ook ter wereld, met de directe Skype TX-software-integratie van de TriCaster TC1. Skype TX, de studioversie van de populaire app, verbetert de real-time interactie met video van uitzendkwaliteit en gebalanceerde audio, zodat u productieklare gesprekken, interviews, rapporten en meer kunt presenteren, ongeacht het apparaat van de beller.
Opnemen en opnieuw afspelen
Leg verschillende hoeken vast en neem meerdere videokanalen met volledige resolutie op in QuickTime- of H.264-bestanden. Van het archiveren van de mastercut voor uw inhoudsbibliotheek tot het opnemen van de onbewerkte camerabeelden voor postproductie, tot het cachen van productie-extra's en presentatiemateriaal voor on-demand - zelfs het vastleggen van real-time hoogtepunten om direct opnieuw af te spelen - de TriCaster TC1 kan het werk gemakkelijk aan van meerdere professionele decks zonder extra kosten.
Livestreaming via twee kanalen
Stream live naar uw keuze uit nieuwe mediaplatforms, inclusief gebruiksvriendelijke presets voor Facebook Live, Microsoft Azure, Periscope, Twitch, YouTube Live en meer. Met twee meegeleverde streaming-encoders kunt u eenvoudig platformspecifieke inhoud leveren en tegelijkertijd nieuwe sponsor- en inkomstenmogelijkheden openen.
Integratie van sociale media
Deel real-time updates en on-demand content over uw sociale media-accounts, upload afbeeldingen en video rechtstreeks naar Facebook, Imgur, LinkedIn, Twitter, Vimeo, YouTube en meer, compleet met opmerkingen en hashtags. Bovendien kunt u met geïntegreerde DataLink berichten en foto's van uw sociale netwerken toevoegen in grafische afbeeldingen op het scherm, voor een echt interactieve ervaring.
Meerdere besturingsopties
Met op software gebaseerde besturing, een keuze uit twee afzonderlijk verkrijgbare bijbehorende bedieningspanelen en een optionele webgebaseerde interface, is de TriCaster TC1 ontworpen om geschikt te zijn voor de operator en de omgeving voor vrijwel elke productie.
Live geluidservaring
Zet de toon voor uw productie met uitgebreide audio-integratie, inclusief een op software gebaseerde audiomixer, ondersteuning voor digitaal, analoog en internet werkaudio, professionele DSP's, faderregeling, VU-meting, Talk Back-communicatie en 4x4x4-kanaalroutering naar vier audiomixuitgangen.
Macro-automatisering
Verhoog de efficiëntie en productiviteit met een uitgebreid macro-automatiseringssysteem waarmee u uw favoriete instellingen en aangepaste reeksen opdrachten kunt opnemen, opslaan, bewerken en automatiseren. U kunt er zelfs voor kiezen om macro's handmatig uit te voeren vanuit elke combinatie van compatibele besturingsinterfaces, of de TriCaster TC1 zo instellen dat acties automatisch worden uitgevoerd.
Creatieve elementen
Beschouw het scherm als een leeg canvas en laat je innerlijke artiest de vrije loop met multi-bus mix-effecten, video-re-entry zonder latentie, real-time geanimeerde titels, datagestuurde graphics, aangepaste geanimeerde overgangen, een full-motion compositie-engine en meer .
Realtime monitoring en multiviewers
Zie alles wat er gebeurt tijdens uw productie met volledig instelbare single-screen of multi-screen monitoring. Met drie aanpasbare multiviewers, configureerbare vensters en werkruimtelay-outs, monitoren voor het vertrouwen van de operator, visuele indicatoren, scopes en meer, kunt u de TriCaster TC1-omgeving eenvoudig naar uw voorkeur personaliseren.
Videotools
Perfectioneer uw presentatie met configureerbare hulpmiddelen voor kleurcorrectie, positionering van 3D-objecten en bijsnijden met vloeiende randen. Pas Picture in Picture-effecten toe met optionele randen. Gebruik key en fill om nieuwe samengestelde scènes te maken van verschillende voorgrond- en achtergrondelementen. Breng zelfs live video in kaart met bewegende rekwisieten en decorstukken met real-time motion tracking.
Live Chromakey
Met de krachtige LiveMatte-technologie van NewTek ingebouwd in elk bronkanaal en M/E, beschikt u over 40 volledig configureerbare keyers om samengestelde scènes te creëren van live video, afbeeldingen en virtuele sets voor rapporten, presentaties, demonstraties en meer.
Ingebouwde virtuele sets
Bespaar op studio- en vaste uitgaven zonder productiewaarde op te offeren. Met geïntegreerde LiveSet-technologie kan de TriCaster TC1 uw talent vervoeren naar professioneel ontworpen virtuele omgevingen, compleet met meerdere hoeken, virtuele camerabewegingen, real-time reflecties, spiegelende hooglichten, geanimeerde lensflares en verbluffende augmented reality-effecten. Kies uit meer dan 30 meegeleverde virtuele sets, koop naar keuze premium kant-en-klare sets of creëer eindeloos veel aangepaste omgevingen met de apart verkrijgbare, optionele Virtual Set Editor-software.
Andere mogelijkheden
Apple AirPlay
Native ondersteuning voor invoer van compatibele mobiele iOS-apparaten via Apple AirPlay
Video uitgang
Configureerbaar voor maximaal vier onafhankelijke videomix-uitgangen, met gelijktijdige levering via IP en SDI
Stream-uitvoer
Onafhankelijke streaming video-uitgangen met dubbele resolutie, onafhankelijk configureerbaar, met gelijktijdig streamarchief
DataLink
Geïntegreerde DataLink-technologie die realtime geautomatiseerde gegevensinvoer mogelijk maakt van interne en externe bronnen, waaronder webpagina's, spreadsheets, scoreborden, databases, RSS-feeds, bewakingsbestanden, XML,
CSV, ASCII en meer
Macro's
Opnemen, opslaan, bewerken en automatiseren van opdrachten en door de gebruiker geconfigureerde bewerkingsreeksen

Bevestig aan knoppen op het bedieningspaneel, sneltoetsen, hotspots, MIDI- en X-key-knoppen of GPI-triggers
Koppel aan interne gebeurtenissen en statusveranderingen, inclusief audio, media afspelen, tellen en specifieke schakelacties
Ondersteunt besturing via webgebaseerde interface
Kadergreep
Profiteer van volledige resolutie, gedeïnterlinieerde stilstaande beelden van externe videobronnen en -uitgangen
Exporteren
Exporteer video- en afbeeldingsbestanden naar sociale media, FTP, lokale of externe volumes en netwerkservers, met optionele transcodering
Audiomixer
Geïntegreerde meerkanaals audiomixer met ondersteuning voor quad-channel audio, DSP's en 4x4x4 audio-ingangsrouting
Netwerkaudio
Native ondersteuning voor netwerkaudio-invoer en -uitvoer via NDI
Ingebedde audio wordt ondersteund voor alle NDI-invoer- en uitvoervideosignalen
Geïntegreerde ondersteuning voor het Dante-netwerkprotocol van Audinate (vereist apart verkrijgbare Dante Virtual Soundcard-licentie van Audinate)
Ondersteuning voor het AES67-protocol via compatibele WDM-audiostuurprogramma's (apart verkrijgbare licentie voor virtuele geluidskaart van derden vereist)
Ondersteuning voor brede mediabestandsindelingen
Importeer, bewaar en speel multimediabestanden af, met optionele transcodering, inclusief:

Video: AVI, DV, DVCPro, DVCProHD, FLV, F4V, H.263, H.264, MOV, MKV, MJPEG, MPEG, MP4, WMV, WebM en meer
Afbeelding: PSD, PNG, TGA, BMP, JPEG, JPEG-XR, JPEG2000, EXR, RAW, TIF, WebP en meer
Audio: AIFF, MP3, WAV en meer
Toezicht houden
Ondersteuning voor maximaal drie multiviewer-displays met configureerbare werkruimten en viewports
Signaalanalyse
Geïntegreerde golfvorm en vectorscoop, volledige veldsnelheid met digitale kalibratie, kleurvoorbeeld en ondersteuning voor ITU-R Rec. 709
NewTek Klein Configuratiescherm voor TriCaster TC1 Overzicht
Sluit het NewTek Small Control Panel voor TriCaster TC1 aan en schakel uw hele productie om. Het oppervlak zelf heeft 14 switcher-bronknoppen en 11 M / E-bronknoppen gerangschikt in 1,5 strepen. Meer geavanceerde besturing is mogelijk door gebruik te maken van de T-bar en de 3-assige joystick. Dit bedieningspaneel sluit je aan via USB, dus geen aparte voeding aanvoer is vereist.

Houd er rekening mee dat deze beschrijving mogelijk automatisch is vertaald. Neem contact met ons op voor meer informatie. De gegevens van deze rubrieksadvertentie zijn slechts indicatief. Exapro raadt aan om vóór een aankoop de gegevens bij de verkoper te controleren


Type klant Dealer
Actief sinds 2022
Aanbiedingen online 69
Laatste Activiteit 10 juli 2024

Beschrijving

Samen bieden de NewTek TC1 Switcher, NC1 I/O-module en TC1LP Control Surface-pakket alles wat u nodig hebt om professionele videoproducties te maken, of u nu live-evenementen, bedrijfsvideo's of uitzendinhoud produceert. Neem geen genoegen met minder - upgrade uw productieworkflow vandaag nog met het NewTek TC1-pakket.
NewTek TC1-schakelaar
NewTek NC1 I/O-module
NewTek TC1LP bedieningsoppervlak

Produceer professionele live en opgenomen inhoud in SD, HD of UHD 4K met de NewTek TriCaster TC1. De 16 potentiële videobronnen kunnen tegelijkertijd worden gebruikt, ongeacht de resolutie. En met de Network Device Interface (NDI) van NewTek kunnen veel soorten videobronnen rechtstreeks worden aangesloten via een standaard netwerkinfrastructuur. Het apparaat zelf bevat vier SDI-ingangen en -uitgangen voor directe aansluiting van uitgezonden video- en audiobronnen. HDMI, DisplayPort en DVI kunnen worden gebruikt voor het weergeven van multiview-schermen. Geïntegreerde audio en lokale XLR of 1/4″ gebalanceerde audio kunnen worden gemixt en gemanipuleerd met behulp van de interne digitale audiomixer.
Alle prestaties van de TC1 zijn beschikbaar in een compacte 2 RU-vormfactor die kan worden vastgezet met andere apparatuur in een standaard apparatuurrek. Bedieningsoppervlakken, monitoren en NDI-videoconverters kunnen afzonderlijk worden aangeschaft om de functionaliteit van de TC1 uit te breiden. Of het nu gaat om het uitzenden van sport, talkshows, concerten, erediensten of iets anders, de TriCaster TC1 is een solide middelpunt om uw uitzendinfrastructuur samen te brengen.Snelle functies
Native softwaregestuurde verwerking, voor meer productiekracht en flexibiliteit.
Uitgebreide cameradekking en videomixing met meerdere bronnen, inclusief 16 externe ingangen en vier M/E-bussen.
Geïntegreerde videoservers die afspelen, opnieuw afspelen en live bewerken mogelijk maken zonder extra hardware.
Meerkanaals ISO-opname naar QuickTime- en H.264-bestanden met volledige resolutie voor VOD, postproductie en archivering.
Algemene kenmerken
UHD 4K-ondersteuning
Produceer programma's, optredens, evenementen en live sport in UHD (Ultra High-Definition) 4K-resolutie met ondersteuning voor native 2160p-video met 60 fps. Met TriCaster TC1 kunt u UHD-video schakelen, streamen en opnemen zonder afbreuk te doen aan de framesnelheid of het aantal beschikbare ingangen.
Ingebouwde videoservers
Geen decks nodig - voeg gewoon uw bestanden toe met twee ingebouwde videoservers voor on-demand en geautomatiseerd afspelen, inclusief automatisch voortschrijdende afspeellijsten, direct opnieuw afspelen op cue, live bewerkte hoogtepunten en nog veel meer. Met responsieve spelerbedieningen, presets, real-time bewerkingstools, selecteerbare overgangen en afspeellijsteffecten, heb je alles wat je nodig hebt om te cuen vanuit je opgeslagen media.
Videomixen met meerdere bronnen
Met 36 bronkanalen, waaronder 16 externe ingangen, kunt u eenvoudig content creëren met elke combinatie van compatibele videobronnen, waaronder 3G-SDI-, HD-SDI- en PTZ-camera's, mobiele apparaten, Skype TX-videogesprekken, computers, spelsystemen, streaming media, videobestanden, afbeeldingen, afbeeldingen, animaties en meer.
Meerkanaals Skype
Voer een live Skype-videogesprek met elke gast op afstand, waar ook ter wereld, met de directe Skype TX-software-integratie van de TriCaster TC1. Skype TX, de studioversie van de populaire app, verbetert de real-time interactie met video van uitzendkwaliteit en gebalanceerde audio, zodat u productieklare gesprekken, interviews, rapporten en meer kunt presenteren, ongeacht het apparaat van de beller.
Opnemen en opnieuw afspelen
Leg verschillende hoeken vast en neem meerdere videokanalen met volledige resolutie op in QuickTime- of H.264-bestanden. Van het archiveren van de mastercut voor uw inhoudsbibliotheek tot het opnemen van de onbewerkte camerabeelden voor postproductie, tot het cachen van productie-extra's en presentatiemateriaal voor on-demand - zelfs het vastleggen van real-time hoogtepunten om direct opnieuw af te spelen - de TriCaster TC1 kan het werk gemakkelijk aan van meerdere professionele decks zonder extra kosten.
Livestreaming via twee kanalen
Stream live naar uw keuze uit nieuwe mediaplatforms, inclusief gebruiksvriendelijke presets voor Facebook Live, Microsoft Azure, Periscope, Twitch, YouTube Live en meer. Met twee meegeleverde streaming-encoders kunt u eenvoudig platformspecifieke inhoud leveren en tegelijkertijd nieuwe sponsor- en inkomstenmogelijkheden openen.
Integratie van sociale media
Deel real-time updates en on-demand content over uw sociale media-accounts, upload afbeeldingen en video rechtstreeks naar Facebook, Imgur, LinkedIn, Twitter, Vimeo, YouTube en meer, compleet met opmerkingen en hashtags. Bovendien kunt u met geïntegreerde DataLink berichten en foto's van uw sociale netwerken toevoegen in grafische afbeeldingen op het scherm, voor een echt interactieve ervaring.
Meerdere besturingsopties
Met op software gebaseerde besturing, een keuze uit twee afzonderlijk verkrijgbare bijbehorende bedieningspanelen en een optionele webgebaseerde interface, is de TriCaster TC1 ontworpen om geschikt te zijn voor de operator en de omgeving voor vrijwel elke productie.
Live geluidservaring
Zet de toon voor uw productie met uitgebreide audio-integratie, inclusief een op software gebaseerde audiomixer, ondersteuning voor digitaal, analoog en internet werkaudio, professionele DSP's, faderregeling, VU-meting, Talk Back-communicatie en 4x4x4-kanaalroutering naar vier audiomixuitgangen.
Macro-automatisering
Verhoog de efficiëntie en productiviteit met een uitgebreid macro-automatiseringssysteem waarmee u uw favoriete instellingen en aangepaste reeksen opdrachten kunt opnemen, opslaan, bewerken en automatiseren. U kunt er zelfs voor kiezen om macro's handmatig uit te voeren vanuit elke combinatie van compatibele besturingsinterfaces, of de TriCaster TC1 zo instellen dat acties automatisch worden uitgevoerd.
Creatieve elementen
Beschouw het scherm als een leeg canvas en laat je innerlijke artiest de vrije loop met multi-bus mix-effecten, video-re-entry zonder latentie, real-time geanimeerde titels, datagestuurde graphics, aangepaste geanimeerde overgangen, een full-motion compositie-engine en meer .
Realtime monitoring en multiviewers
Zie alles wat er gebeurt tijdens uw productie met volledig instelbare single-screen of multi-screen monitoring. Met drie aanpasbare multiviewers, configureerbare vensters en werkruimtelay-outs, monitoren voor het vertrouwen van de operator, visuele indicatoren, scopes en meer, kunt u de TriCaster TC1-omgeving eenvoudig naar uw voorkeur personaliseren.
Videotools
Perfectioneer uw presentatie met configureerbare hulpmiddelen voor kleurcorrectie, positionering van 3D-objecten en bijsnijden met vloeiende randen. Pas Picture in Picture-effecten toe met optionele randen. Gebruik key en fill om nieuwe samengestelde scènes te maken van verschillende voorgrond- en achtergrondelementen. Breng zelfs live video in kaart met bewegende rekwisieten en decorstukken met real-time motion tracking.
Live Chromakey
Met de krachtige LiveMatte-technologie van NewTek ingebouwd in elk bronkanaal en M/E, beschikt u over 40 volledig configureerbare keyers om samengestelde scènes te creëren van live video, afbeeldingen en virtuele sets voor rapporten, presentaties, demonstraties en meer.
Ingebouwde virtuele sets
Bespaar op studio- en vaste uitgaven zonder productiewaarde op te offeren. Met geïntegreerde LiveSet-technologie kan de TriCaster TC1 uw talent vervoeren naar professioneel ontworpen virtuele omgevingen, compleet met meerdere hoeken, virtuele camerabewegingen, real-time reflecties, spiegelende hooglichten, geanimeerde lensflares en verbluffende augmented reality-effecten. Kies uit meer dan 30 meegeleverde virtuele sets, koop naar keuze premium kant-en-klare sets of creëer eindeloos veel aangepaste omgevingen met de apart verkrijgbare, optionele Virtual Set Editor-software.
Andere mogelijkheden
Apple AirPlay
Native ondersteuning voor invoer van compatibele mobiele iOS-apparaten via Apple AirPlay
Video uitgang
Configureerbaar voor maximaal vier onafhankelijke videomix-uitgangen, met gelijktijdige levering via IP en SDI
Stream-uitvoer
Onafhankelijke streaming video-uitgangen met dubbele resolutie, onafhankelijk configureerbaar, met gelijktijdig streamarchief
DataLink
Geïntegreerde DataLink-technologie die realtime geautomatiseerde gegevensinvoer mogelijk maakt van interne en externe bronnen, waaronder webpagina's, spreadsheets, scoreborden, databases, RSS-feeds, bewakingsbestanden, XML,
CSV, ASCII en meer
Macro's
Opnemen, opslaan, bewerken en automatiseren van opdrachten en door de gebruiker geconfigureerde bewerkingsreeksen

Bevestig aan knoppen op het bedieningspaneel, sneltoetsen, hotspots, MIDI- en X-key-knoppen of GPI-triggers
Koppel aan interne gebeurtenissen en statusveranderingen, inclusief audio, media afspelen, tellen en specifieke schakelacties
Ondersteunt besturing via webgebaseerde interface
Kadergreep
Profiteer van volledige resolutie, gedeïnterlinieerde stilstaande beelden van externe videobronnen en -uitgangen
Exporteren
Exporteer video- en afbeeldingsbestanden naar sociale media, FTP, lokale of externe volumes en netwerkservers, met optionele transcodering
Audiomixer
Geïntegreerde meerkanaals audiomixer met ondersteuning voor quad-channel audio, DSP's en 4x4x4 audio-ingangsrouting
Netwerkaudio
Native ondersteuning voor netwerkaudio-invoer en -uitvoer via NDI
Ingebedde audio wordt ondersteund voor alle NDI-invoer- en uitvoervideosignalen
Geïntegreerde ondersteuning voor het Dante-netwerkprotocol van Audinate (vereist apart verkrijgbare Dante Virtual Soundcard-licentie van Audinate)
Ondersteuning voor het AES67-protocol via compatibele WDM-audiostuurprogramma's (apart verkrijgbare licentie voor virtuele geluidskaart van derden vereist)
Ondersteuning voor brede mediabestandsindelingen
Importeer, bewaar en speel multimediabestanden af, met optionele transcodering, inclusief:

Video: AVI, DV, DVCPro, DVCProHD, FLV, F4V, H.263, H.264, MOV, MKV, MJPEG, MPEG, MP4, WMV, WebM en meer
Afbeelding: PSD, PNG, TGA, BMP, JPEG, JPEG-XR, JPEG2000, EXR, RAW, TIF, WebP en meer
Audio: AIFF, MP3, WAV en meer
Toezicht houden
Ondersteuning voor maximaal drie multiviewer-displays met configureerbare werkruimten en viewports
Signaalanalyse
Geïntegreerde golfvorm en vectorscoop, volledige veldsnelheid met digitale kalibratie, kleurvoorbeeld en ondersteuning voor ITU-R Rec. 709
NewTek Klein Configuratiescherm voor TriCaster TC1 Overzicht
Sluit het NewTek Small Control Panel voor TriCaster TC1 aan en schakel uw hele productie om. Het oppervlak zelf heeft 14 switcher-bronknoppen en 11 M / E-bronknoppen gerangschikt in 1,5 strepen. Meer geavanceerde besturing is mogelijk door gebruik te maken van de T-bar en de 3-assige joystick. Dit bedieningspaneel sluit je aan via USB, dus geen aparte voeding aanvoer is vereist.

Houd er rekening mee dat deze beschrijving mogelijk automatisch is vertaald. Neem contact met ons op voor meer informatie. De gegevens van deze rubrieksadvertentie zijn slechts indicatief. Exapro raadt aan om vóór een aankoop de gegevens bij de verkoper te controleren


Specificaties

-------------------
Gewerkte uren
Uur onder stroom
Staat Goed
Volgens lokale normen ---------
Toestand

Over deze verkoper

Type klant Dealer
Actief sinds 2022
Aanbiedingen online 69
Laatste Activiteit 10 juli 2024

Hier vindt u een selectie van vergelijkbare machines

Newtek TC1