Specificaties

-------------------
Gewerkte uren
Uur onder stroom
Staat Goed
Volgens lokale normen ---------
Toestand

Beschrijving

Met behoud van de solide basis waarop ALEXA is gebouwd, bieden ARRI Alexa SXT PLUS Second Hand-camera's ook ProRes 4K-opname, verbeterde beeldkwaliteit, krachtig kleurbeheer, drie volledig onafhankelijke HD-SDI-uitgangen en ondersteuning voor de nieuwe SXR Hoge snelheid en hoge opnamecapaciteit .

Sinds de lancering is het belangrijkste voordeel van het ALEXA-systeem de unieke combinatie van de hoogste algehele beeldkwaliteit met de meest efficiënte workflows op de set en in de postproductie. Gebaseerd op uitgebreide marktinformatie, verbetert de ARRI Alexa SXT PLUS Second Hand-cameralijn deze kwaliteiten verder, waardoor de lat voor de eerste cameralijn hoger wordt gelegd.

opname formaten

Met in-camera opname van ProRes 4K UHD (3840 x 2160 pixels) en ProRes 4K Cinema (4096 x 2636 pixels), zijn ARRI Alexa SXT PLUS Second Hand-camera's de ideale keuze voor producties die 4K UHD TV of 4K DCI cinema nodig hebben, dus filmmakers kunnen de ARRI ALEXA-omgeving blijven gebruiken die ze kennen en waar ze van houden. ARRI Alexa SXT PLUS Pre-Owned/SXR-camera's bieden ook andere opnameformaten, waaronder ProRes 3.2K of ProRes 3.4K, die de verwerkingslast tijdens de postproductie verlichten voor een uiteindelijke sample tot 4K UHD of 4K DCI.

Kies uit 14 camera-opnameformaten, waarvan er 7 nieuw zijn. Alle sensormodi kunnen nu worden opgenomen in ARRIRAW of ProRes. Er is een ALEXA SXT-opnameformaat voor elk project, ongeacht budget, resolutievereisten, beeldverhouding, lenzen of postproductieplannen. Alexa SXT- en SXR-camera's bieden ook meerdere opnameformaten, waaronder 3.2K ProRes of 3.4K ProRes, waarmee lichter, meer beweeglijk beeldmateriaal dat later in postproductie kan worden geëxporteerd in UHD of 4K DCI.


16:9 ProRes 4K UHD
De beste weg naar 4K UHD, met de directheid en snelheid van ProRes in de UHD-distributiestandaard van 3840 x 2160 pixels.
Open Gate ProRes 4K-bioscoop
Een uniek formaat voor SXT-camera's; Het biedt niet alleen de bioscoopstandaard 4096 pixelbreedte, maar het zorgt er ook voor dat VFX of omhoog/omlaag-markeringen achteraf kunnen herkaderen via de extra 2636 pixelhoogte.

5 ProRes 2K Anamorfisch
De meest economische manier om de beste beeldkwaliteit te bereiken bij 2K met anamorfische lenzen. De camera maakt een ProRes-bestand (volledig compatibel met toonaangevende niet-lineaire bewerkingssoftware zonder dat transcodering vereist is) voor weergave in het 2K DCI (2048 x 858) leveringsformaat, dus er is geen debayering (conversie naar een enkel beeld) vereist. zichtbare kanalen), bijsnijden, herschalen of demorphiseren in post.

5 ProRes 4K anamorfische bioscoop
De meest betaalbare weg naar de beste 4K-beeldkwaliteit met anamorfische lenzen. De camera maakt een ProRes-bestand (volledig compatibel met alle belangrijke niet-lineaire bewerkingssoftware zonder dat transcodering vereist is) in het 4K DCI-leveringsformaat (4096 x 1716), dus er is geen debayering (conversie naar een driedimensionaal beeld) vereist. ), bijsnijden, herschalen of de-amorphiseren in de post. Koop gebruikte ARRI Alexa SXT PLUS

4:3 ProRes 2.8K
Populair voor bolvormig 16:9 of 1.85:1, dit formaat biedt extra verticale resolutie voor het volgen van markeringen in VFX en reframing in post. Het heeft de directheid en snelheid van ProRes, plus een lagere datasnelheid dan Open Gate en werkt met een kleinere cirkel van verwarring dan Open Gate.

Open Gate ProRes 3.4K
Ontworpen voor degenen die het maximale beeldgebied en aantal pixels willen van een Super 35 ALEXA (3424 x 2202) in combinatie met de directheid en snelheid van ProRes.

Ingebouwde functies voor afstandsbediening
Dankzij het ingebouwde afstandsbedieningssysteem rond de lens krijgt deze camera alles snel en efficiënt voor elkaar. Sluit de ARRI-lensmotoren rechtstreeks aan op de camera, schakel de draadloze handheld-eenheid in (zoals de WCU-4). Het integreren van de draadloze besturingsinfrastructuur en het Lens Control System (LDS) in de camera bespaart niet alleen tijd, maar ook gewicht, aangezien een installatie met een ALEXA SXT EV en een externe motorbesturingsontvanger omslachtiger zou zijn door bedrading en gewicht. Compatibiliteit met ARRI-handhelds/accessoires zoals de WCU-4 en cmotion-handhelds maakt dit een zeer flexibel hulpmiddel. Koop gebruikte ARRI Alexa SXT PLUS

Flexibel toezicht op de set.

Om workflows verder te stroomlijnen en te leveren waar professionals over de hele wereld om hebben gevraagd, bevatten ARRI Alexa SXT PLUS tweedehands camera's drie volledig onafhankelijke HD-SDI-uitgangen. Hierdoor kunnen drie signalen onafhankelijk van elkaar worden gemonitord, waardoor op de ene monitor het logaritmische beeld kan worden weergegeven (voor Dop), op een andere monitor het beeld met een LUT toegepast, bijvoorbeeld Rec 709 (voorde regisseur) en de weergave van een andere monitor waarop de LUT is aangebracht, waardoor de gegevens over de cameraconfiguratie kunnen worden bekeken.

Tweedehands ARRI Alexa SXT PLUS-camera's behouden de veelgeprezen 3.4K ALEV III-sensor van eerdere ALEXA's en voegen de geavanceerde elektronica toe van ARRI's revolutionaire ALEXA 65-camera. Deze krachtige elektronica combineert de nieuwste generatie FPGA-processoren met een snelle interne backplane en vormt de basis voor een volledig herziene beeldverwerkingsketen, geavanceerde pixelcorrectie en optionele ruisonderdrukking. Dit resulteert in een verdere verbetering van de algehele beeldkwaliteit. Net als hun XT-voorgangers behouden ARRI Alexa SXT PLUS Second Hand-camera's de unieke en populaire Open Gate-sensormodi, 4:3 en 16:9, die kunnen worden opgenomen in ARRIRAW of ProRes tot een maximum van 120 fps.

enkele snelheidsmodus

Schakelen tussen de normale modus en de hogesnelheidsmodus behoort tot het verleden met ARRI Alexa SXT PLUS tweedehands camera's, omdat alle framesnelheden direct kunnen worden gekozen in een enkele snelheidsmodus.

Behoud de look van preproductie tot postproductie

Er is een nieuwe architectuur voor uiterlijkbeheer in de ALEXA SXT opgenomen, om het eenvoudiger en beter beheersbaar te maken, biedt deze nieuwe tool controle over het uiterlijk van pre-productie tot postproductie. Met de ARRI COLOR TOOL en ARRI Look File kun je nieuwe looks creëren die compatibel zijn met ALEXA Mini en AMIRA. De mogelijkheid om beeld-/look-stijlinformatie op te slaan in de metadata van opgenomen bestanden maakt live kleurgradatie mogelijk, zoals geautomatiseerde dagbladen zonder bewerking maar met de look toegepast. Koop gebruikte ARRI Alexa SXT PLUS

Nieuw kleurbeheer

Het creëren van nieuwe, krachtige en unieke verbeteringen is mogelijk gemaakt door het gebruik van de geavanceerde engine voor kleurbeheer die oorspronkelijk is ontwikkeld voor de ARRI AMIRA. Door gebruik te maken van het oorspronkelijke kleurengamma van de ALEXA-sensor, zorgt deze nieuwe engine voor ongekende controle, wat uiteindelijk meer creatieve vrijheid voor de filmmaker betekent. Bovendien is de voorbeeldweergave van op de set aangebrachte skins verbeterd, inclusief de optie om het brede scala aan kleuren uit het Rec 2020-gamma te gebruiken, terwijl het maken van dagelijkse afbeeldingen efficiënter wordt gemaakt en het uiteindelijke sorteren sneller gaat.

Een nieuw type look-bestand, de ALF-2 (ARRI Look File 2), bevat zowel een ASC CDL (Color Decision List) als een 3D LUT (Look-Up Table). ALF-2-bestanden kunnen worden gemaakt met een nieuwe ARRI Look-tool, die ook standaard 3D LUT's kan importeren. ALF-2-bestanden en de tools waarmee ze worden gemaakt, zijn compatibel tussen ALEXA SXT, ALEXA Mini en AMIRA. Eenmaal in de camera geladen, kunnen de CDL- en/of 3D LUT-parameters worden toegepast op elk van de drie HD-SDI- of zoekeruitgangen. Voor degenen die snellere workflows nodig hebben, kunnen CDL- en/of 3D LUT-parameters ook rechtstreeks op ProRes-opnamen worden toegepast. Koop gebruikte ARRI Alexa SXT PLUS

De nieuwe engine voor kleurbeheer kan het uiterlijk van de huidige ALEXA-camera's evenaren, maar biedt ook de basis voor het creëren van een radicaal ander uiterlijk.

Nieuwe opslagmedia.

ARRI Alexa SXT PLUS Second Hand / SXR-camera's ondersteunen dezelfde mounts die momenteel worden gebruikt met Alexa XT. Bovendien zijn ze compatibel met de nieuwe snelle SXR-opnameschijven met hoge capaciteit. Zowel de 1 TB als de 2 TB SXR Capture Drives kunnen een duizelingwekkende gegevenssnelheid van 20 Gbit/s per seconde opnemen. Om de beste integriteit en flexibiliteit van gegevensoverdracht te garanderen om huidige en toekomstige media te ondersteunen, heeft elke mediafamilie zijn eigen adapter nodig bij gebruik met ALEXA SXT/SXR-camera's.

De ARRI Alexa SXT PLUS Second Hand is de meest veelzijdige en flexibele van de ALEXA SXT camera's, een echte allrounder. Met een geïntegreerde draadloze radio voor camera- en lensafstandsbediening, kantel-/rolsensoren, elektronische horizon en extra connectoren voor camera- en lensbediening, signaaluitvoer en accessoirevoeding, biedt de ARRI Alexa SXT PLUS Second Hand de beste waarde en het breedste scala aan toepassingen . Koop gebruikte ARRI Alexa SXT PLUS

Houd er rekening mee dat deze beschrijving mogelijk automatisch is vertaald. Neem contact met ons op voor meer informatie. De gegevens van deze rubrieksadvertentie zijn slechts indicatief. Exapro raadt aan om vóór een aankoop de gegevens bij de verkoper te controleren


Type klant Dealer
Actief sinds 2017
Aanbiedingen online 64
Laatste Activiteit 12 juli 2024

Beschrijving

Met behoud van de solide basis waarop ALEXA is gebouwd, bieden ARRI Alexa SXT PLUS Second Hand-camera's ook ProRes 4K-opname, verbeterde beeldkwaliteit, krachtig kleurbeheer, drie volledig onafhankelijke HD-SDI-uitgangen en ondersteuning voor de nieuwe SXR Hoge snelheid en hoge opnamecapaciteit .

Sinds de lancering is het belangrijkste voordeel van het ALEXA-systeem de unieke combinatie van de hoogste algehele beeldkwaliteit met de meest efficiënte workflows op de set en in de postproductie. Gebaseerd op uitgebreide marktinformatie, verbetert de ARRI Alexa SXT PLUS Second Hand-cameralijn deze kwaliteiten verder, waardoor de lat voor de eerste cameralijn hoger wordt gelegd.

opname formaten

Met in-camera opname van ProRes 4K UHD (3840 x 2160 pixels) en ProRes 4K Cinema (4096 x 2636 pixels), zijn ARRI Alexa SXT PLUS Second Hand-camera's de ideale keuze voor producties die 4K UHD TV of 4K DCI cinema nodig hebben, dus filmmakers kunnen de ARRI ALEXA-omgeving blijven gebruiken die ze kennen en waar ze van houden. ARRI Alexa SXT PLUS Pre-Owned/SXR-camera's bieden ook andere opnameformaten, waaronder ProRes 3.2K of ProRes 3.4K, die de verwerkingslast tijdens de postproductie verlichten voor een uiteindelijke sample tot 4K UHD of 4K DCI.

Kies uit 14 camera-opnameformaten, waarvan er 7 nieuw zijn. Alle sensormodi kunnen nu worden opgenomen in ARRIRAW of ProRes. Er is een ALEXA SXT-opnameformaat voor elk project, ongeacht budget, resolutievereisten, beeldverhouding, lenzen of postproductieplannen. Alexa SXT- en SXR-camera's bieden ook meerdere opnameformaten, waaronder 3.2K ProRes of 3.4K ProRes, waarmee lichter, meer beweeglijk beeldmateriaal dat later in postproductie kan worden geëxporteerd in UHD of 4K DCI.


16:9 ProRes 4K UHD
De beste weg naar 4K UHD, met de directheid en snelheid van ProRes in de UHD-distributiestandaard van 3840 x 2160 pixels.
Open Gate ProRes 4K-bioscoop
Een uniek formaat voor SXT-camera's; Het biedt niet alleen de bioscoopstandaard 4096 pixelbreedte, maar het zorgt er ook voor dat VFX of omhoog/omlaag-markeringen achteraf kunnen herkaderen via de extra 2636 pixelhoogte.

5 ProRes 2K Anamorfisch
De meest economische manier om de beste beeldkwaliteit te bereiken bij 2K met anamorfische lenzen. De camera maakt een ProRes-bestand (volledig compatibel met toonaangevende niet-lineaire bewerkingssoftware zonder dat transcodering vereist is) voor weergave in het 2K DCI (2048 x 858) leveringsformaat, dus er is geen debayering (conversie naar een enkel beeld) vereist. zichtbare kanalen), bijsnijden, herschalen of demorphiseren in post.

5 ProRes 4K anamorfische bioscoop
De meest betaalbare weg naar de beste 4K-beeldkwaliteit met anamorfische lenzen. De camera maakt een ProRes-bestand (volledig compatibel met alle belangrijke niet-lineaire bewerkingssoftware zonder dat transcodering vereist is) in het 4K DCI-leveringsformaat (4096 x 1716), dus er is geen debayering (conversie naar een driedimensionaal beeld) vereist. ), bijsnijden, herschalen of de-amorphiseren in de post. Koop gebruikte ARRI Alexa SXT PLUS

4:3 ProRes 2.8K
Populair voor bolvormig 16:9 of 1.85:1, dit formaat biedt extra verticale resolutie voor het volgen van markeringen in VFX en reframing in post. Het heeft de directheid en snelheid van ProRes, plus een lagere datasnelheid dan Open Gate en werkt met een kleinere cirkel van verwarring dan Open Gate.

Open Gate ProRes 3.4K
Ontworpen voor degenen die het maximale beeldgebied en aantal pixels willen van een Super 35 ALEXA (3424 x 2202) in combinatie met de directheid en snelheid van ProRes.

Ingebouwde functies voor afstandsbediening
Dankzij het ingebouwde afstandsbedieningssysteem rond de lens krijgt deze camera alles snel en efficiënt voor elkaar. Sluit de ARRI-lensmotoren rechtstreeks aan op de camera, schakel de draadloze handheld-eenheid in (zoals de WCU-4). Het integreren van de draadloze besturingsinfrastructuur en het Lens Control System (LDS) in de camera bespaart niet alleen tijd, maar ook gewicht, aangezien een installatie met een ALEXA SXT EV en een externe motorbesturingsontvanger omslachtiger zou zijn door bedrading en gewicht. Compatibiliteit met ARRI-handhelds/accessoires zoals de WCU-4 en cmotion-handhelds maakt dit een zeer flexibel hulpmiddel. Koop gebruikte ARRI Alexa SXT PLUS

Flexibel toezicht op de set.

Om workflows verder te stroomlijnen en te leveren waar professionals over de hele wereld om hebben gevraagd, bevatten ARRI Alexa SXT PLUS tweedehands camera's drie volledig onafhankelijke HD-SDI-uitgangen. Hierdoor kunnen drie signalen onafhankelijk van elkaar worden gemonitord, waardoor op de ene monitor het logaritmische beeld kan worden weergegeven (voor Dop), op een andere monitor het beeld met een LUT toegepast, bijvoorbeeld Rec 709 (voorde regisseur) en de weergave van een andere monitor waarop de LUT is aangebracht, waardoor de gegevens over de cameraconfiguratie kunnen worden bekeken.

Tweedehands ARRI Alexa SXT PLUS-camera's behouden de veelgeprezen 3.4K ALEV III-sensor van eerdere ALEXA's en voegen de geavanceerde elektronica toe van ARRI's revolutionaire ALEXA 65-camera. Deze krachtige elektronica combineert de nieuwste generatie FPGA-processoren met een snelle interne backplane en vormt de basis voor een volledig herziene beeldverwerkingsketen, geavanceerde pixelcorrectie en optionele ruisonderdrukking. Dit resulteert in een verdere verbetering van de algehele beeldkwaliteit. Net als hun XT-voorgangers behouden ARRI Alexa SXT PLUS Second Hand-camera's de unieke en populaire Open Gate-sensormodi, 4:3 en 16:9, die kunnen worden opgenomen in ARRIRAW of ProRes tot een maximum van 120 fps.

enkele snelheidsmodus

Schakelen tussen de normale modus en de hogesnelheidsmodus behoort tot het verleden met ARRI Alexa SXT PLUS tweedehands camera's, omdat alle framesnelheden direct kunnen worden gekozen in een enkele snelheidsmodus.

Behoud de look van preproductie tot postproductie

Er is een nieuwe architectuur voor uiterlijkbeheer in de ALEXA SXT opgenomen, om het eenvoudiger en beter beheersbaar te maken, biedt deze nieuwe tool controle over het uiterlijk van pre-productie tot postproductie. Met de ARRI COLOR TOOL en ARRI Look File kun je nieuwe looks creëren die compatibel zijn met ALEXA Mini en AMIRA. De mogelijkheid om beeld-/look-stijlinformatie op te slaan in de metadata van opgenomen bestanden maakt live kleurgradatie mogelijk, zoals geautomatiseerde dagbladen zonder bewerking maar met de look toegepast. Koop gebruikte ARRI Alexa SXT PLUS

Nieuw kleurbeheer

Het creëren van nieuwe, krachtige en unieke verbeteringen is mogelijk gemaakt door het gebruik van de geavanceerde engine voor kleurbeheer die oorspronkelijk is ontwikkeld voor de ARRI AMIRA. Door gebruik te maken van het oorspronkelijke kleurengamma van de ALEXA-sensor, zorgt deze nieuwe engine voor ongekende controle, wat uiteindelijk meer creatieve vrijheid voor de filmmaker betekent. Bovendien is de voorbeeldweergave van op de set aangebrachte skins verbeterd, inclusief de optie om het brede scala aan kleuren uit het Rec 2020-gamma te gebruiken, terwijl het maken van dagelijkse afbeeldingen efficiënter wordt gemaakt en het uiteindelijke sorteren sneller gaat.

Een nieuw type look-bestand, de ALF-2 (ARRI Look File 2), bevat zowel een ASC CDL (Color Decision List) als een 3D LUT (Look-Up Table). ALF-2-bestanden kunnen worden gemaakt met een nieuwe ARRI Look-tool, die ook standaard 3D LUT's kan importeren. ALF-2-bestanden en de tools waarmee ze worden gemaakt, zijn compatibel tussen ALEXA SXT, ALEXA Mini en AMIRA. Eenmaal in de camera geladen, kunnen de CDL- en/of 3D LUT-parameters worden toegepast op elk van de drie HD-SDI- of zoekeruitgangen. Voor degenen die snellere workflows nodig hebben, kunnen CDL- en/of 3D LUT-parameters ook rechtstreeks op ProRes-opnamen worden toegepast. Koop gebruikte ARRI Alexa SXT PLUS

De nieuwe engine voor kleurbeheer kan het uiterlijk van de huidige ALEXA-camera's evenaren, maar biedt ook de basis voor het creëren van een radicaal ander uiterlijk.

Nieuwe opslagmedia.

ARRI Alexa SXT PLUS Second Hand / SXR-camera's ondersteunen dezelfde mounts die momenteel worden gebruikt met Alexa XT. Bovendien zijn ze compatibel met de nieuwe snelle SXR-opnameschijven met hoge capaciteit. Zowel de 1 TB als de 2 TB SXR Capture Drives kunnen een duizelingwekkende gegevenssnelheid van 20 Gbit/s per seconde opnemen. Om de beste integriteit en flexibiliteit van gegevensoverdracht te garanderen om huidige en toekomstige media te ondersteunen, heeft elke mediafamilie zijn eigen adapter nodig bij gebruik met ALEXA SXT/SXR-camera's.

De ARRI Alexa SXT PLUS Second Hand is de meest veelzijdige en flexibele van de ALEXA SXT camera's, een echte allrounder. Met een geïntegreerde draadloze radio voor camera- en lensafstandsbediening, kantel-/rolsensoren, elektronische horizon en extra connectoren voor camera- en lensbediening, signaaluitvoer en accessoirevoeding, biedt de ARRI Alexa SXT PLUS Second Hand de beste waarde en het breedste scala aan toepassingen . Koop gebruikte ARRI Alexa SXT PLUS

Houd er rekening mee dat deze beschrijving mogelijk automatisch is vertaald. Neem contact met ons op voor meer informatie. De gegevens van deze rubrieksadvertentie zijn slechts indicatief. Exapro raadt aan om vóór een aankoop de gegevens bij de verkoper te controleren


Specificaties

-------------------
Gewerkte uren
Uur onder stroom
Staat Goed
Volgens lokale normen ---------
Toestand

Over deze verkoper

Type klant Dealer
Actief sinds 2017
Aanbiedingen online 64
Laatste Activiteit 12 juli 2024

Hier vindt u een selectie van vergelijkbare machines

Arri Alexa SXT Plus