Enveloppeninvoegers, -ensluiters en -vullers die beschikbaar zijn op Exapro zijn van cruciaal belang voor sectoren als direct mailmarketing, facturering en onderwijs, en helpen bij de efficiënte verwerking van grote postvolumes . Gerenommeerde fabrikanten zoals Pitney Bowes, Kern en Quadient (voorheen Neopost) zijn vaak aanwezig en bieden betrouwbare en krachtige machines. Deze machines, die voornamelijk tussen €13.000 en €84.000 variëren, zijn geschikt voor diverse envelopformaten en materialen, met meerdere invoegstations en geavanceerde programmeerbaarheid voor op maat gemaakte taken. De veelzijdigheid bij het verwerken van verschillende envelopformaten en de mogelijkheid om meerdere documenten in te voegen, maakt ze aanpasbaar aan verschillende industriële behoeften. Kopers van Exapro kunnen zich verdiepen in een verscheidenheid aan opties, rekening houdend met factoren als capaciteit, snelheid, machineconditie, merkreputatie en extra functies om aan specifieke operationele vereisten te voldoen. Verkopers kunnen machineparameters en gebruiksgebieden nauwkeurig vermelden om relevante kopers aan te trekken. Exapro vereenvoudigt het koop- en verkoopproces, waardoor het een uitstekende marktplaats is voor het beveiligen van envelopverwerkingsmachines die aansluiten bij professionele behoeften en budgettaire overwegingen. Het transparante platform zorgt voor goed geïnformeerde beslissingen, waardoor de gebruikerservaring bij de aanschaf van industriële machines wordt verbeterd.
Bell And Howell Sorter Envelopinvoeger

Jaar: 2015

Echt mooie sorteerder van Bell en Howell, nieuwprijs was 600.000 plus, koop dit voor een fractie van die prijs, klaar om te verhuizen en te installeren Specificaties Fabrikant Bell en Howell Model Sorteerder Jaar 2015 Conditie: gebruikt


Boewe Compact 207

Jaar: 2000

Max. papier lengte 162 cm
Max. eenheden/min 120 /min
Max. papier breedte 229 cm

Boewe Turbo22 155/4

Jaar: 2006

Boewe Turbo22 155/4 Enveloppeninvoeger, encloser, fulfilment 2-kanaals continu-systeem Snelheid: tot 22.000 cycli/u Lezen: streepjescode Modules: 2 messen BÖWE 310 (pinfed), 4 behuizingsstations, transportband Software: Bicos 2005 incl. ANV/DBDI

Gebruikte Buhrs BB600 Envelop inserter

Jaar: 2004

Staat: zeer goed! Machine is schoongemaakt en alle benodigde onderdelen zijn vervangen.

Buhrs BB600-06

Jaar: 2003

Max. papier lengte 25 cm
Max. eenheden/min 233 /min
Max. papier breedte 17.6 cm

Buhrs BB300-6 10K

Jaar: 2009

Max. papier lengte 22.9 cm
Max. eenheden/min 166 /min
Max. papier breedte 32.4 cm

Buhrs BB600-06

Jaar: 2008

Max. eenheden/min 230 /min

Buhrs BB700-6 14K

Jaar: 2008

Max. papier lengte 25.7 cm
Max. eenheden/min 233 /min
Max. papier breedte 36.4 cm

Buhrs BB700-4 14K Basis

Jaar: 2008

Max. papier lengte 35.3 cm
Max. eenheden/min 230 /min
Max. papier breedte 25 cm

Buhrs BB300-08

Jaar: 2006

Max. papier lengte 25 cm
Max. eenheden/min 133 /min
Max. papier breedte 35.3 cm

Buhrs BB600-06 L

Jaar: 2006

Max. papier lengte 18.2 cm
Max. eenheden/min 233 /min
Max. papier breedte 25.7 cm

Buhrs MTR

Jaar: 1995

Max. eenheden/min 300 /min

Buhrs BB700 14K

Jaar: 2006

Max. papier lengte 25 cm
Max. eenheden/min 233 /min
Max. papier breedte 35.3 cm

Buhrs BB300-06

Jaar: 2006

Max. papier lengte 25 cm
Max. eenheden/min 133 /min
Max. papier breedte 35.3 cm

Böwe Turbo Premium 154/2-91

Jaar: 2009

Max. eenheden/min 366 /min

Böwe Vario 254/2

Jaar: 2013

Max. papier lengte 16.2 cm
Max. eenheden/min 136 /min
Max. papier breedte 22.9 cm


Enveloppeninvoegers, insluiters en Fulfillers op Exapro: industriële machines voor verbeterde afdrukbewerkingen

Voor talloze professionals in de grafische sector is het onderhouden van hoogwaardige en efficiënte machines niet alleen een noodzaak, het is ook een reddingslijn. Naarmate de productiebehoeften groeien, evolueren en diversifiëren, is er een groeiende vraag naar ultramoderne apparatuur waarmee bedrijven voorop kunnen blijven lopen en met precisie en snelheid aan de eisen van klanten kunnen voldoen. Een dergelijke categorie machines die een cruciale rol speelt in dit ecosysteem zijn de enveloppeninvoegers, insluiters en fulfilmenters.

Inzicht in enveloppeninvoegers, insluiters en Fulfillers

De kern van veel printactiviteiten, vooral die voor grootschalige mailingcampagnes, marketingprojecten of ingewikkelde documentatie, is de behoefte aan enveloppeninvoegers, insluiters en uitvoerders.

Enveloppeninvoegmachines: dit zijn machines die speciaal zijn ontworpen om automatisch documenten, brochures of ander plat materiaal in enveloppen te plaatsen. Ze kunnen variëren van eenvoudige desktopmodellen, geschikt voor kleine operaties, tot productiemachines met grote volumes die tienduizenden enveloppen in een uur kunnen verwerken.

Enveloppenensluiters: deze zijn vooral gericht op het sluiten van de enveloppen nadat de inhoud is ingevoegd. Zij zorgen ervoor dat de inhoud beschermd en vertrouwelijk blijft, waardoor deze klaar is voor levering.

Envelopes Fulfillers: deze systemen zijn een uitgebreidere oplossing en combineren vaak de kenmerken van zowel invoeg- als insluiters, samen met extra mogelijkheden zoals sorteren, stempelen en adresseren.

Waarom kiezen voor Exapro voor uw machinebehoeften?

Exapro is een onderscheidende marktplaats voor gebruikte industriële machines, een platform waar professionals van over de hele wereld het beste op het gebied van machines komen vinden, waaronder hoogwaardige envelopgerelateerde printapparatuur.

Voor kopers biedt Exapro het voordeel dat ze toegang hebben tot een enorme voorraad machines, die vaak apparatuur van topfabrikanten en merken omvat. Deze ruime keuze zorgt ervoor dat bedrijven, ongeacht hun omvang of specifieke behoeften, de perfecte machine kunnen vinden die bij hun activiteiten past. Omdat de machines tweedehands zijn, kost deze bovendien vaak een fractie van de kosten van gloednieuwe modellen, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit of functionaliteit. Ons platform biedt een breed prijsspectrum, gelegen tussen €13.000 en €84.000. Dit assortiment weerspiegelt de diversiteit aan machinemodellen, functionaliteiten, capaciteiten en merken die beschikbaar zijn op het platform.

Voor verkopers betekent het aanbieden van hun machines op Exapro dat ze een wereldwijd publiek van potentiële kopers aanboren, waardoor het gemakkelijker wordt om de juiste klant voor hun apparatuur te vinden. Met het naadloze aanbiedings- en verkoopproces van Exapro, gekoppeld aan de vertrouwde reputatie in de branche, kunnen verkopers verzekerd zijn van een soepele transactie-ervaring.

Het proces van kopen of verkopen op Exapro is gemakkelijk en transparant gemaakt. Het platform zorgt ervoor dat alle vermelde machines een verificatieproces ondergaan, wat een extra laag vertrouwen toevoegt voor alle betrokken partijen. Met de hulp van Exapro kunnen zowel kopers als verkopers zich concentreren op wat er echt toe doet: het verbeteren van hun activiteiten en het bereiken van hun zakelijke doelstellingen.

Voor professionals in de grafische sector die hun activiteiten willen upgraden, diversifiëren of stroomlijnen, bieden de op Exapro aanwezige enveloppenvullers, insluiters en fulfilmenters een robuuste oplossing. Door voor Exapro te kiezen, selecteert u niet alleen een machine; je investeert in een erfenis van uitmuntendheid, efficiëntie en bedrijfsgroei.

 

Belangrijkste voordelen van enveloppenvullers, enclosers en Fulfillers

Enveloppeninvoegers, insluiters en uitvoerders spelen een essentiële rol in verschillende bedrijven, vooral in bedrijven die betrokken zijn bij grootschalige postoperaties of gedetailleerde documentatieprocessen. Deze machines stroomlijnen en automatiseren taken die anders arbeidsintensief en tijdrovend zouden zijn. Dit zijn de belangrijkste voordelen van enveloppeninvoegers, enclosers en fulfilmenters:

Efficiëntie en snelheid: deze machines kunnen grote hoeveelheden enveloppen verwerken in aanzienlijk minder tijd vergeleken met handmatig inbrengen of sluiten. Deze verhoogde efficiëntie vertaalt zich in een snellere voltooiing van projecten en de mogelijkheid om grotere hoeveelheden mailings te verwerken.

Consistentie: geautomatiseerde machines zorgen ervoor dat elke envelop consistent wordt gevuld, verzegeld en verwerkt. Deze uniformiteit is cruciaal voor het behouden van een professionele uitstraling en het correct insluiten van alle documenten of materialen.

Kostenbesparingen: op de lange termijn kan investeren in dergelijke machines tot aanzienlijke kostenbesparingen leiden. Door deze taken te automatiseren kunnen bedrijven de behoefte aan handarbeid en de daarmee gepaard gaande kosten verminderen. Bovendien kunnen snellere verwerkingstijden leiden tot lagere overwerkkosten en een hogere output.

Reductie van menselijke fouten: Handmatige invoeg- en sluitprocessen van enveloppen zijn gevoelig voor fouten zoals onjuiste uitlijning, gemiste invoegingen of onjuist verzegelde enveloppen. Geautomatiseerde machines minimaliseren deze fouten en zorgen voor nauwkeurigere en betrouwbaardere resultaten.

Veelzijdigheid: veel moderne machines bieden veelzijdige functies, zoals de mogelijkheid om verschillende envelopformaten te verwerken of meerdere documenten in één envelop te plaatsen. Dankzij dit aanpassingsvermogen kunnen bedrijven aan verschillende projecten voldoen zonder dat ze meerdere machines nodig hebben.

Verbeterde aanpassing: sommige geavanceerde modellen van deze machines kunnen worden geprogrammeerd voor aangepaste taken, zoals het toevoegen van specifieke bijlagen aan gerichte mailings of zelfs het afdrukken van adressen. Met deze functionaliteit kunnen bedrijven hun mailings afstemmen op specifieke doelgroepen.

Ruimtebesparing: door de functies van insteken, omsluiten en vervullen in één machine te combineren, kunnen bedrijven waardevolle vloerruimte besparen in vergelijking met het hebben van afzonderlijke apparaten voor elke taak.

Veiligheid: Geautomatiseerde machines zijn ontworpen met het oog op veiligheid. Functies zoals storingsdetectie en automatische uitschakeling kunnen potentiële ongelukken voorkomen, waardoor een veiligere werkplek wordt gegarandeerd.

Verhoogde productiviteit: met snellere doorlooptijden en de mogelijkheid om met minimaal toezicht te werken, kunnen bedrijven meer projecten of klanten aannemen, wat leidt tot grotere omzetkansen.

Enveloppeninvoegers, ensluiters en fulfilmenters bieden een groot aantal voordelen, van verhoogde efficiëntie en kostenbesparingen tot verbeterde aanpassingen en veiligheid. Investeren in dergelijke machines kan de mailing- en documentatieprocessen van een bedrijf aanzienlijk verbeteren, wat leidt tot verbeterde productiviteit en klanttevredenheid.

 

Belangrijkste machineparameters van enveloppenvullers, enclosers en Fulfillers

Bij het kopen of verkopen van enveloppeninvoegers, insluiters en fulfilmentsystemen op een marktplaats als Exapro is het van cruciaal belang om rekening te houden met specifieke machineparameters om ervoor te zorgen dat de apparatuur aansluit bij de behoeften van het bedrijf of de verwachtingen van potentiële kopers. Dit zijn de belangrijkste machineparameters waarmee u rekening moet houden:

Capaciteit/snelheid: dit verwijst naar het aantal enveloppen dat de machine binnen een bepaald tijdsbestek kan verwerken, meestal uitgedrukt in enveloppen per uur (bijvoorbeeld 10.000 enveloppen/uur). Deze parameter is cruciaal voor het begrijpen van het volume dat de machine aankan.

Compatibiliteit met envelopformaten: Machines variëren in de formaten enveloppen die ze kunnen verwerken. Zorg ervoor dat de machine geschikt is voor de verschillende envelopformaten die u nodig heeft, van kleine standaardformaten tot grotere formaten.

Aantal invoegstations: dit geeft aan hoeveel verschillende invoegingen (bijvoorbeeld brochures, brieven, antwoordenveloppen) de machine in één cyclus kan verwerken. Een machine met meerdere invoegstations maakt complexere mailings mogelijk.

Materiaalflexibiliteit: sommige machines kunnen een breder scala aan materialen verwerken, van dikke brochures tot dunne folders. Het is essentieel om te weten in hoeverre de machine diverse materialen kan verwerken.

Verzegelingsmechanisme: begrijp het type verzegelingsmethode dat de machine gebruikt (bijvoorbeeld bevochtigen en verzegelen, zelfsluitende enveloppen) en de efficiëntie en betrouwbaarheid ervan.

Software & Programmeerbaarheid: Geavanceerde machines kunnen worden geleverd met software-integraties die aangepaste programmering, gegevensbeheer en andere geavanceerde functies mogelijk maken.

Voetafdruk/grootte: afhankelijk van uw werkruimte moet u de afmetingen van de machine kennen om ervoor te zorgen dat deze comfortabel en efficiënt in de beschikbare ruimte past.

Stroomvereisten: Controleer het stroomverbruik van de machine en eventuele specifieke elektrische vereisten. Dit garandeert compatibiliteit met de elektrische infrastructuur van uw instelling.

Veiligheidsvoorzieningen: controleer op veiligheidsmechanismen, zoals noodstops, jamdetectie en beschermkappen, vooral als de machine op hoge snelheid werkt.

Extra functies: Sommige machines bieden extra functies, zoals inline stempelen, adresafdrukken of het lezen van streepjescodes. Afhankelijk van uw activiteiten kunnen deze nuttig zijn.

Beschikbaarheid van reserveonderdelen: Zorg er vooral voor oudere modellen voor dat reserveonderdelen direct op de markt verkrijgbaar zijn. Dit vergemakkelijkt eventuele onderhouds- en reparatiebehoeften.

Garantie & Ondersteuning: Hoewel gebruikte machines mogelijk geen fabrieksgarantie hebben, bieden sommige verkopers mogelijk kortetermijngaranties of ondersteuningsdiensten.

Bij het aanbieden of overwegen van een machine op een platform als Exapro kan gedetailleerde en nauwkeurige informatie over deze parameters het koop- of verkoopproces stroomlijnen, zodat beide partijen goed geïnformeerd zijn en zelfverzekerde beslissingen kunnen nemen.

 

Toepassingsgebied

In de context van het kopen en verkopen op een platform als Exapro is het kennen van het gebruiksgebied essentieel voor potentiële kopers om ervoor te zorgen dat een bepaalde machine aan hun operationele behoeften voldoet en voor verkopers om hun apparatuur nauwkeurig aan de juiste doelgroep aan te bieden. Dit zijn de belangrijkste toepassingsgebieden van Envelopes Inserters, Enclosers en Fulfillers:

Direct Mail & Marketingcampagnes: Een van de meest prominente gebruikers van deze machines zijn bedrijven die zich bezighouden met direct mail-marketing. Deze machines stroomlijnen het proces van het verzenden van massamailings, of het nu gaat om promotieflyers, kortingsbonnen of gepersonaliseerde brieven.

Facturering & Afschriftverwerking: Financiële instellingen, nutsbedrijven en andere dienstverleners gebruiken deze machines voor het verzenden van maandelijkse afschriften, facturen en meldingen naar hun klanten.

Fondsenwerving & Goede doelen: Goede doelen en non-profitorganisaties sturen vaak nieuwsbrieven, donatieverzoeken en updates naar hun supporters. Deze machines zorgen voor een efficiënte en tijdige verwerking van dergelijke mailings.

Abonnementservices: Of het nu gaat om een ​​tijdschriftabonnement, maandelijkse productmonsters of een andere op abonnementen gebaseerde service, deze machines kunnen ervoor zorgen dat materiaal tijdig naar abonnees wordt verzonden.

E-commerce en Catalogi: E-commercebedrijven en traditionele detailhandelaren sturen vaak productcatalogi, promotie-aanbiedingen en ander materiaal naar hun klanten. Deze machines helpen bij de efficiënte verwerking van dergelijke grootschalige mailings.

Onderwijsinstellingen: Scholen, hogescholen en universiteiten kunnen deze machines gebruiken om toelatingsbrieven, updates, alumnicommunicatie en andere institutionele mailings te verzenden.

Verzekeringen & Gezondheidszorg: Verzekeringsmaatschappijen verzenden polisdocumenten, claimformulieren en andere communicatie, terwijl zorginstellingen medische rapporten, afspraakherinneringen en gezondheidsupdates kunnen sturen.

Afdrukken & Uitgeverijen: deze bedrijven, die zich vaak bezighouden met grootschalige drukactiviteiten, hebben mogelijk behoefte aan dergelijke machines om hun gedrukte materialen, boeken en andere publicaties te verzenden.

Ticketing & Evenementenbeheer: Bedrijven in de evenementenbeheersector kunnen deze machines gebruiken voor het versturen van evenemententickets, passen en informatiebrochures.

Door bij het aanbieden van een machine op Exapro het toepassingsgebied te specificeren, kunnen verkopers de juiste kopers aantrekken die in deze sectoren actief zijn. Omgekeerd kunnen kopers hun zoekopdracht verfijnen op basis van hun specifieke sectorbehoeften, zodat ze kunnen investeren in machines die aansluiten bij hun operationele vereisten.

 

Belangrijkste fabrikanten van enveloppeninvoegmachines, enclosers en Fulfillers 

Er zijn verschillende gerenommeerde fabrikanten van enveloppeninvoegers, enclosers en fulfilmenters. Als u op een marktplaats als Exapro surft, kunt u machines tegenkomen van enkele van de prominente:

Pitney Bowes: Pitney Bowes, een bekende naam in de post- en documentbeheerindustrie, produceert een reeks envelopinvoegmachines en aanverwante apparatuur die geschikt zijn voor verschillende bedrijfsniveaus.

Neopost (nu Quadient): Neopost, een andere gigant in de sector van postoplossingen, biedt een verscheidenheid aan envelopverwerkingsmachines. Sindsdien hebben ze de naam Quadient gekregen en staan ​​hun machines bekend om hun betrouwbaarheid en efficiëntie.

Kern: Kern is een toonaangevende fabrikant in de sector van mailing- en documentuitvoeroplossingen en produceert hoogwaardige envelopinvoersystemen die geschikt zijn voor bewerkingen met grote volumes.

Bell en Howell: Bell en Howell hebben een lange geschiedenis in de branche en bieden een reeks postoplossingen, waaronder envelopinvoegers en insluiters.

Francotyp-Postalia (FP): FP biedt een verscheidenheid aan postoplossingen, en hun envelopinvoegmachines zijn ontworpen voor zowel kleine als grootschalige operaties.

Böwe Systec: Böwe Systec is gespecialiseerd in automatiseringsoplossingen en produceert envelopinvoegmachines die bekend staan ​​om hun snelle werking en betrouwbaarheid.

Müller Apparatebau: Dit bedrijf biedt een reeks envelopinsteeksystemen die geschikt zijn voor verschillende postbehoeften.

MB Bäuerle: De invoegmachines van MB Bäuerle staan ​​bekend om hun innovatieve post- en vouwoplossingen en worden gewaardeerd om hun precisie en efficiëntie.

Ferag: Hoewel ze meer bekend staan ​​om hun post-press-oplossingen, heeft Ferag ook een reeks postsystemen, waaronder envelopinvoegsystemen.

GUK-Falzmaschinen: Hoewel ze vooral bekend staan ​​om hun vouwmachines, produceren ze ook enkele apparatuur voor het verwerken van enveloppen.

Bij het evalueren van machines is het, naast de merkreputatie, essentieel om te kijken naar de machinespecificaties, leeftijd, staat en eventuele beschikbare beoordelingen of feedback van eerdere gebruikers.