Hoe u gebruikte machines kunt kopen
met Exapro

Vind uw volgende machine

Waarom kopen bij Exapro

Vind net als meer dan 500.000 professionals de juiste tweedehands machine op de industriële marktplaats van Exapro

best price

Vind uw volgende machine tegen een eerlijke marktprijs

search

Zoek eenvoudig via de categorieën of zoekmachine

compliance

Naleving van verkopers voor een veilige aankoop

support

Geniet van persoonlijke assistentie van een toegewijde agent

visit

Organiseer een fysiek of virtueel bezoek en rond de aankoop af

Over Exapro

Exapro is een online marktplaats waar u een breed scala aan gebruikte industriële machines kunt vinden, van metaal- en houtbewerkingsapparatuur tot verpakkings- en drukmachines. Ons platform is ontworpen om u in contact te brengen met verkopers van over de hele wereld, waardoor u toegang krijgt tot een wereldwijd netwerk van machineleveranciers.

Bij Exapro begrijpen we dat het kopen van machines een complex en tijdrovend proces kan zijn. Daarom streven we ernaar om het zo eenvoudig en duidelijk mogelijk te maken. Ons platform biedt een gebruiksvriendelijke interface, krachtige zoekhulpmiddelen en een uitgebreide selectie machineoverzichten, zodat u snel het juiste materieel voor uw specifieke behoeften kunt vinden.

Wanneer u door onze lijsten bladert, vindt u gedetailleerde beschrijvingen, specificaties en foto's van elke machine, waardoor u alle informatie krijgt die u nodig heeft om een ​​weloverwogen beslissing te nemen. U kunt via het platform ook rechtstreeks contact opnemen met verkopers om vragen te stellen, aanvullende informatie op te vragen en over prijzen te onderhandelen.

Of u nu een kleine ondernemer bent die op zoek is naar een enkele machine of een groot industrieel bedrijf bent dat meerdere apparaten nodig heeft, Exapro heeft alles wat u nodig heeft om de juiste machines voor de juiste prijs te vinden. Dus waarom wachten? Blader vandaag nog door ons aanbod en vind de perfecte machine voor uw bedrijf!

Het feit dat we machines verkopen, betekent niet dat we machines zijn!

Hoe een machine te kopen

Blader door de website - Ga naar de Exapro-website en blader door de categorieën om de machines te vinden die u nodig heeft.

1

Filter de resultaten - Gebruik de filters om uw zoekopdracht te verfijnen en machines te vinden die aan uw specifieke eisen voldoen.

2

Bekijk de machinelijst - Klik op de machine waarin u geïnteresseerd bent om de volledige details te bekijken, inclusief de beschrijving, specificaties en foto's.

3

Neem contact op met de verkoper - Als u geïnteresseerd bent in een machine, klik dan op de knop "Contact opnemen met verkoper" om in contact te komen met de Exapro-agent die verantwoordelijk is voor de advertentie. U kunt vragen stellen, aanvullende informatie opvragen en over de prijs onderhandelen.

4

Doe een bod - Nadat u via uw Exapro-agent akkoord bent gegaan met de prijs en andere voorwaarden, wordt u in contact gebracht met de eigenaar.

5

Plan een bezoek - het is altijd het beste om de machine te bekijken voordat u een aankoop bevestigt. Organiseer een fysiek of virtueel bezoek.

6

Regel de betaling en levering - Zodra alle factuurgegevens zijn overeengekomen, kunt u de logistiek met de verkoper regelen.

7

Ontvangst en inspecteer de machine - Zodra de machine is afgeleverd, inspecteert u deze tijdens uw bezoek ter plaatse grondig om er zeker van te zijn dat deze aan uw verwachtingen voldoet. Als er problemen zijn, neem dan contact op met de verkoper en Exapro om deze op te lossen.

8

Enkele tips voor het kopen van gebruikte machines met Exapro

Gebruik alle beschikbare hulpmiddelen om de beste machine voor uw productiebehoeften te vinden.

Gebruik de zoekbalk

Dit is snel, efficiënt en slim. Typ gewoon een merk, model of type machine. Onze interne zoekmachine fluistert u enkele suggesties toe, gegroepeerd per categorie, fabrikant of model.

search

Blader door machines door categorieën

Als alternatief kunt u zich een weg banen door de categorieën machines en van de primaire naar de subcategorie springen. Controleer altijd of u zich in de voor uw behoefte meest relevante subcategorie bevindt (bijvoorbeeld Bewerkingscentrum 5-assig).

category

Gebruik onze zoekfuncties voor machines

We hebben geavanceerde en krachtige filtertools ontwikkeld waarmee u snel de machine kunt vinden waarnaar u op zoek was. U kunt machines filteren op:
- fabrikant
- locatie (continent of land)
- bouwjaar
- technische specificaties

filters

Kies uw taal, valuta en meetsysteem

Exapro is in vele talen vertaald. Kies de versie die het beste bij u past. Alle machine-aanbiedingen worden vertaald, hoewel sommige via een geautomatiseerd systeem gebeuren.

Ook heeft u de keuze uit vele valuta. Verkopers verwijzen voor de uitverkoop altijd naar hun valuta, maar u krijgt zelf een actueel idee van de prijs.

Schakel naar eigen inzicht tussen metrische en imperiale metingen.

language

Bekijk onze beste aanbiedingen in de sectie Hot deals of volg de laatst toegevoegde machines in de sectie Nieuwe aanbiedingen

Bent u op zoek naar de meest concurrerende prijzen? Altijd klaar voor een goede koopmogelijkheid? Bekijk de Hot deals-sectie waar we alleen machines hergroeperen tegen prijzen onder de markt.

En als u nieuwe binnenkomende aanbiedingen in de gaten houdt, kunt u altijd het menu Nieuwe aanbiedingen bezoeken.

hot deal

Bekijk onze veilingkalender

We vermelden ook veilingen van alle grote industriële veilinghuizen van waaruit u naar hun biedsystemen kunt gaan.

auctions

Gebruik de bestellijst om de resultaten van advertenties voor geclassificeerde machines te ordenen

U kunt lijsten met resultaten opnieuw rangschikken op basis van uw prioriteit:
- Relevantie
- Fabrikant
- Productjaar
- Prijs
- Datum toegevoegd

ordering

Maak een Exapro-account aan

Een account aanmaken is gratis en geeft u toegang tot verbeterde diensten. Vanuit uw klantaccount kunt u:
- stel uw valuta, taal en meetsysteem in
- beheer uw nieuwsbrieven
- neem contact op met uw Exapro-agent
- informeer naar machines zonder dat u uw contactgegevens hoeft in te vullen
- vraag om een ​​nalevingscontrole voor een effectievere bemiddeling met de verkoper
- voeg een machine toe die u in de toekomst mogelijk moet verkopen.

Vergeet niet dat u bij het aanmaken van uw account zoveel mogelijk informatie in uw profiel invult. Dit zal ons helpen uw ervaring met Exapro te verbeteren en het vertrouwen dat de verkoper in uw verzoek zal hebben te vergroten.

account

Stel vragen aan verkopers

Kies zorgvuldig in welke machines u geïnteresseerd zou kunnen zijn en stel uw vragen. U krijgt onmiddellijk antwoord van ons team en u ontvangt zo snel mogelijk een nauwkeuriger antwoord van de verkopers.

Om u van alle informatie te voorzien die u nodig heeft voor een snelle beslissing, kunt u al uw technische en verkoopvragen in uw aanvraag stellen. Wij kunnen u dan vanaf het begin de antwoorden geven.

ask

Maak je geen zorgen over de betrouwbaarheid van een verkoper

Bij Exapro brengen we u alleen in contact met verkopers voor wie we een nalevingscontrole hebben ondergaan. Dit beschermt u tegen oplichting en onbetrouwbare verkopers. Ook krijg je een bezoek aan de machine om er zeker van te zijn dat alles technisch in orde is. Er wordt immers gebruikt en gebruikt.

verified

Organiseer altijd een bezoek, zowel virtueel als fysiek

Zodra alles is bevestigd en ingesteld, brengt uw Exapro-agent u in contact met de eigenaar van de machine. Je moet een bezoek plannen. Met applicaties als Whatsapp of Google Meet kun je een bezoek op afstand organiseren. Het beste is natuurlijk om een ​​rit ter plaatse te plannen, zodat u de tijd kunt nemen om de machine in detail te controleren en een beter beeld krijgt van de benodigde logistiek.

Bij Exapro adviseren wij altijd om een ​​machine dubbel te controleren voordat u een aankoop bevestigt.

visit

Zorg ervoor dat u precies weet wat er bij de machine wordt geleverd

U heeft direct contact met de verkoper. Zorg ervoor dat u altijd een duidelijk beeld heeft van wat er bij de machine wordt geleverd, welke hulp u van de verkoper kunt verwachten en hoe u het afgesproken logistieke deel (demontage, inpakken, laden, verzenden, lossen, uitpakken, monteren en starten) kunt organiseren.

Ook alle financiële en eventuele garantieaspecten dient u rechtstreeks met de verkoper af te spreken.

responsive

Getuigenissen van klanten: beoordelingen en feedback van onze gebruikers

Ons team staat klaar om u te helpen bij het aanschaffen van de juiste machine

Uw vragen worden behandeld door een van onze 22 teamleden. Wij spreken maar liefst 12 talen en hebben ruim 20 jaar ervaring in de handel in machines.

user

Baris

Area Manager - Turkey

user

Darya

HR/Office manager

user

Gabriel

Sales Supervisor

user

Hana

Campaign Manager

user

Ilya

Area Manager - Poland

user

Jan

ExaSaas Assistant

user

Jérémie

Area Manager - Germany

user

Loick

Area Manager - France

user

Maciej

CDO

user

Maxime

COO

user

Nikola

HR assistant

user

Raphael

Area Manager - France

user

Robin

Head of Digital

user

Santi

Area Manager - Italy

user

Soulayma

Campaign Manager

user

Thomas

CEO