Offsetdruk blijft de gouden standaard in de branche en wordt gewaardeerd om zijn uitzonderlijke kwaliteit, precisie en kostenefficiëntie. Exapro, een toonaangevende marktplaats voor gebruikte industriële machines, presenteert een samengestelde selectie van offset vijfkleurendrukmachines, die superieure printkwaliteit mogelijk maken met een toegevoegde vijfde kleur voor een dieper ontwerp veelzijdigheid. Deze extra kleur zorgt ervoor dat merken unieke tinten en consistente merktinten bereiken, waardoor het een aanwinst is voor een breed scala aan sectoren, van uitgeverijen tot de verpakkingsindustrie.

Exapro heeft een prijs tussen € 53.000 en € 169.000 en biedt machines die geschikt zijn voor zowel beginnende bedrijven als gevestigde entiteiten. Deze prijsklasse garandeert waarde en richt zich op mensen die op zoek zijn naar basisfunctionaliteit of een luxere industriële keuze zonder het prijskaartje voor nieuwe machines. Met aanbiedingen van industriegiganten als Heidelberg, Komori en Ryobi zorgt Exapro ervoor dat elke aankoop een goede investering is.

De offset 5-kleurendrukmachines van Exapro zijn een combinatie van kwaliteit, efficiëntie en betaalbaarheid. Of het nu voor commerciële, artistieke of zakelijke doeleinden is, deze machines beloven ongeëvenaarde printresultaten.

King Press NEWS KING Offset vijf kleuren

Jaar: 1980

Machine in goede staat WERKEND, er is altijd onderhoud aan gepleegd. We hebben wat reserveonderdelen en er zit een kraan bij voor een ton om de papierrol te vervoeren

Miller TP 104-5 Offset vijf kleuren

Jaar: 1983

Max. papier lengte 72 cm
Aantal exemplaren 115 Mio
Droger EN
Max. papier breedte 72 cm
Perfectioneren Ja
Verchroomde cilinders Ja

Heidelberg SM102FPP

Jaar: 1984

Max. papier lengte 102 cm
Aantal exemplaren 17 Mio
Droger EN
Max. papier breedte 72 cm
Perfectioneren Ja
Coating-eenheid Ja

Heidelberg GTO 52 FP Offset vijf kleuren

Jaar: 1986

Max. papier lengte 36 cm
Aantal exemplaren 70 Mio
Droger EN
Max. papier breedte 52 cm
Perfectioneren Ja
Coating-eenheid Nee

ROLAND R 800 Offset vijf kleuren

Jaar: 1987

Max. papier lengte 140 cm
Aantal exemplaren 87 Mio
Max. papier breedte 100 cm

Man-Roland 605 L Offset vijf kleuren

Jaar: 1987

Max. papier lengte 100 cm
Max. papier breedte 70 cm

Heidelberg Printmaster GTO Offset vijf kleuren

Jaar: 1989

Max. papier lengte 32 cm
Aantal exemplaren 66 Mio
Coating-eenheid Ja
Max. papier breedte 52 cm
Perfectioneren Ja


Man Roland 605 3B L Offset vijf kleuren

Jaar: 1991

Max. papier lengte 72 cm
Droger EN
Max. papier breedte 102 cm
Verchroomde cilinders Ja

Man Roland 705LX

Jaar: 1992

Max. papier lengte 72 cm
Aantal exemplaren 72 Mio
Max. papier breedte 102 cm

roterende SEAILLES & TISON ST150

Jaar: 1992

SEAILLES & TISON ST150 rotatiepers - 5 KLEUREN vouwen en snijden met camerastapelaar

Heidelberg SM 74-5 P Offset vijf kleuren

Jaar: 1995

Max. papier lengte 74 cm
Aantal exemplaren 140 Mio
Droger EN
Max. papier breedte 52 cm
Perfectioneren Ja
Coating-eenheid Ja

MAN Roland 305 Offset vijf kleuren

Jaar: 1995

Max. papier lengte 720 cm
Aantal exemplaren 59 Mio
Droger EN
Max. papier breedte 520 cm
Perfectioneren Ja
Coating-eenheid Ja

Roland 705 Offset vijf kleuren

Jaar: 1995

Max. papier lengte 5 cm
Max. papier breedte 72 cm

MAN ROLAND 300

Jaar: 1995

Max. papier lengte 720 cm
Aantal exemplaren 140 Mio
Droger EN
Max. papier breedte 520 cm
Perfectioneren Ja
Coating-eenheid Nee

Hikari HK-2005PU4 Offset vijf kleuren

Jaar: 1995

Kleur 5 Afdrukbreedte 190 mm x 190 mm Baanbreedte 200 mm Snelheid 130 schot / min Afdruktype Intermitterend Methode Boekdruk Gestanst (met of zonder) 160 mm x 190 mm Beschrijving Hikari intermitterende roterende labeldrukmachine Model: HK-2005PU4 5 kleuren laminaateenheid, platte gestanste eenheid UV x 4 eenheden Zeer goede staat

Heidelberg Speedmaster 74/5H-P3

Jaar: ~ 1996

Max. papier lengte 53 cm
Aantal exemplaren 91 Mio
Droger UV
Max. papier breedte 74 cm
Perfectioneren Ja
Coating-eenheid Ja

Heidelberg Speedmaster SM 74-5P3 Offset vijf kleuren

Jaar: 1996

Max. papier lengte 52 cm
Aantal exemplaren 102 Mio
Droger UV
Max. papier breedte 74 cm
Perfectioneren Ja
Coating-eenheid Ja

Man Roland 705 3/b Offset vijf kleuren

Jaar: 1997

Max. papier lengte 104 cm
Aantal exemplaren 160 Mio
Droger EN
Max. papier breedte 74 cm
Perfectioneren Ja
Coating-eenheid Ja

Heidelberg SM 74-5P Offset vijf kleuren

Jaar: 1997

Max. papier lengte 50 cm
Aantal exemplaren 211 Mio
Droger EN
Max. papier breedte 70 cm
Perfectioneren Ja
Coating-eenheid Ja

Prijs op aanvraag

Bekijk product

CZ Tsjechische RepubliekOffset 5-kleurendrukmachines op Exapro

In de printwereld evolueert de technologie voortdurend, maar de behoefte aan meerkleurige prints van hoge kwaliteit blijft constant. Terwijl bedrijven ernaar streven een stempel te drukken met hun drukwerk, zijn de machines achter de schermen cruciaal. Betreed het rijk van de offset 5-kleurendrukmachines.

De offset vijfkleurendrukmachine begrijpen

De offset 5-kleurendrukmachine is een wonder van moderne druktechnologie. Zoals de naam al aangeeft, maakt deze machine gebruik van de offsetdrukmethode, waarbij een geïnkt beeld wordt overgebracht van een plaat naar een rubberen deken en vervolgens naar het afdrukoppervlak. Het "vijfkleuren"-aspect betekent dat de machine is uitgerust om vijf inktkleuren tegelijk te verwerken, waardoor rijke, gelaagde en levendige afdrukken mogelijk zijn. Deze toegevoegde kleurdiepte zorgt voor ingewikkeldere ontwerpen, duidelijkere afbeeldingen en een grotere veelzijdigheid om te voldoen aan de veeleisende eisen van de hedendaagse printbehoeften.

Waarom Exapro?

Navigeren door de uitgebreide machinemarkt kan een hele klus zijn. Met Exapro krijgen professionals een voorsprong, zowel bij het kopen als verkopen. Exapro beheert een selectie van hoogwaardige, gebruikte industriële machines en zorgt ervoor dat elke aankoop voldoet aan de strenge normen van de industrie.

Kiezen voor gebruikte machines kan aanzienlijke kostenbesparingen opleveren zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. De waardevermindering die normaal gesproken gepaard gaat met gloednieuwe machines wordt omzeild, waardoor een betere prijs-kwaliteitverhouding ontstaat. De prijzen voor deze machines fluctueren doorgaans op basis van verschillende factoren, zoals de leeftijd, het merk, de staat en eventuele extra functies van de machine. Bij Exapro ligt het assortiment voor offset 5-kleurendrukmachines momenteel comfortabel tussen €53.000 en €169.000. 

Met Exapro komen kopers en verkopers op mondiale schaal met elkaar in contact, waardoor de mogelijkheden worden vergroot en ervoor wordt gezorgd dat de juiste machine de perfecte zakelijke match vindt. Dit betekent een breder publiek voor verkopers en een bredere selectie voor kopers. Exapro is trots op zijn transparante proces. Kopers en verkopers kunnen met vertrouwen transacties uitvoeren, in de wetenschap dat ze bij elke stap goed geïnformeerd zijn.

Offset vijfkleurendrukmachines zijn onmisbaar voor bedrijven die uiteenlopende, hoogwaardige afdrukresultaten nodig hebben. En als u overweegt een dergelijke machine aan te schaffen of te verkopen, onderscheidt Exapro zich als de voorkeursmarktplaats voor veeleisende professionals. Zijn toewijding aan kwaliteit, transparantie en wereldwijde connectiviteit maakt het een aanwinst van onschatbare waarde voor zowel kopers als verkopers op het gebied van gebruikte industriële machines.

 

Belangrijkste voordelen van offset 5-kleurendrukmachines

Offsetdruk, vooral met 5-kleurenmogelijkheden, is een vertrouwde keuze voor veel printprofessionals vanwege de talloze voordelen die het biedt.

Superieure afdrukkwaliteit: Offsetdruk staat bekend om het produceren van afdrukken van uitzonderlijke kwaliteit. Het proces zorgt voor een nauwkeurige kleurreproductie, scherpe lettertypen en strakke lijnen. De extra vijfde kleur in deze machines zorgt voor een extra dieptelaag, waardoor ingewikkeldere ontwerpen en kleurencombinaties mogelijk zijn.

Kosteneffectief voor grote volumes: hoewel de initiële installatie voor offsetdruk tijdrovend kan zijn, nemen de eenheidskosten per afdruk aanzienlijk af bij grotere volumes. Daarom blijkt offsetdruk bij omvangrijke drukopdrachten vaak voordeliger dan andere methoden.

Veelzijdigheid van materialen: Offsetdrukmachines kunnen op een grote verscheidenheid aan materialen printen, waaronder verschillende papiersoorten, karton en zelfs bepaalde kunststoffen. Dit maakt het ideaal voor een reeks producten, van glossy magazines tot visitekaartjes en brochures.

Consistente afdrukken van hoge kwaliteit: zodra de machine is ingesteld, bent u verzekerd van uniforme afdrukken van hoge kwaliteit. Dit betekent dat de eerste afdruk dezelfde kwaliteit heeft als de duizendste of zelfs miljoenste afdruk.

Verbeterde details en precisie: de offsetdrukmethode kan ingewikkelde details en fotografische nuances nauwkeuriger reproduceren dan sommige andere afdrukmethoden.

Hoge productiesnelheid: zodra de machine is ingesteld, kunnen offsetprinters in korte tijd grote hoeveelheden produceren, waardoor deze ideaal is voor grootschalige oplagen.

Duurzaamheid: vanwege de aard van het proces zijn offsetafdrukken doorgaans beter bestand tegen slijtage, vocht en andere omgevingsfactoren in vergelijking met sommige andere afdrukmethoden.

Minder onderhoud: Omdat er bij offsetdruk minder direct contact is met de drukplaten, gaan de platen doorgaans langer mee en hoeven ze minder vaak te worden vervangen.

Offset vijfkleurendrukmachines bieden een perfecte mix van kwaliteit, efficiëntie en veelzijdigheid. Of het nu voor commerciële doeleinden of voor gespecialiseerde projecten is, de voordelen die ze bieden maken ze tot een favoriete keuze in de grafische industrie.

 

Belangrijkste machineparameters van de offset 5-kleurendrukmachine

Bij het overwegen van een offset 5-kleurendrukmachine is het begrijpen van de kernparameters van cruciaal belang. Deze parameters bepalen de mogelijkheden van het apparaat, de geschiktheid ervan voor specifieke taken en hoe het in een afdrukbewerking past. Hier zijn de belangrijkste machineparameters voor offset 5-kleurendrukmachines:

Maximum velformaat: dit geeft het grootste velformaat aan dat de machine kan verwerken. Het is een essentiële parameter voor wie grotere materialen wil printen, zoals posters of broadsheets.

Minimum velformaat: het kleinste vel dat de machine kan verwerken. Voor sommige afdruktaken zijn mogelijk afdrukken op kleine schaal nodig, dus als u deze parameter kent, kunt u de veelzijdigheid van het apparaat inschatten.

Afdruksnelheid: deze parameter wordt doorgaans gemeten in vellen per uur (sph) en geeft een idee van de productiecapaciteit van de machine in de loop van de tijd.

Substraatdikte: dit geeft het bereik aan materiaaldiktes aan die de machine aankan, van dun papier tot dikker karton.

Aantal vertoningen: een maatstaf voor het gebruik van de machine. Een machine die meer afdrukken heeft gemaakt, kan meer slijtage vertonen dan een machine met minder afdrukken.

Plaatgrootte: bepaalt de grootte van de platen die de machine gebruikt, wat van invloed kan zijn op de afbeeldingsgrootte en de positionering op het afgedrukte materiaal.

Aantal inktrollen: het aantal inktrollen kan van invloed zijn op de kwaliteit van de inktverdeling op de platen.

Bevochtigingssysteem: Of er nu gebruik wordt gemaakt van een conventioneel of op alcohol gebaseerd bevochtigingssysteem, wat invloed kan hebben op de printkwaliteit en droogtijden.

Gewicht en afmetingen: belangrijk uit logistieke overwegingen, vooral als u denkt aan transport of waar de machine in een faciliteit wordt geplaatst.

Stroomverbruik: hoeveel elektriciteit de machine verbruikt, wat een overweging kan zijn voor de bedrijfskosten.

Invoersysteem: informatie over het papierinvoersysteem, inclusief of het een continue invoer is, een invoer van één vel, enz.

Geautomatiseerde functies: Moderne machines zijn vaak uitgerust met geautomatiseerde functies voor taken zoals het verwisselen van platen, wassen of zelfs inktaanpassingen. Deze kunnen de efficiëntie en het gebruiksgemak aanzienlijk verbeteren.

Kleurcontrolesysteem: Sommige geavanceerde machines bieden geautomatiseerde kleurcontrolesystemen die de inktverdeling aanpassen voor een consistente kleurnauwkeurigheid gedurende de gehele afdrukrun.

Droogsysteem: informatie over hoe de machine de afgedrukte vellen droogt, bijvoorbeeld door UV-droging, infrarood of lucht.

Connectiviteit en integratie: in een tijdperk van Industrie 4.0 is het belangrijk om te weten of de machine kan worden geïntegreerd in bredere digitale beheersystemen.

Bij het overwegen van een offset 5-kleurendrukmachine is het begrijpen van deze parameters essentieel. Ze bieden een uitgebreid beeld van de mogelijkheden, efficiëntie en mogelijke geschiktheid van de machine voor een bepaalde bewerking of voor specifieke afdrukbehoeften.

 

Toepassingsgebied

Offset vijfkleurendrukmachines zijn veelzijdige apparaten die in een breed spectrum van industrieën en toepassingen worden gebruikt. Dit zijn de belangrijkste toepassingsgebieden voor deze machines:

Uitgeverijen: deze machines worden op grote schaal gebruikt in de uitgeverijsector voor het produceren van tijdschriften, tijdschriften, boeken en andere publicaties die hoogwaardige, meerkleurige afdrukken vereisen.

Commercieel drukwerk: dit omvat een breed scala aan producten, zoals brochures, flyers, posters en visitekaartjes. Gezien de consistente uitvoer van hoge kwaliteit en de kosteneffectiviteit van offsetmachines voor grote oplages, zijn ze favoriet in deze sector.

Verpakkingen: De verpakkingsindustrie, die levendige en consistente kleuren nodig heeft voor dozen, dozen en etiketten, maakt vaak gebruik van vijfkleurenoffsetmachines om de gewenste resultaten te bereiken.

Direct Mail: voor promotiemateriaal en advertenties die rechtstreeks naar consumenten worden verzonden, zoals ansichtkaarten, catalogi en mailers, biedt offsetdruk zowel kwaliteit als efficiëntie.

Kranten: Hoewel veel kranten specifieke hogesnelheidsrotatieoffsetpersen gebruiken, kunnen sommige kleinere publicaties of speciale edities gebruik maken van 5-kleurenmachines met velleninvoer voor extra flexibiliteit en kleurdiepte.

Kranten >

Briefpapier: Met deze machines kunnen luxe of op maat gemaakte briefpapier, waaronder briefhoofden, enveloppen en wenskaarten, worden geproduceerd om rijke kleuren en scherpe details te garanderen.

Bedrijfsmateriaal: Jaarverslagen, bedrijfstijdschriften en andere bedrijfsliteratuur moeten vaak aan hoge normen op het gebied van afdrukkwaliteit voldoen, waardoor offset 5-kleurenmachines een ideale keuze zijn.

Kunstreproducties: voor kunstenaars en galerieën die kunstwerken in gedrukte vorm willen reproduceren, zijn de gedetailleerde en nauwkeurige kleurmogelijkheden van deze machines cruciaal.

Point-of-Sale-displays: dit promotiemateriaal, dat vaak te vinden is in winkelomgevingen, moet de aandacht trekken met opvallende, duidelijke afbeeldingen en tekst. Offsetdruk kan op efficiënte wijze aan deze eisen voldoen.

Speciaal drukwerk: dit kunnen items zijn zoals kalenders, stickers of zelfs bepaalde soorten textiel waarvoor een nauwkeurige en levendige kleurreproductie vereist is.

Farmaceutisch en medisch: bij patiëntenbijsluiters, verpakkingen en ander drukwerk in de medische en farmaceutische sector wordt vaak gebruik gemaakt van offsetdruk vanwege de betrouwbaarheid en duidelijkheid.

Overal waar vraag is naar hoogwaardige, consistente meerkleurendruk, vooral in middelgrote tot grote volumes, zullen offset 5-kleurendrukmachines waarschijnlijk in de mix zitten. Door hun veelzijdigheid en efficiëntie zijn ze van onschatbare waarde in een groot aantal sectoren.

 

Toonaangevende fabrikanten van offset 5-kleurendrukmachines

De grafische industrie heeft de opkomst gezien van verschillende vooraanstaande fabrikanten die bekend staan ​​om het produceren van hoogwaardige offsetdrukmachines, waaronder machines met vijfkleurenmogelijkheden. Hier zijn enkele van de meest gerenommeerde fabrikanten:

Heidelberg: Het assortiment offsetpersen van Heidelberg, waarschijnlijk een van de meest bekende namen in de drukwereld, wordt veel gebruikt en staat hoog aangeschreven vanwege hun betrouwbaarheid en drukkwaliteit. .

Komori: Deze Japanse fabrikant staat bekend om zijn innovatieve en krachtige offsetpersen. Hun Lithrone-serie omvat bijvoorbeeld modellen met vijfkleurenconfiguraties.

Man Roland (nu bekend als manroland Goss websystemen na een fusie): Dit Duitse merk heeft een jarenlange reputatie in de grafische industrie. Hun R700-serie is een populaire keuze geweest voor wie op zoek is naar meerkleurenoffsetmogelijkheden.

KBA (Koenig & Bauer): KBA, een andere Duitse gigant in de wereld van drukmachines, biedt een assortiment vellenoffsetpersen die geschikt zijn voor diverse toepassingen, waaronder multi- kleurenafdrukken.

Ryobi (nu bekend als RMGT - Ryobi MHI Graphic Technology): Met een sterke focus op innovatie en duurzaamheid staan ​​de offsetpersen van Ryobi bekend om hun efficiëntie en compacte ontwerp. Hun 920-serie biedt bijvoorbeeld 5-kleurendruk met extra functies zoals LED-UV-uitharding.

Akiyama: Akiyama International Company Ltd. produceert een reeks drukmachines, waaronder meerkleurenoffsetpersen die bekend staan ​​om hun precisie en betrouwbaarheid.

Mitsubishi: Mitsubishi staat misschien beter bekend om zijn auto's en elektronica, maar heeft ook een divisie die zich toelegt op drukmachines. Hun Diamond-serie biedt robuuste offsetdrukoplossingen, inclusief machines met 5-kleurenconfiguraties.

Deze fabrikanten hebben zichzelf gevestigd als leiders in het veld, met een bewezen staat van dienst in het leveren van hoogwaardige, efficiënte en betrouwbare machines. Als u overweegt een offset vijfkleurendrukmachine aan te schaffen, zijn machines van een van deze merken waarschijnlijk een solide investering. U kunt altijd ons team raadplegen voor meer informatie, zodat u kunt bepalen welke het beste bij uw specifieke behoeften en budget past.

 

Je kunt de werking van een van onze gebruikte offsetmachines controleren met de Heidelberg SM 52-5 P Offset vijf kleuren
Start verkopen of koop nu uw gebruikte machine met Exapro!