Specificaties

-------------------
Gewerkte uren
Uur onder stroom
Staat beoordeeld
Volgens lokale normen ---------
Toestand

Beschrijving

Een veelzijdige en multifunctionele oven voor het perfect bakken van een breed scala aan producten. De Condo combineert de mogelijkheden van een grote ambachtelijke oven en grote mobiliteit met een klein werkoppervlak.

Belangrijkste kenmerken van het apparaat:

Consistent uitstekend bakresultaat: brood van uitstekende kwaliteit en smaak met een knapperige korst,
De verwarming in de bovenste en onderste zones wordt afzonderlijk geregeld voor elke ovenhaard voor de beste bakresultaten,
Snel opwarmproces,
Afzonderlijke regelsystemen en bevochtigingsapparaten voor elke bakkamer voor het gelijktijdig bakken van een breed scala aan producten,
Intense stoomtoevoer en perfecte korst dankzij de verzegelde, krachtige stoomgenerator,
Gegarandeerde bakresultaten dankzij de instelbare stoomafzuiging; de stoomklep wordt elektrisch geregeld,
De temperatuur in de bakkamer daalt niet, omdat de bevochtigingseenheid een aparte module is met een eigen verwarming,
Brood kan "brood gebakken in een steenoven" worden genoemd omdat de haarden bekleed zijn met stenen platen,
Goede verlichting van de bakkamer; de verlichtingselementen zijn gemakkelijk toegankelijk.

Technische gegevens
4 kamers voor 600x800 bakplaten, of 8 voor 400x600 bakplaten,
Stoomgenerator op elk niveau,
Afmetingen oven: 900x1210x1230 mm,
Rijskast voor 8 bakjes 400x600 mm,
Hoogte kamer: 170 mm.

Houd er rekening mee dat deze beschrijving mogelijk automatisch is vertaald. Neem contact met ons op voor meer informatie. De gegevens van deze rubrieksadvertentie zijn slechts indicatief. Exapro raadt aan om vóór een aankoop de gegevens bij de verkoper te controleren


Type klant Dealer
Actief sinds 2008
Aanbiedingen online 22
Laatste Activiteit 24 maart 2025

Beschrijving

Een veelzijdige en multifunctionele oven voor het perfect bakken van een breed scala aan producten. De Condo combineert de mogelijkheden van een grote ambachtelijke oven en grote mobiliteit met een klein werkoppervlak.

Belangrijkste kenmerken van het apparaat:

Consistent uitstekend bakresultaat: brood van uitstekende kwaliteit en smaak met een knapperige korst,
De verwarming in de bovenste en onderste zones wordt afzonderlijk geregeld voor elke ovenhaard voor de beste bakresultaten,
Snel opwarmproces,
Afzonderlijke regelsystemen en bevochtigingsapparaten voor elke bakkamer voor het gelijktijdig bakken van een breed scala aan producten,
Intense stoomtoevoer en perfecte korst dankzij de verzegelde, krachtige stoomgenerator,
Gegarandeerde bakresultaten dankzij de instelbare stoomafzuiging; de stoomklep wordt elektrisch geregeld,
De temperatuur in de bakkamer daalt niet, omdat de bevochtigingseenheid een aparte module is met een eigen verwarming,
Brood kan "brood gebakken in een steenoven" worden genoemd omdat de haarden bekleed zijn met stenen platen,
Goede verlichting van de bakkamer; de verlichtingselementen zijn gemakkelijk toegankelijk.

Technische gegevens
4 kamers voor 600x800 bakplaten, of 8 voor 400x600 bakplaten,
Stoomgenerator op elk niveau,
Afmetingen oven: 900x1210x1230 mm,
Rijskast voor 8 bakjes 400x600 mm,
Hoogte kamer: 170 mm.

Houd er rekening mee dat deze beschrijving mogelijk automatisch is vertaald. Neem contact met ons op voor meer informatie. De gegevens van deze rubrieksadvertentie zijn slechts indicatief. Exapro raadt aan om vóór een aankoop de gegevens bij de verkoper te controleren


Specificaties

-------------------
Gewerkte uren
Uur onder stroom
Staat beoordeeld
Volgens lokale normen ---------
Toestand

Over deze verkoper

Type klant Dealer
Actief sinds 2008
Aanbiedingen online 22
Laatste Activiteit 24 maart 2025

Hier vindt u een selectie van vergelijkbare machines

MIWE US CO0608 Roterende oven