Bohnke & Luckau Caotech Mc Automations Hacos One Shot Depositing BL OSD-275 Geverifieerde verkoper

Prijs op aanvraag

Doe een tegenbod
Fabrikant Bohnke & Luckau Caotech Mc Automations Hacos
Model One Shot Depositing BL OSD-275
Jaar 2007
Plaats Albanië AL
Categorie Chocolademachines
Product-ID P80228133
Taal
Een complete chocoladeproductielijn.
Erbij betrekken:
Chococon Kogelmolen + Opslagtanks + One Shot Depositor + Koeltoren + Mallen + Inpakmachine.

Chococon Ball Mill – fabriek uit Caotech, Nederland, capaciteit van 170 kg per uur,
Chococon Ball Mill is ontworpen voor het fijn malen, mengen en choncheren van coatings, mengsels en broodsmeersels. Dit geroerde type met lage snelheid, ontwikkeld voor warmtegevoelige massa's, heeft een unieke configuratie tussen maalas, maaltank en maalmedia, waardoor een optimaal gebruik van de maalefficiëntie en een ingrediëntenmixer / conche wordt verkregen. Deze combinatie is ontworpen om de ingrediënten tegelijkertijd te mengen, malen en concheren.
De batchcapaciteit van de Chococon is 500 kg en de tijd om een ​​eindfijnheid van 25-30 micron te verkrijgen zal ongeveer 3 uur zijn als kristalsuiker niet groter dan 1,2 mm wordt gebruikt als ingrediënt en cacaomassa van goede kwaliteit en cacaopoeder. Bij gebruik van poedersuiker kan de totale maaltijd worden verkort.
De machine bestaat uit:
• Een stijf gelast stalen frame gemaakt van zacht staal:
• Een hoofdaandrijving;
- Elektrische motorreductor van 18,5 kW
- Softstarter gemonteerd in bedieningspaneel
- Tandriemoverbrenging
- Beschermende capuchon
• Een meng-/maalschacht;
- Een verwijderbare maalas uitgerust met verwisselbare roerarmen vervaardigd uit gehard, slijtvast gelegeerd staal.
• Een maaltank;
- Netto inhoud 60 liter
- Waterdrukjas max. 2 bar
- Bodemzeef
- Bovenste zeef
- Binnenzijde gemaakt van roestvrij staal
• Maalmedia;
- 640 kg
- DIN 1.0010 (C 85 koolstofstaal)
- Klasse VI
- HRC 63 (+/-) Rockwell, doorgehard
• Een productcirculatiesysteem;
- 1,5 kW motorreductor
- Productpomp
- Ommantelde circulatieleiding
- Handbediende 3-wegklep
• Een voormixer/conche;
- Inhoud 650 liter
- Waterdrukjas max. 2 bar
- Voerbak
- 4 kW elektrische motorreductor
- Afneembare mixeras uitgerust met verwisselbare peddels
• Een extractieapparaat
- Verstelbare ventilator
- Elektromotor 0,66 kW
• Controlepaneel;
- Hoofdschakelaar
- Softstarter
- Ampèremeter
- Drukknoppen
- Relais
Technische beschrijving -
De hoofdaandrijving wordt verzorgd door een elektrische motorreductor van 18,5 kW met softstarter in het bedieningspaneel, via een tandriemoverbrenging. De aandrijving van de voormenger/conche wordt verzorgd door een 4 kW motorreductor.
Door configuratie hoofdaandrijving eenvoudig onderhoud en geen olielekkage in product mogelijk.
Afneembare maalas, voorzien van verwisselbare roerarmen vervaardigd uit gehard, slijtvast gelegeerd staal.
Een maaltank met mantel, binnenzijde van RVS, buitenzijde van zacht staal en een netto inhoud van 60 liter. Een circulatieleiding gemonteerd op de gesloten bovenkant van de maaltank, het productcirculatiesysteem is aangesloten op het onderste gedeelte voor de voormenger / conche met de onderste inlaat van de maaltank, de uitlaat van de maaltank naar de bovenkant van de maaltank voormixer / conche. Dit systeem bestaat uit een handbediende 2-wegklep en een schottenpomp, aangedreven door een 1,5 kW motorreductor, gevolgd door een ommantelde circulatieleiding en een handbediende 3-wegklep voor omschakeling van malen naar lossen of omgekeerd. De pomp heeft een variabele capaciteit van 1000 tot 3400 l/uur.
Een horizontaal geplaatste voormenger / conche-vijzel, gemaakt van normaal zacht staal met een inhoud van 650 liter.
Een voerbak bovenop de voormixer om zakken met vaste ingrediënten met de hand te legen. Aan de bovenzijde is een veiligheidsscherm gemonteerd en bovenop de voerbak is een deksel geplaatst om de schelp af te sluiten.
Een afzuigventilator geplaatst bovenop de voormixer/conche. Deze unit zal vluchtige zuren en vocht uit de massa verwijderen, waardoor de viscositeit, vloeigrens en het vochtgehalte tot 0,5% en in sommige gevallen zelfs tot 0,7% afnemen, terwijl de levensduur van de schaal toeneemt.
Bedieningspaneel met daarin alle elektrische apparatuur zoals softstarter, producttemperatuurregeleenheid, ampèremeter en drukknoppen.

Opslagtanks:

Geproduceerd bij HACOS VAN MEULENBEKE
Hoofdcomponenten van de machine
Meerdere HSK-tanks – elk 3 x 500 kg
- Roermotor
- Elektrische kast en bedieningspaneel
- Uitlaatventiel
- Chocoladepomp
- Watercirculatiepomp
Elektrisch: Spanning 380 V + Neutraal, Synchronisatie met andere machines (chocoladepomp) volgens elektrische tekeningen


Semi Automatische One shot Afleglijn 275 mm
- Capaciteit ca. 200 – 250 kg per uur
• Kettingtransport door de totale lijn
• Voedingsmagazijn voor schimmels
• Vormverwarmingssectie
• One Shot Depositor Type BL OSD-275
• Depositorkanaal
• Trillingssectie
• Riemkanaal met motorreductor
• Paternoster Koelkast Inclusief Koelcompressor
• Afname van tafel
• Hoofdbesturingskast inclusief PLC
• Operatorconsole.

Chanin Transport door de lijn
- SPS-gestuurde motor met frequentieomvormers transporteren de matrijzen door de lijn naar de verschillende werkstations. Alle bewegingen zijn gesynchroniseerd en zorgen voor een soepele loop van de mallen over de hele lijn. De lijn is ontworpen in een lijn.
Voederdispenser voor schimmels
- De dispenser is ontworpen voor mallen van 275 x 175 x 25 mm, met een maximum van 15 mallen in de dispenser. Door middel van sensoren wordt het matrijsniveau gecontroleerd en bij minimale hoeveelheid ontvangt de operator een signaal. Automatisch beladen van de mallen door middel van een pneumatische aandrijving. Automatische wisseling van de mallen voor een nieuw soort product gaat via deze dispenser.
Vormverwarmingssectie.
- Verwarm de mallen voordat ze met chocolade worden gevuld, bestaande uit 12 infrarood verwarmingselementen van elk 250 W. De besturing van de elementen is traploos…
One Shot chocoladedoseerder Type BL OSD-275
Voor het in één keer storten van chocolade in de mallen
Bestaande uit:
- Een roestvrijstalen tweedelige mantel in de invoertrechter
- Inclusief twee poortroerders (vast toerental 19 rpm), aangedreven door een motorreductor
- Een dubbele draaisluisbehuizing en bijbehorende aflegplaatdoseerspuiten
- Warmwaterverwarmingssysteem voor temperatuur 20 – 60oC, bestaande uit een verwarmingsunit (3kW), waterpomp, exacte temperatuurregeling en aansluitleiding.
Het warmwatersysteem is aangesloten op de invoertrechter en de doseerkop.
- De servo-aangedreven nokken-/zuigerbeweging in de machine garandeert een optimale nauwkeurigheid bij het doseren van enkelvoudige gewichten. De prestaties zijn als volgt.
Beide zijden: 36 zuigers Ø12 mm
Maximale slag: 80 mm
Minimale slag: 5 mm
- Een service-unit voor perslucht, bestaande uit luchtoliespuit, waterafscheider en drukreduceerventiel.
- Een fotocelbesturing, die ervoor zorgt dat het neerleggen alleen plaatsvindt als de mal zich onder de neerlegkop bevindt.
- Eén kast voor het bedieningspaneel en bedieningsconsole met TFT-display en touchscreen met alle benodigde functies, zoals temperatuurzones en knoppen, timers, enz.
Depositor-kanaal
- Inbegrepen is een matrijshefinrichting die de matrijs optilt, positioneert en vasthoudt tijdens het neerleggen van de massa. Dit apparaat wordt onder de aflegplaat geplaatst.
Trillingssectie
- Elektrische vibrators schudden de gevulde mallen om luchtbellen te elimineren en de massa gelijkmatig in de mal te verdelen, zodat het oppervlak van de chocolade vlak wordt. De intensiteit van de vibrators is instelbaar en het regelen van de trillingsfrequentie is ook mogelijk. Om het geluid te verminderen is het trilstation volledig omsloten en bewegen de mallen op kunststof frames. Door de voortdurende trillingen is dit onderdeel solide vervaardigd. Speciale framedempers verminderen de trillingen op de vloer.
Gordel Kanaal

Paternoster Koelkast.
- Voor het koelen van de voorbereide schalen wordt gebruik gemaakt van een paternosterkoelkast (verticaal).
De mallen worden op 2 x 20 planken geplaatst (7 mallen/tafel) en gekoeld door koude lucht.
De richting van de luchtstroom kan worden gewijzigd en geregeld. De mallen worden door middel van een pneumatische cilinder van de ene naar de andere zone van de ruimingskast verplaatst. De koeltijd is instelbaar, afhankelijk van het aantal mallen per fase. De machine is uitgerust met verdamper, compressor en condensor. Het koelmedium is R404 A. met een vermogen van 10 kW. De temperaturen in de koelkast liggen tussen de 5-11oC en zijn traploos regelbaar.
De paternoster is volledig geïsoleerd en gemakkelijk toegankelijk via deuren met kijkvensters. Gecondenseerd water wordt automatisch verwijderd door gedroogde koude lucht. De hoogte van de paternosterkast bedraagt ​​circa 3 meter. De paternoster is ontworpen voor containervervoer.
Tafel opstijgen:
- Eén afhaaltafel om de mallen handmatig af te nemen, lengte is ca. 2,5 cm. 1 meter
Controle systeem:
- Het volledige besturingssysteem is gebaseerd op een SIEMENS S7 computer, waarbij de elektrische elementen via een BUS-techniek zijn aangesloten. Het bedieningspaneel bevindt zich op een arm bij de doseerapparaten of op de schakelkast zelf. Het bedieningspaneel met touchscreen is gebruiksvriendelijk.
Door simpelweg schermafbeeldingen na te bootsen, kan de operator zijn werk efficiënt uitvoeren. Met behulp van het touchscreen is het mogelijk om elk deel van de lijn te kiezen om op het display weer te geven. Alle gegevens kunnen worden verwerkt en er kunnen meerdere recepten/functies worden opgeslagen. Als optie kan er een modemaansluiting worden geïnstalleerd voor bediening op afstand om de klant in de toekomst te kunnen assisteren. Bovendien is er de mogelijkheid om gemakkelijk van taal te veranderen.

TECHNISCHE DATA.

Standaard voeding: 60 kW 400 Volt, 3 fasen, 50 cycli, 1500 N/L luchtdruk 6 bar ½’

Kleur: roestvrij staal
Matrijsafmetingen: 275 mm x 175 mm x 25 mm (350) stuks, 400 stuks op mal
Vormverdeling: 4 rijen van elk 8 of 9 producten
Buitenafmetingen: Ca. 13 m
Capaciteit: 15 mallen/minuut op basis van:
1) De bovengenoemde vormafmeting
2) Op een afkoeltijd van maximaal 20 minuten
3) Chocolade van goede kwaliteitWikkelmachine MC2BOERO-DT

Productie door MC Automations/ACMA Chocolate Division
Geschikt voor het verpakken van gevormde, vaste of gevulde chocoladepralines.

Wikkelstijl “Single Twist on Top”
Ronde producten:
Min. Ø 24 x H. 15 mm
Max. Ø29 x H.28 mm

Rechthoekige producten:
Min. 22 x 22 x H. 15 mm
Max. 26 x 26 x H. 28 mm

Wikkelstijl “Double Twist”
Ronde producten
Min. Ø 18 x H. 8 mm
Max. Ø 32 x H. 20 mm

Vierkante/rechthoekige producten:
Min. 16 x 15 x H. 8 mm
Max. 50 x 27 x H. 20 mm
Het verpakken van snelheid:
Voor wikkelstijl “Single Twist on Top”; tot 300 producten per minuut
Voor verpakkingsstijl “Double-Twist”: tot 400 producten per minuut met automatische uitlijner MCA5

Inpakmaterialen:
Voor wikkelstijl “Twist on top”
Extern: cellofaan, PVC, polypropyleen
Intern: gewoon aluminium met papier aan de achterkant

Wikkelstijl “Double Twist”
Intern; (Optioneel); Aluminium rug met papier, (aluminium 3 my / papier 20-25 gr/m2)
Extern: draaibaar materiaal (zoals polypropyleen, polyethyleen, PVC – 35 my)
Elektrische en technische gegevens.
Productie in overeenstemming met de Europese richtlijnen: 98/37 EG en volgende wijzigingen – 89/37 EG en volgende wijzigingen – 89/336 EEG en volgende wijzigingen – 73/23 EEG en volgende wijzigingen, volgens de conformiteitsverklaring die wordt uitgegeven bij verzending van de machine.

Stroomvoorziening;
400 Volt driefasig + aarde – 50 Hz.

Elektriciteit:
PLC: Siemens S7.
Omvormer: OMRON
Speciale elektrische componenten op aanvraag
Geluidsniveau:
Minder dan 75 dB(A)
Volgens de verklaring die wordt afgegeven bij verzending van de machine
Standaard schilderij
Primer van epoxyharsverf + Polyurethaan emaille kleur RAL 1015 (ivoor).
Machineafmetingen:
2.080 x 1.735 x h 2.080 mm
Machine gewicht
Ongeveer. 1.700kg


SCHIMMELEN

5 soorten mallen x 400 stuks = 2000 stuks
1 Type mal x 100 stuks = 100 stuks

Houd er rekening mee dat deze beschrijving mogelijk automatisch is vertaald. Neem contact met ons op voor meer informatie. De gegevens van deze rubrieksadvertentie zijn slechts indicatief. Exapro raadt aan om vóór een aankoop de gegevens bij de verkoper te controleren

Koelsysteem Ja
-------------------
Gewerkte uren
Uur onder stroom
Staat semi-nieuw
Volgens lokale normen ---------
Toestand
Type klant Gebruiker - MKB
Actief sinds 2018
Aanbiedingen online 1
Laatste Activiteit 22 mei 2024

Beschrijving

Een complete chocoladeproductielijn.
Erbij betrekken:
Chococon Kogelmolen + Opslagtanks + One Shot Depositor + Koeltoren + Mallen + Inpakmachine.

Chococon Ball Mill – fabriek uit Caotech, Nederland, capaciteit van 170 kg per uur,
Chococon Ball Mill is ontworpen voor het fijn malen, mengen en choncheren van coatings, mengsels en broodsmeersels. Dit geroerde type met lage snelheid, ontwikkeld voor warmtegevoelige massa's, heeft een unieke configuratie tussen maalas, maaltank en maalmedia, waardoor een optimaal gebruik van de maalefficiëntie en een ingrediëntenmixer / conche wordt verkregen. Deze combinatie is ontworpen om de ingrediënten tegelijkertijd te mengen, malen en concheren.
De batchcapaciteit van de Chococon is 500 kg en de tijd om een ​​eindfijnheid van 25-30 micron te verkrijgen zal ongeveer 3 uur zijn als kristalsuiker niet groter dan 1,2 mm wordt gebruikt als ingrediënt en cacaomassa van goede kwaliteit en cacaopoeder. Bij gebruik van poedersuiker kan de totale maaltijd worden verkort.
De machine bestaat uit:
• Een stijf gelast stalen frame gemaakt van zacht staal:
• Een hoofdaandrijving;
- Elektrische motorreductor van 18,5 kW
- Softstarter gemonteerd in bedieningspaneel
- Tandriemoverbrenging
- Beschermende capuchon
• Een meng-/maalschacht;
- Een verwijderbare maalas uitgerust met verwisselbare roerarmen vervaardigd uit gehard, slijtvast gelegeerd staal.
• Een maaltank;
- Netto inhoud 60 liter
- Waterdrukjas max. 2 bar
- Bodemzeef
- Bovenste zeef
- Binnenzijde gemaakt van roestvrij staal
• Maalmedia;
- 640 kg
- DIN 1.0010 (C 85 koolstofstaal)
- Klasse VI
- HRC 63 (+/-) Rockwell, doorgehard
• Een productcirculatiesysteem;
- 1,5 kW motorreductor
- Productpomp
- Ommantelde circulatieleiding
- Handbediende 3-wegklep
• Een voormixer/conche;
- Inhoud 650 liter
- Waterdrukjas max. 2 bar
- Voerbak
- 4 kW elektrische motorreductor
- Afneembare mixeras uitgerust met verwisselbare peddels
• Een extractieapparaat
- Verstelbare ventilator
- Elektromotor 0,66 kW
• Controlepaneel;
- Hoofdschakelaar
- Softstarter
- Ampèremeter
- Drukknoppen
- Relais
Technische beschrijving -
De hoofdaandrijving wordt verzorgd door een elektrische motorreductor van 18,5 kW met softstarter in het bedieningspaneel, via een tandriemoverbrenging. De aandrijving van de voormenger/conche wordt verzorgd door een 4 kW motorreductor.
Door configuratie hoofdaandrijving eenvoudig onderhoud en geen olielekkage in product mogelijk.
Afneembare maalas, voorzien van verwisselbare roerarmen vervaardigd uit gehard, slijtvast gelegeerd staal.
Een maaltank met mantel, binnenzijde van RVS, buitenzijde van zacht staal en een netto inhoud van 60 liter. Een circulatieleiding gemonteerd op de gesloten bovenkant van de maaltank, het productcirculatiesysteem is aangesloten op het onderste gedeelte voor de voormenger / conche met de onderste inlaat van de maaltank, de uitlaat van de maaltank naar de bovenkant van de maaltank voormixer / conche. Dit systeem bestaat uit een handbediende 2-wegklep en een schottenpomp, aangedreven door een 1,5 kW motorreductor, gevolgd door een ommantelde circulatieleiding en een handbediende 3-wegklep voor omschakeling van malen naar lossen of omgekeerd. De pomp heeft een variabele capaciteit van 1000 tot 3400 l/uur.
Een horizontaal geplaatste voormenger / conche-vijzel, gemaakt van normaal zacht staal met een inhoud van 650 liter.
Een voerbak bovenop de voormixer om zakken met vaste ingrediënten met de hand te legen. Aan de bovenzijde is een veiligheidsscherm gemonteerd en bovenop de voerbak is een deksel geplaatst om de schelp af te sluiten.
Een afzuigventilator geplaatst bovenop de voormixer/conche. Deze unit zal vluchtige zuren en vocht uit de massa verwijderen, waardoor de viscositeit, vloeigrens en het vochtgehalte tot 0,5% en in sommige gevallen zelfs tot 0,7% afnemen, terwijl de levensduur van de schaal toeneemt.
Bedieningspaneel met daarin alle elektrische apparatuur zoals softstarter, producttemperatuurregeleenheid, ampèremeter en drukknoppen.

Opslagtanks:

Geproduceerd bij HACOS VAN MEULENBEKE
Hoofdcomponenten van de machine
Meerdere HSK-tanks – elk 3 x 500 kg
- Roermotor
- Elektrische kast en bedieningspaneel
- Uitlaatventiel
- Chocoladepomp
- Watercirculatiepomp
Elektrisch: Spanning 380 V + Neutraal, Synchronisatie met andere machines (chocoladepomp) volgens elektrische tekeningen


Semi Automatische One shot Afleglijn 275 mm
- Capaciteit ca. 200 – 250 kg per uur
• Kettingtransport door de totale lijn
• Voedingsmagazijn voor schimmels
• Vormverwarmingssectie
• One Shot Depositor Type BL OSD-275
• Depositorkanaal
• Trillingssectie
• Riemkanaal met motorreductor
• Paternoster Koelkast Inclusief Koelcompressor
• Afname van tafel
• Hoofdbesturingskast inclusief PLC
• Operatorconsole.

Chanin Transport door de lijn
- SPS-gestuurde motor met frequentieomvormers transporteren de matrijzen door de lijn naar de verschillende werkstations. Alle bewegingen zijn gesynchroniseerd en zorgen voor een soepele loop van de mallen over de hele lijn. De lijn is ontworpen in een lijn.
Voederdispenser voor schimmels
- De dispenser is ontworpen voor mallen van 275 x 175 x 25 mm, met een maximum van 15 mallen in de dispenser. Door middel van sensoren wordt het matrijsniveau gecontroleerd en bij minimale hoeveelheid ontvangt de operator een signaal. Automatisch beladen van de mallen door middel van een pneumatische aandrijving. Automatische wisseling van de mallen voor een nieuw soort product gaat via deze dispenser.
Vormverwarmingssectie.
- Verwarm de mallen voordat ze met chocolade worden gevuld, bestaande uit 12 infrarood verwarmingselementen van elk 250 W. De besturing van de elementen is traploos…
One Shot chocoladedoseerder Type BL OSD-275
Voor het in één keer storten van chocolade in de mallen
Bestaande uit:
- Een roestvrijstalen tweedelige mantel in de invoertrechter
- Inclusief twee poortroerders (vast toerental 19 rpm), aangedreven door een motorreductor
- Een dubbele draaisluisbehuizing en bijbehorende aflegplaatdoseerspuiten
- Warmwaterverwarmingssysteem voor temperatuur 20 – 60oC, bestaande uit een verwarmingsunit (3kW), waterpomp, exacte temperatuurregeling en aansluitleiding.
Het warmwatersysteem is aangesloten op de invoertrechter en de doseerkop.
- De servo-aangedreven nokken-/zuigerbeweging in de machine garandeert een optimale nauwkeurigheid bij het doseren van enkelvoudige gewichten. De prestaties zijn als volgt.
Beide zijden: 36 zuigers Ø12 mm
Maximale slag: 80 mm
Minimale slag: 5 mm
- Een service-unit voor perslucht, bestaande uit luchtoliespuit, waterafscheider en drukreduceerventiel.
- Een fotocelbesturing, die ervoor zorgt dat het neerleggen alleen plaatsvindt als de mal zich onder de neerlegkop bevindt.
- Eén kast voor het bedieningspaneel en bedieningsconsole met TFT-display en touchscreen met alle benodigde functies, zoals temperatuurzones en knoppen, timers, enz.
Depositor-kanaal
- Inbegrepen is een matrijshefinrichting die de matrijs optilt, positioneert en vasthoudt tijdens het neerleggen van de massa. Dit apparaat wordt onder de aflegplaat geplaatst.
Trillingssectie
- Elektrische vibrators schudden de gevulde mallen om luchtbellen te elimineren en de massa gelijkmatig in de mal te verdelen, zodat het oppervlak van de chocolade vlak wordt. De intensiteit van de vibrators is instelbaar en het regelen van de trillingsfrequentie is ook mogelijk. Om het geluid te verminderen is het trilstation volledig omsloten en bewegen de mallen op kunststof frames. Door de voortdurende trillingen is dit onderdeel solide vervaardigd. Speciale framedempers verminderen de trillingen op de vloer.
Gordel Kanaal

Paternoster Koelkast.
- Voor het koelen van de voorbereide schalen wordt gebruik gemaakt van een paternosterkoelkast (verticaal).
De mallen worden op 2 x 20 planken geplaatst (7 mallen/tafel) en gekoeld door koude lucht.
De richting van de luchtstroom kan worden gewijzigd en geregeld. De mallen worden door middel van een pneumatische cilinder van de ene naar de andere zone van de ruimingskast verplaatst. De koeltijd is instelbaar, afhankelijk van het aantal mallen per fase. De machine is uitgerust met verdamper, compressor en condensor. Het koelmedium is R404 A. met een vermogen van 10 kW. De temperaturen in de koelkast liggen tussen de 5-11oC en zijn traploos regelbaar.
De paternoster is volledig geïsoleerd en gemakkelijk toegankelijk via deuren met kijkvensters. Gecondenseerd water wordt automatisch verwijderd door gedroogde koude lucht. De hoogte van de paternosterkast bedraagt ​​circa 3 meter. De paternoster is ontworpen voor containervervoer.
Tafel opstijgen:
- Eén afhaaltafel om de mallen handmatig af te nemen, lengte is ca. 2,5 cm. 1 meter
Controle systeem:
- Het volledige besturingssysteem is gebaseerd op een SIEMENS S7 computer, waarbij de elektrische elementen via een BUS-techniek zijn aangesloten. Het bedieningspaneel bevindt zich op een arm bij de doseerapparaten of op de schakelkast zelf. Het bedieningspaneel met touchscreen is gebruiksvriendelijk.
Door simpelweg schermafbeeldingen na te bootsen, kan de operator zijn werk efficiënt uitvoeren. Met behulp van het touchscreen is het mogelijk om elk deel van de lijn te kiezen om op het display weer te geven. Alle gegevens kunnen worden verwerkt en er kunnen meerdere recepten/functies worden opgeslagen. Als optie kan er een modemaansluiting worden geïnstalleerd voor bediening op afstand om de klant in de toekomst te kunnen assisteren. Bovendien is er de mogelijkheid om gemakkelijk van taal te veranderen.

TECHNISCHE DATA.

Standaard voeding: 60 kW 400 Volt, 3 fasen, 50 cycli, 1500 N/L luchtdruk 6 bar ½’

Kleur: roestvrij staal
Matrijsafmetingen: 275 mm x 175 mm x 25 mm (350) stuks, 400 stuks op mal
Vormverdeling: 4 rijen van elk 8 of 9 producten
Buitenafmetingen: Ca. 13 m
Capaciteit: 15 mallen/minuut op basis van:
1) De bovengenoemde vormafmeting
2) Op een afkoeltijd van maximaal 20 minuten
3) Chocolade van goede kwaliteitWikkelmachine MC2BOERO-DT

Productie door MC Automations/ACMA Chocolate Division
Geschikt voor het verpakken van gevormde, vaste of gevulde chocoladepralines.

Wikkelstijl “Single Twist on Top”
Ronde producten:
Min. Ø 24 x H. 15 mm
Max. Ø29 x H.28 mm

Rechthoekige producten:
Min. 22 x 22 x H. 15 mm
Max. 26 x 26 x H. 28 mm

Wikkelstijl “Double Twist”
Ronde producten
Min. Ø 18 x H. 8 mm
Max. Ø 32 x H. 20 mm

Vierkante/rechthoekige producten:
Min. 16 x 15 x H. 8 mm
Max. 50 x 27 x H. 20 mm
Het verpakken van snelheid:
Voor wikkelstijl “Single Twist on Top”; tot 300 producten per minuut
Voor verpakkingsstijl “Double-Twist”: tot 400 producten per minuut met automatische uitlijner MCA5

Inpakmaterialen:
Voor wikkelstijl “Twist on top”
Extern: cellofaan, PVC, polypropyleen
Intern: gewoon aluminium met papier aan de achterkant

Wikkelstijl “Double Twist”
Intern; (Optioneel); Aluminium rug met papier, (aluminium 3 my / papier 20-25 gr/m2)
Extern: draaibaar materiaal (zoals polypropyleen, polyethyleen, PVC – 35 my)
Elektrische en technische gegevens.
Productie in overeenstemming met de Europese richtlijnen: 98/37 EG en volgende wijzigingen – 89/37 EG en volgende wijzigingen – 89/336 EEG en volgende wijzigingen – 73/23 EEG en volgende wijzigingen, volgens de conformiteitsverklaring die wordt uitgegeven bij verzending van de machine.

Stroomvoorziening;
400 Volt driefasig + aarde – 50 Hz.

Elektriciteit:
PLC: Siemens S7.
Omvormer: OMRON
Speciale elektrische componenten op aanvraag
Geluidsniveau:
Minder dan 75 dB(A)
Volgens de verklaring die wordt afgegeven bij verzending van de machine
Standaard schilderij
Primer van epoxyharsverf + Polyurethaan emaille kleur RAL 1015 (ivoor).
Machineafmetingen:
2.080 x 1.735 x h 2.080 mm
Machine gewicht
Ongeveer. 1.700kg


SCHIMMELEN

5 soorten mallen x 400 stuks = 2000 stuks
1 Type mal x 100 stuks = 100 stuks

Houd er rekening mee dat deze beschrijving mogelijk automatisch is vertaald. Neem contact met ons op voor meer informatie. De gegevens van deze rubrieksadvertentie zijn slechts indicatief. Exapro raadt aan om vóór een aankoop de gegevens bij de verkoper te controleren


Specificaties

Koelsysteem Ja
-------------------
Gewerkte uren
Uur onder stroom
Staat semi-nieuw
Volgens lokale normen ---------
Toestand

Over deze verkoper

Type klant Gebruiker - MKB
Actief sinds 2018
Aanbiedingen online 1
Laatste Activiteit 22 mei 2024

Hier vindt u een selectie van vergelijkbare machines

Bohnke & Luckau Caotech Mc Automations Hacos One Shot Depositing BL OSD-275