Katzama Automatic tempering machine 20 kg Chocolade productiemachine Hete deal

Fabrikant Katzama
Model Automatic tempering machine 20 kg
Jaar 2022
Plaats Spanje ES
Categorie Chocolademachines
Product-ID P250111027
Taal

Specificaties

-------------------
Gewerkte uren
Uur onder stroom
Staat uitstekend
Volgens lokale normen ---------
Toestand in de maak

Beschrijving

KADZAMA professionele automatische tempereermachines met een tankvolume dat tot 20 kg chocolade kan bevatten. Dezelfde functionaliteit en hetzelfde ontwerp:

Betrouwbaar analoog besturingssysteem;
Hoge snelheid van chocolade oplossen;
Regeling van de chocoladetoevoer via handige volumetrische dispenser met pedaal;
Ingebouwd koelsysteem;
Compact;
Laagspanningsvibratietafel inbegrepen.
De machine is zo ontworpen dat de chocolade altijd in een voorgekristalliseerde (getempereerde) toestand circuleert in een lus. De chocoladetemperatuur in de tank is 45ºC. Het koelen gebeurt op een specifiek punt in de stroom binnenin de machine, waardoor een kiem ontstaat voor het tempereren. Bij het verlaten van de machine is de chocolade 31ºC. Overkristallisatie kan onder deze omstandigheden niet plaatsvinden en de chocolade blijft stabiel.

Een belangrijk kenmerk van onze automaten is de metalen vijzel, die in tegenstelling tot plastic vijzels veiliger is voor het maken van chocolade en geen extra smaken of geuren afgeeft. U hoeft de vijzel niet te verwijderen tijdens het diepreinigen van de machine om over te schakelen op een ander chocoladetype (bijvoorbeeld van puur naar wit).

Houd er rekening mee dat deze beschrijving mogelijk automatisch is vertaald. Neem contact met ons op voor meer informatie. De gegevens van deze rubrieksadvertentie zijn slechts indicatief. Exapro raadt aan om vóór een aankoop de gegevens bij de verkoper te controleren


Type klant Gebruiker - MKB
Actief sinds 2025
Aanbiedingen online 1
Laatste Activiteit 15 maart 2025

Beschrijving

KADZAMA professionele automatische tempereermachines met een tankvolume dat tot 20 kg chocolade kan bevatten. Dezelfde functionaliteit en hetzelfde ontwerp:

Betrouwbaar analoog besturingssysteem;
Hoge snelheid van chocolade oplossen;
Regeling van de chocoladetoevoer via handige volumetrische dispenser met pedaal;
Ingebouwd koelsysteem;
Compact;
Laagspanningsvibratietafel inbegrepen.
De machine is zo ontworpen dat de chocolade altijd in een voorgekristalliseerde (getempereerde) toestand circuleert in een lus. De chocoladetemperatuur in de tank is 45ºC. Het koelen gebeurt op een specifiek punt in de stroom binnenin de machine, waardoor een kiem ontstaat voor het tempereren. Bij het verlaten van de machine is de chocolade 31ºC. Overkristallisatie kan onder deze omstandigheden niet plaatsvinden en de chocolade blijft stabiel.

Een belangrijk kenmerk van onze automaten is de metalen vijzel, die in tegenstelling tot plastic vijzels veiliger is voor het maken van chocolade en geen extra smaken of geuren afgeeft. U hoeft de vijzel niet te verwijderen tijdens het diepreinigen van de machine om over te schakelen op een ander chocoladetype (bijvoorbeeld van puur naar wit).

Houd er rekening mee dat deze beschrijving mogelijk automatisch is vertaald. Neem contact met ons op voor meer informatie. De gegevens van deze rubrieksadvertentie zijn slechts indicatief. Exapro raadt aan om vóór een aankoop de gegevens bij de verkoper te controleren


Specificaties

-------------------
Gewerkte uren
Uur onder stroom
Staat uitstekend
Volgens lokale normen ---------
Toestand in de maak

Over deze verkoper

Type klant Gebruiker - MKB
Actief sinds 2025
Aanbiedingen online 1
Laatste Activiteit 15 maart 2025

Hier vindt u een selectie van vergelijkbare machines

Katzama Automatic tempering machine 20 kg Chocolade productiemachine