Specificaties

-------------------
Gewerkte uren
Uur onder stroom
Staat zoals het is, waar het is
Volgens lokale normen ---------
Toestand

Beschrijving

Tomatenopbrengst:

Totale verdamping: 16.665 kg/uur
Geconcentreerd product bij 30°Brix: 3.335 kg/uur
Stoomverbruik: 6.600 kg/uur
Waterverbruik bij 20°C: 210 m³/uur
Geïnstalleerd vermogen: 281 kW
Werkcapaciteiten in fruit:
De Manzini MM500, met drievoudig effect, is theoretisch ontworpen om 10.000 kg mediterraan fruit per uur te verwerken. De installatie bestaat uit de volgende warmtewisselaars:

Eerste effect (geconcentreerd product, stoom in bedrijf).
Configuratie: 128 buizen van 32 mm, 4 meter lang
Oppervlakte: 52 m²
Theoretische werkomstandigheden: Stoom van 120°C, product van 75°C.
Tweede effect (halfgeconcentreerd product, stoom in dienst van het eerste effect)
Configuratie: 232 buizen van 32 mm, 5 meter lang
Oppervlakte: 116 m²
Theoretische werkomstandigheden: Stoom bij 75°C, product bij 65°C
Derde effect (Vers product, stoom in bedrijf vanaf het tweede effect)
Configuratie: 242 buizen van 32 mm, 5 meter lang
Oppervlakte: 121 m²
Theoretische werkomstandigheden: Stoom bij 65°C, product bij 55°C
Deze concentrator is ontworpen om het concentratieproces te optimaliseren, de verdampingsefficiëntie te maximaliseren en het verbruik van hulpbronnen te minimaliseren.

Merk Manzini
Model MM500

Houd er rekening mee dat deze beschrijving mogelijk automatisch is vertaald. Neem contact met ons op voor meer informatie. De gegevens van deze rubrieksadvertentie zijn slechts indicatief. Exapro raadt aan om vóór een aankoop de gegevens bij de verkoper te controleren


Type klant Dealer
Actief sinds 2013
Aanbiedingen online 27
Laatste Activiteit 16 april 2025

Beschrijving

Tomatenopbrengst:

Totale verdamping: 16.665 kg/uur
Geconcentreerd product bij 30°Brix: 3.335 kg/uur
Stoomverbruik: 6.600 kg/uur
Waterverbruik bij 20°C: 210 m³/uur
Geïnstalleerd vermogen: 281 kW
Werkcapaciteiten in fruit:
De Manzini MM500, met drievoudig effect, is theoretisch ontworpen om 10.000 kg mediterraan fruit per uur te verwerken. De installatie bestaat uit de volgende warmtewisselaars:

Eerste effect (geconcentreerd product, stoom in bedrijf).
Configuratie: 128 buizen van 32 mm, 4 meter lang
Oppervlakte: 52 m²
Theoretische werkomstandigheden: Stoom van 120°C, product van 75°C.
Tweede effect (halfgeconcentreerd product, stoom in dienst van het eerste effect)
Configuratie: 232 buizen van 32 mm, 5 meter lang
Oppervlakte: 116 m²
Theoretische werkomstandigheden: Stoom bij 75°C, product bij 65°C
Derde effect (Vers product, stoom in bedrijf vanaf het tweede effect)
Configuratie: 242 buizen van 32 mm, 5 meter lang
Oppervlakte: 121 m²
Theoretische werkomstandigheden: Stoom bij 65°C, product bij 55°C
Deze concentrator is ontworpen om het concentratieproces te optimaliseren, de verdampingsefficiëntie te maximaliseren en het verbruik van hulpbronnen te minimaliseren.

Merk Manzini
Model MM500

Houd er rekening mee dat deze beschrijving mogelijk automatisch is vertaald. Neem contact met ons op voor meer informatie. De gegevens van deze rubrieksadvertentie zijn slechts indicatief. Exapro raadt aan om vóór een aankoop de gegevens bij de verkoper te controleren


Specificaties

-------------------
Gewerkte uren
Uur onder stroom
Staat zoals het is, waar het is
Volgens lokale normen ---------
Toestand

Over deze verkoper

Type klant Dealer
Actief sinds 2013
Aanbiedingen online 27
Laatste Activiteit 16 april 2025

Hier vindt u een selectie van vergelijkbare machines

Fruit- en tomatenconcentrator Manzini MM500