König Bun production line

Jaar: 2012

Capaciteit 5100 u/h
Deeggewicht max. 85 g
Deeggewicht min. 35 g

König / Kemper / W&P Industrie Rex T6

Jaar: 2003

Capaciteit 15600 u/h
Deeggewicht max. 70 g
Deeggewicht min. 50 g

König Rex Classic T5 S / ECO 4000

Jaar: 2012

Capaciteit 5100 u/h
Deeggewicht max. 85 g
Deeggewicht min. 35 g

SUBAL PHC-110 COMPACT KN4/400 TSM-600 Broodvormlijn

Jaar: 2004

Deeggewicht min. 60 g
Deeggewicht max. 600 g

MECATHERM BLOC RT 2

Jaar: 2011

Capaciteit 2500 u/h
Deeggewicht max. 400 g
Deeggewicht min. 100 g


Dell'oro Productielijn voor deegstukken van 100 tot 700 gr. deeg: 960 tot 2400 stuks per uur,

Jaar: 2022

Capaciteit 1700 u/h
Deeggewicht max. 700 g
Deeggewicht min. 100 g


VMI + Mecatherm MA EH-CR + Tradivider

Jaar: 2014

Capaciteit 2500 u/h
Deeggewicht max. 1000 g
Deeggewicht min. 200 g

Mecatherm Tradivider

Jaar: 2016

Capaciteit 2500 u/h
Deeggewicht max. 400 g

KEMPER Quadro Line Volledige broodproductielijn

Jaar: 2000

Capaciteit 8000 u/h
Deeggewicht max. 150 g
Deeggewicht min. 40 g

POLIN VBS-CB 300/4 SX 6080 GHIGL. Volledige broodproductielijn

Jaar: 2010

Modulaire lijn waarmee u elk type brood kunt maken met automatische oplossingen op maat voor kleine en middelgrote laboratoria. Mogelijke formaten: Accommodatie 1e manier Demi stokbrood op 2 manieren 3-weg hotdog 4-weg Franse schoen Demi frans 5 weg 6-voudige mini-hotdog Mignon 7 manieren

Benier, Capway, WP Winkler, Hartmann Combibroodproductielijn

Jaar: 2007

Capaciteit 28000 u/h
Deeggewicht max. 550 g
Deeggewicht min. 40 g

KÖNIG REX Classic T5 S / ECO 4000 Volledige broodproductielijn

Jaar: 2012

Capaciteit 4500 u/h
Deeggewicht max. 85 g
Deeggewicht min. 35 g

König Industrie Rex Futura line Volledige broodproductielijn

Jaar: 2013

Capaciteit 12000 u/h
Deeggewicht max. 200 g
Deeggewicht min. 30 g

WP Kemper, WP-Haton Crustica line Volledige broodproductielijn

Jaar: 2009

Capaciteit 1500 u/h
Deeggewicht max. 1200 g
Deeggewicht min. 100 g

WP Haton Bread Line Volledige broodproductielijn

Jaar: 2011

Capaciteit 1600 u/h
Deeggewicht max. 1200 g
Deeggewicht min. 100 g

WP Haton Bread Line Volledige broodproductielijn

Jaar: 2008

Capaciteit 3600 u/h
Deeggewicht max. 2800 g
Deeggewicht min. 300 g

WP Haton Crustica line Volledige broodproductielijn

Jaar: 2009

Capaciteit 1500 u/h
Deeggewicht max. 2000 g
Deeggewicht min. 200 g

Rondo Laminazione

Jaar: 2000

Rondo Laminazione-deegbaklijn Roestvrij staal, totale lengte 7000 mm, deze lijn omvat een invoergedeelte - satellietkop met meerdere rollen, kruispinner en vervolgens een kalibrator die bladerdeeg maakt van blokken / knuppels tot een uiteindelijke breedte van 600 mm en een dikte van 2-3 mm, compleet met elektrische tekeningen en handleidingen.

59.000 €

Bekijk product

GB Verenigd Koninkrijk