Beschrijving
TEMPO® is een geautomatiseerd platform voor de analyse van voedselkwaliteitsindicatoren.
Kwaliteitsindicatoren of hygiëneparameters helpen bij het definiëren van zowel de voedselkwaliteit als de voedselveiligheid.
Ze vertegenwoordigen het grootste analysevolume in typische testprocessen voor voedselveiligheid en helpen het proces, de omgeving en het eindproduct te controleren.
TEMPO® stelt voedselkwaliteitsanalisten in staat om de opsomming van belangrijke parameters onder de knie te krijgen, zodat de conformiteit van het eindproduct kan worden bevestigd en processen kunnen worden geoptimaliseerd binnen de HACCP-richtlijnen.
TEMPO® geeft een opsomming van de belangrijkste kwaliteitsindicatoren. Industriële laboratoria richten zich op het gebruik van een revolutionair concept genaamd 'TEMPO® papier', gebaseerd op een robuust, high-performance principe; MPN nummer meest waarschijnlijk. De 48 geminiaturiseerde buisjes van de TEMPO® -kaart verbeteren de nauwkeurigheid van de resultaten en de recovery van micro-organismen over een meetbereik van 3,7 log. Dit unieke en krachtige analysesysteem voor voedselkwaliteit vereenvoudigt de analyse van een breed scala aan matrices aanzienlijk.
Potentieel toepasbare testtypes
- Aërobe mesofiele totale flora
- Stafylokokken (coag+)
- Enterobacteriën
- Escherishia coli
- Bacillus cereus
- Gist en schimmels
- Melkzuurbacteriën
- Campylobacter
- Coliformen
Houd er rekening mee dat deze beschrijving mogelijk automatisch is vertaald. Neem contact met ons op voor meer informatie. De gegevens van deze rubrieksadvertentie zijn slechts indicatief. Exapro raadt aan om vóór een aankoop de gegevens bij de verkoper te controleren