Bij Exapro bieden we een brede selectie van gebruikte backhoe loaders, essentieel voor diverse bouw- en mijnbouwtaken. Deze veelzijdige machines combineren de capaciteiten van een lader en een graafmachine en bieden ongeëvenaarde bruikbaarheid op bouwterreinen. Ze zijn ideaal voor graven, graven van sleuven, opvullen en materiaaltransport, waardoor ze van onschatbare waarde zijn in de bouw, landbouw en landschapsarchitectuur.

Onze graaflaadcombinaties variëren in prijs van €20.000 voor standaardmodellen tot €100.000 voor geavanceerde, hoge-capaciteitseenheden van topmerken zoals Caterpillar, JCB, John Deere en Case. Elke machine heeft zijn eigen unieke kenmerken, zoals graafdiepte, ladercapaciteit, motorvermogen en compatibiliteit van uitrustingsstukken, zodat aan uw specifieke operationele behoeften wordt voldaan.

Bij het kiezen van een graaflaadcombinatie moet u rekening houden met belangrijke factoren zoals hydraulisch vermogen, manoeuvreerbaarheid en de veelzijdigheid van de aanbouwdelen. Deze elementen bepalen de efficiëntie en het aanpassingsvermogen van de machine voor verschillende taken, van zware graafwerkzaamheden tot precieze tuinaanleg.

Investeren in onze gebruikte graaflaadcombinaties biedt niet alleen toegang tot eersteklas machines tegen lagere kosten, maar bevordert ook duurzame praktijken door de levensduur van hoogwaardige apparatuur te verlengen. Vertrouw op Exapro's toewijding aan een uitstekende klantenservice en vind de perfecte graaflaadmachine om de productiviteit en efficiëntie van uw project te verbeteren.

Bekijk vandaag nog Exapro’s aanbiedingen om betrouwbare graaflaadcombinaties te vinden die uitstekende prestaties en waarde leveren voor uw bouw- en mijnbouwbehoeften.

Hidromek HMK62SS

Jaar: 2020

Merk: HIDROMEK Bouwjaar: 2020 Model: HMK62SS Uren** : 430 Uren** : 430 Gewicht: 3875 kg

Komatsu WB 97 R Graaflaadmachine Lage werktijden

Jaar: 1996

Komatsu WB 97 R wiellader - Jaar 1996 CE - Bedrijfsuren ca. 5.800 - Vermogen Kw. 70 - Gewicht Kg. 8.140 - Max. massa Kg. 9.500 - Hefhoogte m. 4,20 - Hefvermogen T. 4 - Inclusief n.2 Bakken en vorken Volledig functioneel, met alle CE-certificaten

JCB 3CX

Jaar: 2006

Merk: JCB Bouwjaar: 2006 Model: 3CX Uren** : 11000 Uren** : 11000 Gewicht: 8000 kg
Inleiding tot graaflaadcombinaties

Dieplepels zijn een veelzijdig en essentieel type machine in de bouw en mijnbouw. Dieplepelladers staan bekend om hun multifunctionaliteit en combineren de mogelijkheden van een trekker, een lader en een dieplepel in één compacte machine. Dit hybride karakter maakt ze onmisbaar op werkterreinen waar gegraven, gegraven, aangevuld en materiaal verplaatst moet worden. Inzicht in de nuances van graaflaadcombinaties kan het besluitvormingsproces bij de aankoop van deze machines aanzienlijk verbeteren, zodat kopers modellen kiezen die het beste voldoen aan hun operationele behoeften. Exapro biedt een uitgebreid aanbod van gebruikte graaflaadcombinaties, een uitstekende bron voor wie machines van hoge kwaliteit tegen concurrerende prijzen wil kopen.

Kernonderdelen en functionaliteit

Trekker

De trekkerbasis zorgt voor mobiliteit en dient als ruggengraat van de machine. Hij is meestal voorzien van grote, robuuste banden die ontworpen zijn om verschillende terreinen te doorkruisen. De motor in de trekker is de krachtbron en drijft zowel de lader als de dieplepel aan. Bij de beoordeling van een graaflaadmachine zijn de pk's van de motor, de brandstofefficiëntie en de algehele duurzaamheid kritieke factoren. De lijsten van Exapro bieden gedetailleerde specificaties over deze aspecten, zodat kopers weloverwogen beslissingen kunnen nemen.

lader

De laderbak, die aan de voorkant van de machine is bevestigd, wordt gebruikt voor het opheffen, verplaatsen en laden van materialen zoals vuil, grind en puin. De lader kan ook worden uitgerust met verschillende hulpstukken zoals palletvorken of grijpers, waardoor hij nog veelzijdiger wordt. Kopers moeten rekening houden met de capaciteit van de lader, de hefhoogte en het assortiment beschikbare aanbouwdelen om er zeker van te zijn dat de lader voldoet aan hun projectvereisten. Op Exapro kun je machines filteren op deze kenmerken om de perfecte match voor jouw behoeften te vinden.

Dieplepel

De dieplepel bevindt zich aan de achterkant van de machine en is een krachtig graafwerktuig dat is ontworpen voor het graven van sleuven, gaten en funderingen. Hij kan ook andere taken uitvoeren, zoals asfalt opbreken en bestraten. Belangrijke overwegingen voor de dieplepel zijn de graafdiepte, het bereik en de kracht die hij kan uitoefenen. Sommige modellen hebben uitschuifbare dompelaars, die extra bereik kunnen bieden wanneer dat nodig is. Exapro biedt een gedetailleerd overzicht van deze specificaties voor elke machine in de lijst, zodat het gemakkelijker wordt om verschillende modellen te vergelijken.

Factoren waarmee rekening moet worden gehouden bij de aanschaf van een graaflaadmachine

Kracht en prestaties

De pk's en het koppel van de motor’s zijn de belangrijkste indicatoren van de prestaties van een graaflaadmachine’s. Hogere pk's betekenen over het algemeen meer vermogen en betere prestaties. Een hoger vermogen betekent over het algemeen een krachtiger graaf- en hefvermogen. Het is echter essentieel om een evenwicht te vinden tussen de behoefte aan vermogen en brandstofefficiëntie, vooral voor projecten met een lange looptijd. Het platform van Exapro&rsquo omvat machines met verschillende vermogens, zodat kopers opties kunnen vinden die aansluiten bij hun specifieke vereisten.

Grootte en gewicht

Dieplepels zijn er in verschillende maten en gewichten, wat hun wendbaarheid en geschiktheid voor verschillende taken beïnvloedt. Compacte modellen zijn ideaal voor stedelijke bouwplaatsen met beperkte ruimte, terwijl grotere modellen beter geschikt zijn voor uitgebreide mijnbouwwerkzaamheden of grootschalige bouwprojecten. Met de filteropties van Exapro&rsquo kunt u graaflaadcombinaties zoeken op grootte en gewicht, zodat u de juiste machine kunt vinden voor de beperkingen van uw werkterrein.

Aanbouwdelen en veelzijdigheid

Eén van de belangrijkste voordelen van graaflaadcombinaties is dat ze geschikt zijn voor diverse aanbouwdelen. Kopers moeten rekening houden met het aantal beschikbare aanbouwdelen en het gemak waarmee ze kunnen worden uitgewisseld. Veel voorkomende aanbouwdelen zijn hydraulische hamers, grondboren en verdichters, die elk de functionaliteit van de machine uitbreiden. Op Exapro vindt u gedetailleerde lijsten met informatie over compatibele aanbouwdelen, zodat u een machine kunt kiezen met de veelzijdigheid die u nodig hebt.

Hydraulisch systeem

De efficiëntie en kracht van het hydraulisch systeem hebben een directe invloed op de prestaties van de graaflaadmachine’s. Een robuust hydraulisch systeem zorgt voor een soepele werking van de machine. Een robuust hydraulisch systeem zorgt voor een soepele werking van de lader en dieplepel, waardoor een nauwkeurige bediening en efficiënte taakuitvoering mogelijk zijn. Kopers moeten op zoek gaan naar machines met betrouwbare hydraulische systemen met een hoge capaciteit en rekening houden met het onderhoudsgemak en de beschikbaarheid van onderdelen. Het platform van Exapro&rsquo biedt inzicht in de hydraulische systemen van machines op de lijst, waardoor het gemakkelijker wordt om hun prestaties te beoordelen.

Besturingscomfort en technologie

Moderne graaflaadcombinaties zijn vaak uitgerust met geavanceerde technologie en functies om het comfort en de productiviteit van de machinist te verbeteren. Ergonomische stoelen, intuïtieve bedieningsindelingen en klimaatregeling zijn essentieel voor het verminderen van vermoeidheid bij de machinist tijdens lange diensten. Daarnaast kunnen geavanceerde functies zoals GPS, telematica en geautomatiseerde functies de efficiëntie en nauwkeurigheid op het werkterrein aanzienlijk verbeteren. De gedetailleerde lijsten van Exapro&rsquo bevatten vaak informatie over deze geavanceerde functies, zodat kopers machines kunnen kiezen die het comfort van de bestuurder en de efficiëntie maximaliseren.

Goede merken en modellen

Verschillende gerenommeerde merken domineren de markt voor graaflaadcombinaties, elk met unieke kenmerken en voordelen. Exapro heeft aanbiedingen van deze topmerken, zodat u verzekerd bent van toegang tot hoogwaardige, betrouwbare machines:

    • Caterpillar (Cat): Cat graaflaadcombinaties zoals de 420F2 en 430F2 staan bekend om hun duurzaamheid en hoge prestaties. Ze bieden robuuste motoren, geavanceerde hydraulische systemen en een breed scala aan aanbouwdelen.

    • John Deere: John Deere modellen, zoals de 310L en 410L, staan bekend om hun betrouwbaarheid en gebruiksgemak en bieden uitstekende graaf- en hefcapaciteiten, naast functies die zijn ontworpen voor comfort voor de bestuurder en productiviteit.

John Deere: Deze modellen staan bekend om hun betrouwbaarheid en gebruiksgemak.

  • JCB: Als pioniers in de graaflaadmachine-industrie biedt JCB veelzijdige modellen zoals de 3CX en 4CX, die bekend staan om hun efficiëntie en geavanceerde technologie-integratie, waaronder het JCB LiveLink telematicasysteem.

 

JCB: Een van de meest veelzijdige modellen van JCB is de 3CX en 4CX.

  • Case: Case graaflaadcombinaties, zoals de 580N en 590 Super N, worden geroemd om hun krachtige prestaties en duurzaamheid, waardoor ze geschikt zijn voor een verscheidenheid aan veeleisende taken in de bouw en mijnbouw.

 

</li

Prijzen van gebruikte graaflaadcombinaties

De kosten van gebruikte graaflaadcombinaties variëren sterk op basis van factoren zoals leeftijd, staat, merk en specifieke kenmerken. Over het algemeen kunnen gebruikte graaflaadcombinaties variëren van $20.000 tot $100.000. Bijvoorbeeld, een goed onderhouden, relatief nieuwe Cat 420F2 kan een prijs hebben van rond de $ 60.000 tot $ 80.000, terwijl een oudere John Deere 310G verkrijgbaar kan zijn voor $ 20.000 tot $ 30.000. Exapro’s marktplaats stelt kopers in staat om prijzen te vergelijken voor een breed scala aan aanbiedingen, wat transparantie biedt en helpt om de beste deals te vinden.

Conclusie

Dieplepels zijn cruciaal in de bouw en mijnbouw vanwege hun veelzijdigheid en efficiëntie. Door de belangrijkste onderdelen, functionaliteit en kritieke factoren te begrijpen waarmee rekening moet worden gehouden bij de aankoop, kunnen kopers weloverwogen beslissingen nemen die aansluiten bij hun projectvereisten. Met toonaangevende merken die een reeks modellen aanbieden, is er een graaflaadmachine die geschikt is voor vrijwel elke operationele behoefte, zodat projecten efficiënt en effectief kunnen worden afgerond. Of je nu kiest voor een nieuwe of gebruikte machine, Exapro biedt een uitgebreid platform voor het vinden van graaflaadcombinaties van hoge kwaliteit, met gedetailleerde informatie en concurrerende prijzen om kopers te helpen de beste machine voor hun behoeften te selecteren.